Svadobná hostina. Aký je rozpočet na osobu?

Profilova fotka
ahojte dievcata, mam problem: pocula som, ze v niektorych restauraciach chcu na osobu 780Sk, niekde 800Sk.... a vsade, kde sa pytam ja, pytaju od 1000Sk vyssie. dokonca v jednom podniku mi povedali 1500SK!!! zda sa mi to strasne vela, ako ej to u vas?
Odpovedať
1
2
5
Ahoj Michelle, my mame svadbu v Kosiciach v hotely a tam povedali ze nas to vyjde tak okolo 650-700 sk podla toho co si dame do jedalnicka,ale viac zeby nemalo vyjst.U nas v Ke ponukaju myslim ze v jednom hotely 1000 ale zda sa mi to velmi drahe,hlavne ked mate vela hosti. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kamilecka dakujem za info aj nazor. no prave nam sa to tiez zda drahe. v jednej restauracii sme si dali urobit rozpis na 45 osob, vyslo to tych 1000sk/osobu s tym, ze si mozme vyhodit, co tam nechceme, pridat co chceme.... a ked sme si to upravili, vyslo to na 730Sk/osobu.... ked to videli, povedali, ze to pre nich nei je zaujimave, ze oni hostinu pod 40000 robit nebudu. a to nas bude len max. 42..... desne, sklamana som
Odpovedať
michelle, my to mame v BA a mame asi 1150 Sk / osobu (pre 70 ludi). To zahrna: hlavne menu, svedske stoly (studene a teple), kapustnicu, nealko (100 litrov) a tvrde (len tri flase, zbytok si mozeme doniest vlastne) a kavu. Vino a kolace vratane dezertu mame vlastne. Neplatime za prenajom. Je to dost... :-| .
Odpovedať
Tak u nás v PN je to tak, že svadbu ti spravia všade. Ale najviac chcené miesta sú koliba pltník (trocha od Piešťan - na Slnave), stravovňa chirana (v podstate cez týždeň závodná stravovňa firmy chiranaprogress a mediprogress) a semafor (tam praxujú a pracujú učni). Všade varia dobre - ako v hoteli, len to nie je v hoteli a je to lacnejšie. Ceny za tri chody sa tu pohybujú od 350 - 550 Sk (podľa menu). V cene týchto troch miest sú tri chody, polievka prípitok a sála. Ostatné si musíš zabezpečiť. Je tu dobré, že si môžeš doniesť vlastne zohnané alko i nealko nápoje a zákusky... Potom robia svadby v hoteloch a noblesnejších reštikách, kde pýtajú na osobu 800 a vyše... A nápoje musíš kupovať od nich.. Teda plus ešte nápoje, teda drahé alko a nealko za hotelové a reštauračné ceny... a vlastne miestnosti sú všetky (či lacné, či drahé) všetky pekné a záleží, ako si ich upravíš... rozdiel je len v tom, že tí bohatší to majú v hoteli a my ostatní to máme takisto krásne a dobré, len lacnejšie v tých obyčajnejších, jednoduchších miestnostiach. My to máme v tej chirane a máme to 350,- Sk za menu... Ešte sme rozmýšľali nad Kultúrnym domom v Trebaticiach. Všade v kulturakoch to beží tak, že si musíš zohnať všetko (maso, kuchárky...) proste všetko. Ale je to najlacnejšie riešenie, ak poznáš nejaké kuchárky.. Len tu v Trebaticiach je to tak, že oni ti zabezpečia aj kuchárky, aj všetky potraviny (tak ako som písala o chirane...) vlastne ti zabezpečia chody, polievku a ostatné si donesieš. Takže chiranu máme istú a dnes ideme pozrieť tam, ak by sa nám páčilo, zmeníme... Uvidíme, koľko povedia na osobu... Tak takto to vyzerá u nás... Poviem ti, tých 1500 je prehnaných. tEda neviem, koľko budete mať chodov, ale aj tak je to veľa... Skús nejaké skromnejšie miesto... Na prvý pohľad to nemusí vyzerať super a nemusí to byť ani v centre.. Veď autobus odvezie... A zahľad sa na to, že ako by si to upravila a uvidíš, že ak sa to načančá, tak to bude vyzerať ako v hoteli..
