... no ja som videla v meste plagat v kvetinarstve, bude prezentacia SVADBA 2010 v hoteli Metropol 1.5. od rana, do vecvera...ideme aj my s babami, segra sa vydava v auguste tak sa tesime, aj kamoska volala, vraj v Levoci maju info v Gastrodome - Levocaku, prevadzkarka, tak sa mozno stretneme :D
no ja som tu temu nevedela dnes najst, uz som sa zlakla, ze co? Bola som v Levocaku, vraveli mi ze akcia je v Metrolpole 1.5. zatial som nenasla inu...lucka 06 chystas svadbu niekedy teraz ze je to take surne? My mame svadbicku v juni, teda ja nie sesternicka...ale budem svedok...
svadbu mám až v oktobri a zhodou okolností v metropole, je to pre mňa také dôležité lebo nie som zo spiša ale od nitry a raz mesačne chodím domov, tak aby som si to vedela naplánovať :-D ale vďaka za ten termín, pomohli ste mi
holky teď jsem vytáhla leták ze schránky (spišsko levočsko...) kde je inzerát na výstavu v kulturnom dome 8.5. Od 11 do 16 hod. pořádá svadobný salon dom kultuy a svadobka pod levočskou branou....
ahoj davam to na pravu mieru 1.5 je jedna výstava /bez predaja na objednávky/ v metropole a druha je 8.5 v dome kulrúry výstavna aj predajna s programom ,su vonku dva plagaty je potrebné ich čitať pozorne
simone1, plagat je velmi pekny, teraz budeme robit svadbu sesternicke ,ideme pozriet, inak babenky je jasne , ze ked niekto robi VYSTAVU tak sa vystavuje a na VELTRHOCH sa predava...Maria, vsak? a na druhom plagate je napisana tiez vystava, tak sa to malo inak volat, NiE? to zrejme poriadatelka nevie
A mimochom v Metropole na plagate je super program, mna teda zaujal viac...
ja som myslela tym ,aby si každy prečital plagat že ide o dve výstavy aby si ludia nemylili ,že kedy to je a kde ,ale na jednom plagate je napísané kontraktačno-predajna akcia tam je ten rozdiel!
jasne ved sme to aj tak pochopili babenky, :-) inak organizovat vystavu nie je ziadna sranda, vo velkomestach, to je jednoduchsie, bola som dlhsiu dobu v BA, velke priestory, vela dodavatelov a vela moznosti, berme to tak, ze netreba ist na tie vystavy v SNV s nejakym velkym ocakavanim, aby ste neboli sklamane, ved Spisska je malinkaaaa, a pravda je taka, ze sa tu nic takeho este doteraz nedialo, tak budme v ocakavani, nechame sa prekvapit... x-) po vystave si napiseme nase dojmy
no presne tak, budme stastne, ze sa vobec nieco poriada, ved aj tak je statny sviatok, tak aspon bude program, vo velkom by sa to v SNV aj tak nedalo, na to tu niet priestorov, a kto uz by z BA siel vystavovat na Vystavu do SNV? rozmyslajme realne...tak to budu aspon Spisiacka show...ja sa tesim...
tiež som zvedavá čo to bude zač. len dúfam že to nebude horšie ako v KE lebo tam to bola poriadna slabota. verim že sa spišská ukáže v lepšom svetle ;-)
ahojte baby, ani neviete, ako ste ma tymto potesili. Som stale v Nitre, takze nejak nestiham registrovat, co je doma. Sice 1. nebudem moct ist, ale aspon toho 8. sa pojdem pozriet. snad ma nieco ocari na svadbicku. A najlepsia sranda je to, ze prave 8. mame pytacky a zasnuby, tak asi najprv absolvujeme vystavu a tak sa pojde riesit vsetko ostatne :-D .