Zlatý Kľúčik, Nitra - svadobný stan

Ahojte baby, prosím Vás sú tu nejaké nevesty čo mali svadbu v Zlatom Kľúčiku tento rok alebo rok dozadu v svadobnom stane? Včera som to bola pozerať, je to nádherné miesto, avšak odrádza ma to, že je oddelený parket a sedenie. Nebude nás tam tak veľa, čiže by sa dalo v tej miestnosti na sedenie urobiť aj parket, ale keďže tá časť nie je odhlučnená, nám povedali, že sa tam nemôže tancovať, hlavne tam nemôže byť hudba, lebo sa sťažovali ľudia, ktorí bývajú v okolí. Moja otázka je, ak tam mala niektorá z vás svadbu, či je to taký problém, že je to oddelené. Lebo som chcela priestor spojený, aby zábava gradovala všade. Ďakujem za Vaše odpovede. Pekný deň.
Odpovedať
Profilova fotka
Aj tu je o tom diskusia: http://www.mojasvadba.sk/forum/miesto... - ako som písala aj tam, ešte v minulom roku, v októbri, som tam bola na svadbe a tanečný parket bol v tej istej miestnosti, kde aj hostina. Neviem, mohlo sa to odvtedy zmeniť, keď sa susedia v okolí sťažovali. Čo je podľa mňa veľká škoda, bola som v poslednom období na viacerých svadbách a všade bol tanečný parket v tej istej miestnosti, ako hostina, čo je podľa mňa to najlepšie riešenie.
Odpovedať
No presne my sme to tak chceli riešiť, lebo úplne v pohode by sa tam zmestili. Ale vyslovene mi teraz pani povedala, že sa obyvatelia sťažovali a preto sa to dá spraviť len vo vedľajšej časti..že mali tam už aj na svadbe políciu a neradi by tam riešili takého konflikty :-/ Tá nevesta mala šťastie, že je to ešte vyšlo, že sa to dalo spraviť tak ako by som to aj ja spravila. Spojený priestor. Ďakujem.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ďakujem krásne za reakciu. Určite to pozriem. Ja už som si tam zarezervovala termin,takže krok späť nie je. Jedlo zle,no je pravda že som tam este nejedla ale na to ake je to pekne a nie lacne,si myslim ze tam musia dobre varit😊😊✊🏼aspoň dúfam.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@na135 My tam budeme mať svadbu teraz v máji. Nádherné priestory, jedny z najkrajších aké som videla. :-) Podľa mňa to že je oddelený parket od sály je skvele vyriešené, nakoľko je to celé presklené a na hostí, ktorí sa bavia na parkete vidíš a zároveň tí, ktorí tancovať nechcú majú kľud pri stole. Čo sa týka jedla, mali sme ochutnávku svadobného menu a ešte teraz cítim tú ľahodnú chuť na jazyku. Naozaj úžasné jedlo. Takže sa veľmi tešíme a tešíme sa na reakcie svadobčanov, keď uvidia to krásne naservírované jedlo a jeho brilantnú chuť. Plus tie priestory, ktoré sú samé o sebe očarujúce. Podľa mňa úžasná voľba. :-)
Odpovedať
@m_agdalen_e bola to ta najlepšia voľba..presne ako hovoris,kazdy jeden host bol ocareny ake krasne su tie priestory,jedlo si vsetci nevedeli vynachvalit - priam dokonale..a oddeleny priestor vsetci ocenili,hlavne ti,ktori sa sem tam chceli porozpravat pri stole a nemuseli na seba kricat 🙂🙂Takze urcite ten najlepsi vyber
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Baby prosím Vás koľko Vás približne vyšla svadba a na aký počet ľudí?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?