Svadobná torta ako výslužka na redovom tanci

Ahojte, chcem sa opýtať na Váš názor dievčatá. Na redovom chcem dávať ako výslužku rozkrájanú tortu. Tak z nej každý ochutná kto bude na svadbe a plus mi príde zbytočné objednávať ďalšie koláče len na to. Myslíte, že by to bolo v pohode ?
Odpovedať
Uz som bola na takych svadbach, ale uprimne si myslim ze zakazdym to bol zly napad. V prvom rade musis mat niekoho kto pocas tancovania bude rychlo krajat a servirovat. A v zapati dostane kus torty do ruky kazdy, aj ten co je najedeny a tortu uz nevladze. No a tak to kazdy necha nedojedene na stole. Ako chapem ak chces usetrit, je to jeden zo sposobov. Ale ja by som ti to neodporucala, lebo aj tak sa aspon polovica torty vyhodi lebo obschne niekomu na stole.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som robila na pár svadbách a tortu sme na redovom krájali hosťom.. Tak ako sme im ju dali, tak sme ju potom zbierali zo stolov a vyhadzovali, skoro nikto to nejedol. Mne sa nepáči veľmi ani myšlienka nejakých mafinov a podobne. To sú veci, ktoré keď niekto chce, tak si vezme. Praktickejšie je podľa mňa rozdávať niečo zabalené - čokoládku, perník a podobne. A myslím si, že aj keby sa nič nedávalo, iba by sa nalievalo poldeci, tak je to ok :-D My budeme mať poldeci a malé čokoládky (tie nestoja veľa a sú milé podľa mňa :-) )
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme iba poldeci lievat.
Odpovedať
Profilova fotka
to nie je úplne dobrý nápad, ako už písali baby tak nie každý musí mať na tú tortu alebo na sladké práve vtedy chuť. najlepšie je vymyslieť niečo čo si môžu zjesť napríklad aj na druhý deň alebo si to odložiť na pamiatku. tie čokoládky sú celkom dobrý nápad alebo napríklad perníčky s poďakovaním alebo len dátum zabalené v celofáne napríklad :) to vás ani nebude veľa stáť :)
Odpovedať
Ďakujem za názory, tak musím niečo vymyslieť, lebo perníčky mi už boli ofrflane 😣
Odpovedať
mne sa to zda trosku od veci, @jakubcinova - oni davali pre chlapov male palenky a pre zeny dzusiky,
Odpovedať
nerobila by som to tak :( neviem síce, čo ťa k tomu vedie, no ľudia budú najedený z menu a nie každý si bude chcieť dať hneď aj z torty. viem, že by si tak dokázala čo to ušetriť, no príde mi to fakt také odveci to takto poriešiť
Odpovedať
Profilova fotka
taktiež si myslím, že to nie je najlepší nápad a hlavne je to dosť náročné, keďže ten redový tanec ide dosť rýchlo a jedna osoba by nestíhala krájať a podávať. radšej nejakú inú drobnosť vymyslite :-)
Odpovedať
napríklad u nás je zvykom dávať tortu na redovom + poldeci, ale tortu si dá len ten kto na ňu má chuť, neverím že dospelí ľudia nebudú vedieť povedať či chcú alebo nechcú........veď nemusia ju jesť všetci..sama som na jednej svadbe tortu krájala a kto nemal chuť, tak si nedal :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
torta sa dava prevazne v takych pripadoch, kedy chcu nevesty skutocne setrit na svadbe...mne to neprislo vhodne, preto sme davali male flasticky s alkoholom chlapom s vlastnou etiketou a ženám sme dali relax dzusiky s vlastnou etiketou, foto mame aj v albume :) ocinova krstná dcera davala napriklad zenam krabicky s pernikom a cukrikmi a chlapom ploskacku, davaju sa aj mediky, a vselico mozne :)
Odpovedať
Nepríde mi to ako dobrý nápad. bolo by viac než okaté, že chceš na niečom ušetriť. K svadbe jednoznačne patrí koláčová výslužka, lebo človek na ňu dostane aj tak chuť až na druhý deň. Na svadbe sa najedia dosť
Odpovedať
@slivocka10 jasne, že koláčova a vinova alebo palenkova vyslužka bude :) Inak to byť ani nemože :) mi ju budeme den pred svadbou už blizkej rodine nosiť aby potom na hostine nemuseli naše mamky furt odbiehať a riešit to:) ja len proste neviem vydumať čo na ten redovy davať, flašticky s domacou budeme mať na stoloch ako menovky aj, pre chlapov slivku a pre ženy domacu griotku a pre deti baličky cukrikov. tak preto som sa pytala lebo mi nejako napady došli
Odpovedať
Článok sa načítava...
jaaaj tak, ja som ten tvoj prvotny prispevok uplne inak pochopila. ak to bude takto teda, tak si myslim, ze to bude v pohode. co sa tyka tych flasticiek, tak si ich rozdelila celkom fajn si myslim. ani by som viac nedumala a spravila to tak, ako si napisala
Odpovedať
@vierkakb tak nevymýšľaj ešte niečo špeciálne k radovemu, nalievajte poldeci a k tomu tácka s koláčmi a hotovo, kto bude chcieť, tak vypije a vezme koláč...robí sa z toho veľká veda a často zbytočne...už na stoloch budeš mať niečo, čo si ľudia so sebou vezmú, tak radový môžeš kľudne poriešiť jednoduchšie ;-)
Odpovedať
necitala som prispevky vyssie, ale bola som kamaratke na svadbu a oni mali po redovom pripraveny stol kde si kazdy zobral na co mal chut, minipudinceky, panacoty, muffiny alebo nejake ine zakusky :) a kazdy si zvolil podla svojej chuti, pripadne nezobral si vobec
Odpovedať
@miss_tins vidíš tiež dobrý nápad, lebo catering čo budeme mať nám ponúkal aj sladký bar s takými to vecami, tak to môžme aj takto dať :-)
Odpovedať
@6myska veď tak som aj ja to myslela, preto mi tá torta napadla 😀 len svokra, že dačo musíme dávať, lebo keď som povedala, že veď budú na stoloch malé fľaštičky tak ze to málo 😀 ako som ju aj sfukla, že načo, keď mne magnetky a také blbosti po chvíľke skončia v zásuvke a pri veľkom upratovaní v spajzi v krabici 😁 ale tak mame ešte dosť času, len ja by rada mala už všetko premyslené naplánované nech mám kľud :-)
Odpovedať
@vierkakb my sme zas dávali minicokoladky, prípadne v takých malých tastickach/vrecúškach si tie čo má cepcili prichystali mini gumené cukriky, s cukrikom, fidorku a takym kadecim sladkým :) ale veľa sa toho ponechavalo..takže radšej odporúčam ten Candy bar :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
U nás je napr zvyk pohárik naliať a odkrojit z torty..sestra napr rozdávali mini tortičky a pohárik..
Odpovedať
My budeme mať nachystaný taký košík s medovnikami v tvare 🧡 s našimi menami, zabalené v celofáne, každý si vezme, a bud zjesť môže alebo vziať domov ako pamiatku. Plus nalievat sa bude poldeci :-). Tortu tiež myslím, ze málokto by zjedol, a zbytočne sa to vyhodí potom
Odpovedať
Tak nakoniec budú tie dezertiky v poharikoch a bude sa nalievať,😀 kto chce si vezme a zje a co ostane bude na druhý deň na vyhryzky 😀
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?