Usadenie DJ-a na hostine

Ahojte dievčatá, v diskusiách som našla, že dodávatelia ako DJ, fotograf, kapela, kameraman,... sedia spolu pri jednom stole, ale my budeme mať z týchto iba DJ-a a stoly budú iba dva veľké... Ako by ste ho usadili k jedlu? Medzi hostí? Alebo keby sme mu pripravili malý stolík niekde blízko jeho techniky aj s nejakými koláčmi, aby to mal po ruke? Aj keď potom by sa mohol počas hostiny cítiť sám... :-| A ďalšia vec, fotografa budeme mať iba na obrade, spoločnom rodinnom fotení pred kostolom a chvíľku pred hostinou - možno prvé dva tri tance, ktoré budú asi ešte pred hlavným chodom. Pozývali by ste ho aj ku stolu? Ďakujem za každú odpoveď :-) :-)
Odpovedať
DJ- ovi by som pripravila stôl pri aparatúre, určite sa nebude cítiť sám, bude sa vždy pripravovať na ďalšie kolo :-) Fotografa by som nepozývala ku stolu a informovala by som ho o tom.
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna najlepsie mu pripravit maly stolik blizko jeho aparatury, tak sme aj my mali. A fotografa by som tiez pozvala k stolu. Podla mna sa to patri.a ta jedna porcia jedla navyse nikoho nezabije :-)
Odpovedať
Ak fotograf bude pritomny pri podavani hlavneho jedla slusi sa ponuknut aj jeho. Ak vtedy nebude pritomny tak je po probleme. Bola som na jednej svadbe kde hudba jedla v bocnej miestnosti kde jedli aj casnici, ak je taka moznost urcite stoji za zvazenie.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez by som urobila nejaky stol DJovi pri jeho aparature a urcite tam usadila aj fotografa. Sice tam bude iba zo zaciatku hostiny, ale bude vas fotit a pobehovat tam niekolko hodin, tak myslim, ze uz by sa patrilo, dat mu aj najest predtym ako odide :) Aspon mne by to bolo odomna nepekne, ze vsetci zacinaju jest len fotograf sa bali a odchadza prec hladny :)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby mám podobný problém akurát že budem mat DJ aj fotografa, obaja sú to kamaráti a rozmýšľali sme ste by sme ich dali tiež ku kamarátom (medzi hostí) či myslite že je to blbost?
Odpovedať
Profilova fotka
Videla som aj pripad, ze fotograf/dj sedel na konci stola normalne so svadobcanmi
Odpovedať
Profilova fotka
Ja ho určite budem mať "neodstrčeného". Budem mať teda DJ-a, fotografa s asistentkou a dvojicu kameramanov, takže budú spoločne pri jednom stole, ale aj keby bol iba DJ, tak by mi bolo strašne ľúto ho odstrkovať a posadiť ho k nejakému stolíku k aparatúre, a radšej by som ho posadila ku stolu s kamarátmi. Aj sesternice mali fotografa medzi hosťami, jedna mala okrúhle stoly a sedel s jej/jeho kamarátmi a druhá mala dva dlhé stoly a sedel pri konci jednoho normálne so svadobčanmi.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my sme mali DJ aj fotografku usadených medzi svadobčanmi, akurát s DJ sme rátali tak, aby to mal blízko k aparatúre, nech nemusí behať cez celú miestnosť. Určite by som ponúkla jedlo aj fotografovi, hoci tam nebude na celú veselicu, no uvedom si, že od rána bude okolo Vás pobehovať.
Odpovedať
@diananana @beiatriss Nie tak celkom, prídu len na obrad a ostanú po prvý tanec, takže spolu tam budú cca hodinu a pol možno... Ide o to, že máme veeľmi obmedzenú kapacitu, a dve miesta (fotograf + asistentka) je dosť, možno by to šlo tak, keby nám tam dali jeden malý stôl navyše, a po ich odchode by ho potom odniesli... aj keď to budú komplikácie... Ale už teraz sa trochu bojím, že sa tam nebude dať ani tancovať
Odpovedať
Profilova fotka
@renya3 nejde o to, ze 'odstrceny'. Nas tak sam poziadal, ze je to pre neho lepsie. Bol pri stole s fotografom a kameramanmi. To nie ze my sme ich nechceli mat medzi svadobcanmi, ale oni mali pri sebe zlozene fotaky, kamery, atd atd.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?