Odpovedať
No ked ti tak povedali tak by som sa na nich z vysoka vy toto ...... My budeme mat okolo 65 hosti takze to tiez bude tak okolo 42000 Nebud sklamana netreba vesat hlavu, ved skus povolat po inych a popytaj sa. Uvidis ze sa nieco najde a dkonca este lepsie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
angie no veru dost drahe to mate.... my splacame hypoteku a tak mame co robit, aby sme nasetrili aj na to lacnejsie :-| asi vam pomaha rodinka, ci nie? gaja praveze toto je v devinskej novej vsi, to nie je v centre, ale pekne v keli. je tam krasne, ale aj tak.... nepotrebujem tam mat tolko jedla, ked viem, ze sa to nezje. no fakt ma nastvali ]-( dakujem za nazor :-) kamilecka presne tak - sa na nich vytoto a bude. no vam to vychadza pekne, to v BA take ceny nenajdeme :-| kukame dalej, drz palceky.... ;-)
Odpovedať
Gaja, 350 Sk za tri chody??????? Parada! My v BA mozeme len snivat, ako povedala michelle. :-(
Odpovedať
michelle nebol to nahodou pegas v tej devinskej???
Odpovedať
Profilova fotka
prvosienka nie, v pegase to nebolo....
Odpovedať
diky, michelle, to bola dobra sprava :-) drzy paste
Odpovedať
Ved preto. Vieš, hodne sa tam robia svadby a rodinné oslavy.. A čo na tom, že cez týždeň sa tam chodia ľudia stravovať? A teraz je to tam pekne novo vymaľované.. No nie sú tam koberce, ani plávajúca podlaha, ale obyčajné lino... A čo? Nám stačí... Nemusíme mať miestnosť s kobercami za 1000 v hoteli. Tak som rada, že sme takto obišli.. Preto sme tak skoro začali vybavovať, lebo tieto sály sú frisko minú. ved tam mali objednávky už na koniec septembra. V autuste mali dve soboty volné a v septembri tusim len jednu... No a vieš, hovorí sa, že v Bratislave sú aj vyššie platy ako tu. Tak a ste v hlavnom meste. Toto je len okresné ( i keď si dosť zakladajú na tom, že je to kúpeľné mesto a niektoré ceny sú tu vyššie ako v Blave), ale na neiktorých miestach sa tu dá...
Odpovedať
Profilova fotka
prvosienka hmm a precoo to bola dobra sprava? :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
michelle, chystame sa tam dohodnut... teda zvysok rodiny okrem mna, tym ze ja pridem do BA az "pofunuse" v tomto pripade. Pochopitelne sa mi nepacil ten pristup co si opisovala... TAkze asi preto... Mimochodom dnes sa mi daria zahadne preklepy.... "drzim paste" som chcela povedat :-D (aby sa ti podarilo najst nieco super). U nas padne def. rozhodnutie do soboty.
Odpovedať
Michelle, my sme si to s drahym obehali a niekde sme sa doprosovali, aby nam urobili kalkulaciu. Vitazne vysla Tatra, kde si mozme doniest vsetko mozne, len musime od nich zobrat pol litra vina a pol litra mineralky na hlavu. Ostatne mozme doniest. A menu na osobu mame tak 900 Sk vratane personalu po polnoci a tych spominanych napojov. A su velmi mili, teda pan, s ktorym komunikujem.
Odpovedať
Profilova fotka
prvosienka v pegase neviem ake to je.... ale predpokladam, ze asi este drahsie, ked porovnavam jedalne lsitky tych dvoch restauracii :-| dakujem za drzanie pasti, budem to potrebovat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
babulka, a co mate v tych 900Sk? kolko jedla ak sa smiem spytat?
Odpovedať
Michelle, v pegase to je v pohode. Ked som sa ja pytala, tak nemali nic proti tomu, ze alkohol svoj + kolace. Ked sme povedali ze menu tak do 1000 Sk, tak sa potesili. Ked das ale cenu menu okolo 600 SK tak neviem ci si alkac mozes priniest.
Odpovedať
Profilova fotka
megg vy to mate v pegase?
Odpovedať
Michelle, mame tam: -pripitok - predjedlo -hlavne jedlo, - kava - bufet - teple (dva druhy + dve prilohy), misy - syrove, narezove, salaty - tri druhy (zeleninove, majonezove), plnene vajicka, chlebik, pecivko, dresingy - polnocne jedlo (kapustnica s chlebikom - napoje (15 l vina, 10 l mineralky + 40 x nealko 0,25l) - personal po polnoci - to sa asi plati vsade - prenajom resturacie spolu s vyzdobou. Asi tak. Ak by si mala zaujem, mam tam kontakt na toho "mileho pana".
