Svadba v tanečnej sále KESEL v Bardejove. Skúsenosti?

Veľmi by som Vás chcela poprosiť, či neviete nahodou mi poradiť alebo povedať zo skúsenosti aká je organizácia a celkový prístup v tanečnej sále KESEL v BJ. Máte niekto s tým nejaké skúsenosti, plánujem tam svadbu a veľmi mi na tom záleži - ktorej neveste nie :) na priestore, kedže budem mať takú "medzinárodnú svadbu :) kedže tie priestory vyzerajú dobre tak som zvolila túto alternatívu.. pomôžete mi s prispevkami? veľmi MOC ĎAKUJEM predom .... alebo ak máte skúsenosť s nejakým priestorom inde v okrese BJ. ĎAKUJEM - je to neoceniteľná pomoc :)
Odpovedať
Ahojte, v Keseli by som chcela mat aj ja svadbu. Mate niekto s nimi skusenosti? Dik, Tina.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
KESEL: pokiaľ si ho vyberiete, žiadajte od majiteľa/prevádzkara, aby sa držal hesla "zákazník je môj pán". Nemôže si dovoliť ignorovať priania hostí svadobčanov (ktorí mu za všetko platia). Len na dokreslenie tohto pána: nabrať si dvakrát z nočného bufetu pre hostí a ešte to aj jesť v hlavnej sále je nielen neprofesionálne, ale aj neslušné.
Odpovedať
Profesionálne a slušné je zvládať prácu aj zábavu naraz. Svadobný rodičia sú moji dlhoročný priatelia a aj obchodný partneri. Bolo mi cťou byť spoluorganizátorom a aj pozvaným hosťom na ich rodinnej oslave. A to že sa svadba konala inde a nie v rodinnom zariadení, je pre nás všetkých najväčšia pocta. S pozdravom a ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?