Villa Nečas v Žiline. Mali ste tam svadbu?

Vydávali ste sa niektorá vo Ville Nečas?? Prosím nejaké skúsenosti.. Ďakujeeem
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tam svadbu nemala ale bola som tam niekolko krat ubytovana a sluzby aj strava na vysokej urovni. Krasne prostredie idealne na svadbu :-)
Odpovedať
@girl177 V živote som tam nebola a sme mimo Slovenska aby sme sa tam išli pozrieť (čo Určite čoskoro budeme musieť a chcela som názory ľudí čo majú s nimi skusenost..Aby som vedela či sa nám vôbec oplatí zaoberať sa s nimi.. Diky moc ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
pripajam sa k tvojej otazke ak mozem... tiez som mimo a nad villou necas rozmyslame :) len nejak sa nedari nic vygooglovat... :-)
Odpovedať
@maya3 zrejme su nevygooglovatelni ;-) čakala som že viac ľudí bude mať skusenost.. No neva.. Asi len pôjdem letenku kúpiť a budem sa musieť ísť presvedčiť na vlastne oči a uši:-) kedy plánujete svadbu? Asi nie si zo ZA, či?
Odpovedať
@dani_cka @maya3 http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/anj... http://www.historickehotelyslovenska....
Odpovedať
keby som sa mala vydavat teraz, tak jednoznacne villa necas ;-) ... maju prerobenu hornu restauraciu, vela vela okien a krasny vyhlad! Ceny maju aj na svojej stranke (orientacne si mozete vypocitat cenu) . V case ked sme my hladali miesto, tak villa necas bola pre nas financne moc... a kedze islo o mensiu svadbu, tak nam vtedy nepovolili ani len vlastny alkohol, vsetko by sme museli brat od nich... takze sme ju museli bohuzial zavrhnut... (nakoniec sme mali svadbu v dubnej skale ;-) ) vsak popozerajte ich stranku, maju tam fotky aj zo svadieb, vyzdoby, ponukaju sobas aj cirkevny (v kaplnke vedla) a civilny (podla pocasia bud na zahrade, terase alebo v hornom saloniku) ... nemozem na nich povedat nic zle, mne sa villa necas velmi paci a po kazdej stranke ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@maya3 http://villanecas.sk/sk/
Odpovedať
Profilova fotka
@dani_cka nie sme priamo zo ZA, sme obaja z KNM :) svadbu planujem buduci rok a strasne by sme chceli villu necas...chceme sa tam ist v septembri poinformovat a obzriet na vlastne oci, hlavne preto, ze chceme civilny sobas a tam to vyzera vonku naozaj uzasne :) problem je, ze mom. nie som na sk, takze mi tiez neostava ine, len kupit letenku a ist sa pozriet na vlastne oci :-) a vy kedy planujete svadbicku? :-) @jvlo dakujem velmi pekne, kraaasne fotky, vyzera to tam fakt nadherne :-) @sharin dakujem pekne :-) veru, uz som pocula od par ludi, ze je to dost drahe, no priblizne nikto povedat nevedel...tu stranku som pozrela, najlepsie bude sa informovat osobne, ten civilny sobas vonku v zahrade, to je sen x-) @girl177 dakujem aj tebe :-)
Odpovedať
ahojteee, nad Villou Necas na buduci rok uvazujeme aj my, civilny sobas vonku je sen..uz len aby pocasie vyslo...druhy julovy tyzden sa tam vybehneme pozriet, vraj uz o 106 beru rezervacie na buduci rok :-)
Odpovedať
uz ju mame predbezne booknutu.. pojdeme sa tam o mesiac pozriet a bud potvrdime (comu pevne verima dufam v to) alebo zrusime...
Odpovedať
ahojte kočky, ja sa pridávam, tiež sa mi to tam veľmi páči a chcela by som tam mať svadbu v septembri 2012. Som len trošku zneistená prístupom, zatiaľ so všetkými miestami komunikujem cez e-mail, aby sme si dohodli nejaké stretnutie, nech nikam nechodím zbytočne. Všetci sú veľmi milí a ochotní (Polom, Kamélia, Diplomat) ale z Nečasu mi ten pán nie a nie odpísať :-/ tak tam asi dnes proste zájdem, a uvidím. Ak ma to tam ohúri a budem si vedieť predstaviť svadbu, tak rezervujem okamžite :)
Odpovedať
Ahojte kočky. Tiež sa mi páči Vill necas. Bola ste sa tam niektorá informovať na cenu? na ich stránke cenník pre svadbu nikde nevidím.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@barus77 diplomat ma podla mna uplne najhorsi pristup.. Tebe spravili nejaku ponuku?
Odpovedať
@dani_cka práveže ja som bola s ich prístupom veľmi spokojná, síce sme si písali len mailom, pretože nakoniec sme sa rozhodli že to necháme v Žiline. Boli veľmi milí a dokonca sami sami pripomenuli keď som sa dlhšie neozývala @mery333 v Nečase nám urobili ponuku cca 40€ na osobu, plus príplatok za vlastný alkohol a obsluhu po polnoci
Odpovedať
@barus77 aj ja som s Nimi komunikovala cez maily, kedze zijeme mimo slovenska.. Na prvy mi odpisali, ze sa mi niekto ozve s ponukou, samozrejme nikto nic.. Tak som im pisala dalsi, ze sa mi neozyvaju a v zivote som nedostala odpoved.. Ked si s Nimi jednala Dali ti nejaku cenu? Ze by som mozno este prehodnotila.. @mery333 my mame tiez cca 40e uz aj s alkoholom plus priplatok po pol noci... S komunikaciou nebol problem v nasom pripade dokonca nam sam riaditel niekolkokrat volal do zahranicia.. Zatial nemozme na nich kriveho slova povedat..
Odpovedať
@dani_cka nie, napísali mi len, že mi držia rezerváciu do konca októbra, nech sa rozhodnem. Už som im len potom odpísala, že nie. Ale počula som že je to tam drahé hlavne preto, že musíš zaplatiť aj za izby, ktoré sú nad sálou, aj ak tam nechceš mať nikoho ubytovaného. Písala som si s pani Píšovou, tak možno skús rovno jej napísať. Ak chceš pošlem Ti cez IP mail na ňu.
Odpovedať
@barus77 Len som bola zvedava lebo je to tam krasne.. Ale uz mame zaplatenu villa Necas.. Nebudem uz nic riesit :-))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Caute, kocky, chcem vas poprosit, ak ste mali svadbu vo ville necas v ziline, ako ste boli spokojne s obsluhou a jedlom? Piste viacere :-) dakujem Vam :-)
Odpovedať
Ahojte my sme tam mali svadbu minuly rok a mozem len doporucit.Super servis,vyborne jedlo :-)...ak by som sa este raz vydavala tak urcite tam ;-)...nebudete banovat :-)
Odpovedať
Dakujem pekne☺potesila si ma☺
Odpovedať
Ahojte baby, vedeli by ste mi povedať, či majú vo Ville Necas nejakú podmienku od koľkých hostí robia svadbu? Plánujeme menšiu svadbu cca do 20 ľudí... Ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?