Odpovedať
Profilova fotka
Mozem povedat skusenost z Pegasu, kedze to mame tam a uz sme sa s nimi dohodovali aj na menu a pribliznych cenach...Mame odtial dobry pocit, lebo su ochotni a snazia sa vsetko prisposobit podla nasich predstav 8-) . Tam je to tak, ze ak sa dodrzi "povinne konzumne" na osobu, t.j. 950,-Sk (je v tom zaratane predjedlo, polievka, hl. chod, studeny a teply bufet, kapustnica ako treti chod a nealko), da sa zvysok doniest z vlastnych zdrojov - resp. sa s tym aj rata - t.j. donesieme alko - vino+tvrde (aj este nealko), zakusky, slane, atd. proste vsetko co chceme. (To povinne konzumne ma vyhodu v tom, ze potom davaju zlavy 50% na ubytovani, prenajme miestnosti atd. ) Spravili nam 2 varianty menu - prve take normalne (cenovo vyhodnejsie) ale tam ziadne experimenty (nepamatam si presne ake menu to bolo, lebo ho nemam so sebou, ale nieco v style plneny morcaci rezen a pol ryza pol opekane zemiaky) - celkom OK. Ten druhy variant bol taky exklusivny (orazilo sa to fajn aj na cene - asi o 15-20tis. drahsie na 100 osob) ale dalo sa vybrat - este sme s nimi dohodli detske porcie a hned to slo cenovo trosku dole. Ten exkluzivnejsi variant sa nam celkom pacil ale este stale nie sme na 100%dohodnuti, tento tyzden by sme im to mali upresnit, dokonca tam budeme asi piect aj prasiatko na terase, aj to vedia dodat ak nikoho nezozenieme, pripadne sa tam da grilovat, aj to rozpisali do navrhu menu (ak niektora mate zaujem, vypytam od draheho ten rozpis, ktory nam poslali a zaslem vam ho internou postou, ale dnes to uz asi nestihnem... tak zajtra...) Inak Pegas splna uplne nase predstavy...
Odpovedať
Profilova fotka
babulka prosim ta daj mi ten kontakt, vopred dakujem :-)
Odpovedať
Happygirl prosim mozes poslat ten rozpis aj mne? Dakujem :-)
Odpovedať
happygirl velmi by si mi tym pomohla keby si mi to mohla poslat... diky
Odpovedať
Profilova fotka
OK, Tanita, poslem Ti ten rozpis menu (Michelle s Babulkou medzitym riesia iny rozpis, mam taky dojem :-) trosku sa to tu miesa), len to musim od draheho vypytat, ale budem na Teba mysliet...
Odpovedať
Profilova fotka
happygirl aale posli ho aj mne :-D my sme riesili moj rozpis, ale rada sa inspirujem aj inym :-)
Odpovedať
Michelle, das mi prosim vediet, ak najdes nejaku inu variantu, kde by to vychadzalo tak okolo 800-900 Sk a bude tam prijemna atmosfera (tiez najlepsie aj s terasou alebo zahradou)? Samozrejme, nie tu, ktoru si vyberiete :-D . Ked som si porovnala tie nase ceny, tak mam chut to zrusit a zarezervovat inde :-( . Len keby si nasla nieco volne na nas termin, co by si nechcela, ale inak je to tam fajn. Dakujem moc.
Odpovedať
Profilova fotka
OK, Michelle, aj Teba mam v "merku" :-)
Odpovedať
Profilova fotka
angie ak chces, poslem ti rozpis na tu restauraciu, na ktoru sa sice stazujem, ale pokial ti to vychadza nad tych 40000sk na cca 45 osob, mala by si byt spokojna. je to restauracia na urovni. chces ten rozpis? podal toho si mozes povedat, ci je ta restauracia pre teba zaujimava alebo nie....
Odpovedať
Profilova fotka
happygirl vdaka ;-)
Odpovedať
ahojte, u nas v BB sa ceny pohybuju od 350 do 550 na osobu. V podniku kde to mame my mame povinnu minimalnu konzumaciu 500 sk, nami vyskladane menu vyjde asi 600 sk a v tom uz mame vsetko - prenajom saly, casnikov, kucharov, pomoc pri vyzdobe, vlastne kolace, alkohol a nealko. Ale to je Bystrica - centrum jednej z hladovych dolin. Urcite je to v Bratislave opodstatnena cena o tych cca 500 sk viac. 1500 sa mi zda byt uplna sialenost...
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?