Svadobny prihovor

Profilova fotka
Nevesticky ktore uz mate po svadbe mohli by ste poradit ako je to so svadobnym prihovorom? Robi sa nieco take? Myslim po obrade ked sa pride do saly. Dakujem vopred:-)
Odpovedať
No u nas v rodine sa prihovory rodicov/starych rodicou robia pred hlavnym chodom pred modlitbou.
Odpovedať
Ja by som tiež uvítala nejaký výstižny, určite nie niečo zdĺhave, nevesty dajte niečo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ozaj nikto neviem poradit?
Odpovedať
@vera211 U nás ho mal pred prípitkom starejší :-) Si myslím, že v tej chvíli by si naň z nás nik netrúfol :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vera211 bola som na X svadbách a na každej ho mal buď starejší alebo svedok aj ako prípitok zároveň :-)
Odpovedať
Ja som poprosila ocka, či by niečo nepovedal a tak súhlasil, že si niečo nachystá. Uplietla som na seba pekný bič, pretože budem zaručene revať. Ale čo už no :)
Odpovedať
u nas to nebyva zvykom, ale velmi by sa mi pacilo, keby okrem starejsieho nekto nieco povedal. Take mozno zaspominanie, nejake vtipne prihody... jeden by som chcela dat hlavnemu druzbovi, ktory je zo strany zenicha, a jeden mojej druzicke. Rodicov a starych rodicov radsej vynecham, lebo to by boli asi potoky slz :))
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, aj ja by som chcela poprosiť, ak máte nejaký príhovor pred jedlom+ ak má niektorá z vás aj pýtanie od rodičov, ďakujeeem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Baby i ja potrebujem poradiť s prihovorom . Netuším co by som povedala aby to nebolo trápne a nudne .. Niejake nápady ?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
a bolo by blbe, keby nevesta so ženíchom povedia pár slov a potom niekto iny už len niečo v zmysle pripime si? ja vôbec neviem kto by sa u nás na niečo také dal :/
Odpovedať
Profilova fotka
u nás mal príhovor starejší,potom ženíchov svedok a nakoniec ženích,ktorý povedal na koniec Na zdravie :) Nebolo to nič zdlhavé :)
Odpovedať
Profilova fotka
@fiancee19 u nás je zvykom, že príhovor robí ženíchov svedok, ale nakoľko manžel si vybral za svedka svoju sestru, ktorá bola v tom čase bez partnera, poprosili sme manželovho strýka, či by niečo nepovedal - nemal nič nachystané a hovoril od srdca, všetkých v podstate ešte raz privítal, poďakoval nám za pozvanie a poprial nám v mene všetkých všetko dobre, vyzval ku krátkej spoločnej modlitbe a potom vyzval hostí na prípitok. a my sme sa už len pred jedlom s manželom postavili, poďakovali, že hostia prišli a popriali všetkým dobrú chuť k jedlu. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?