Teplý bufet - čo naň

Ahojte, ja nebudem mať klasické chody, ako bývajú na svadbe. Budem mať takú trochu inú. Chcem mať tam teplý bufet od začiatku do konca (na konci opekačka). Čo by ste dali na ten teplý bufet teda? Aké jedlá na výber?
Odpovedať
zalezi co ti da na vyber hotel. Ale 1/3 by som dala vegetariansku. Napr. zapekane zemiaky - mozu byt priloha a pre vegetarianov aj hlavne samostatne jedlo. Mensie rezniky alebo medailonky a masove rolky (napr. kuracie so syrom), omacky samostatne hubova, klasicka na maso a cesnakova napr. - kazda do samostatnej vanicky, zemiaky opekane, sulance alebo cestovin, ryzu opät samostatne, jedna misa grilovanej zeleniny, jednu alebo dve polievky. takto si kazdy vezme take mäso, prilohu alebo veget. alternativu aku chce. Ak mozes, postavila by som aj studene zeleniny ako misa miesanych salatovych listov a vedla nakrajana zelenina ako rajciny, uhorky a pod
Odpovedať
@soave nebudem to v priestore hotela, ale takého kamenného domčeka z konca 17. st. Tak som si našla priamo cateringovú spoločnosť, ktorá robí len to. Povedali, že si mám vybrať, čo len chcem, ako chcem. Viem len, že na konci by mali grilovať a variť guláš, ako neskoro večer, ale čo na teplý bufet,..-- som chcela inšpirácie ;)
Odpovedať
@quixik jasne, chapem. Ale firma si to robi prilis lahke. Su v tom experti. Maju urcite vzorove menu alebo jedalnicky, ktore robili pre rozne akcie. nech ti daju nejaky priklad a z toho si vyberies. tu mas napr. nieco: http://www.villarichter.cz/wp-content... http://www.suza.sk/docs/svadobne_menu... (dole mas buffet menu) ale ako som pisala - navrhovala by som ti dat vsetko osobitne - prilohy, zeleninu a mäso osobitne, kazdy si navoli co chce. Ak das napr. komplet svieckovu s omackou do jendej nadby, ludia co nechcu tu omacku su v prdeli
Odpovedať
@soave jasné, má to zmysel, čo píšeš. Ja som ešte také neorganizovala, takže som nemala dáta, ako to funguje. Pýtala som sa ich, nech mi dajú nejakú ponuku, ktorú majú, ale oni, že mám ja dať vedieť, čo chcem. Idem pozrieť tie tvoje linky, ďakujem ;)
Odpovedať
@quixik wooow, to budete mať krásne :)
Odpovedať
@quixik aaaah to ma vytaca. nenechajte sa odbit baby. si za to platis tak mas pravo pozadovat prozakaznicky servis. Musis byt penentrant a fakt si vypytat vzorove menu na buffet, ich to nic nestoji, maju tie menu ulozene v pocitaci ale su lenivi a nechce sa im. Prenasaju svoju pracu na teba. Fakt je nacase na Slovensku pozadovat za svoje prachy aj sluzby
Odpovedať
@quixik inak vsetko, co ti pouknu serviovane napr. v malych poharikoch, dekoracne zakusky alebo mensie salaty v poharoch, su vzdy drahsie, cim mensie a komplikovanejsie, o to drahsie
Odpovedať
@soave Vďaka za rady, super ;). Už som jej napísala email, nech mi ho pošle. Tak uvidím, čo urobí. Ale ako fakt, už som predtým volala do inej reštiky, čo robia catering a tam mi povedali, že tiež nič také nemajú, že si mám vybrať a napísať im, že čo chcem. ja som im na to napísala, že ako to myslia, či tam môžem napísať, čo si len zmyslím a oni, že áno. No tomu som nijak neuverila, tak som sa na nich vykašľala.
Odpovedať
@ria236 ďakujem, môžeš mrknúť album, mám tam to miesto, chcem to urobiť tak, že aj von i dnu. Len musím vymyslieť, ako to osvietim kvôli tme.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?