Ako riešiť svadobné šaty veľkosti 46, 48?

Profilova fotka
Šaty 46,48. Požičať? Dať ušiť? Behať po salónoch, alebo objednať z internetu? Rozmýšlam nad stránkou anelli.sk Ma niekto skúsenosť? Chcela by som jednoduché šaty, ktoré ma nebudú zbytočne rozširovať a budú mať rukávy, všade vidím pevnejšie nevesty v šatách bez ramienok, ale ja si to v žiadnom prípade nemôžem dovoliť. Viete mi niektorá poradiť s touto dilemou? Čo je strata času a čo nie? :) Vopred Ďakujem...
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@vavam ja som aj behala, po polovici Slovenska, ale nič som nenašla. Keď bolo niečo v mojej veľkosti bolo o buď bez ramienok, boli ťažké a nemotorné alebo mali rozširujúco šitý vrch, tak som sa rozhodla dať si ušiť, Môžeš pozrieť album, mám ih aj v bazáre ak by ťa oslovili.
Odpovedať
Profilova fotka
@ladynaamah Krásna nevesta si bola :) . No ja to tiež vidím najskôr asi na šitie, len nájsť dobrú krajčírku je náročné. Koľko ta prosím ťa vyšli tie tvoje? A koľko trvalo ušitie? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@vavam radi pomôžeme.
Odpovedať
Profilova fotka
@nataliia Ďakujem. Vaša práca vyzerá veľmi dobre. Ak nezoženiem po salónoch tak sa ozvem :) aj ked ja som na strednom Slovensku.
Odpovedať
ja mam velkost 46 a mala som tieto saty, tie druhe su kratke
Odpovedať
Ja som si tiež dávala ušiť, bola som v Poľsku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som chcela niečo takéto...
Odpovedať
@vavam volaktora dievcina ich tu mala ale neviem nick....
Odpovedať
Profilova fotka
@vavam ja síce som nemala takú veľkosť, ale môžem všetkými desiatimi odporučiť "natalii" lebo aj mne šili šaty:) boli krásne, za dobrú cenu a zožali úspech:)
Odpovedať
Profilova fotka
@sense Našla som už jednu čo sa na ne pýtala, ale ešte žiadna ich nemala. (Teda aspoň ja som ich nevidela) Maju ich aj na ebay a za super cenu, ale tam sa bojím objednať, aj ked z ebay nakupujem bežne, ale len drobnosti.
Odpovedať
Profilova fotka
@nelnel Ďakujem, každé odporučenie pomôže :)
Odpovedať
Profilova fotka
@vavam požičovňa chcela viac peňazí za také šaty ako oni čo mi ušili na mieru;) takže držím palce, aby si našla to čo chceš:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@nelnel Veď práve to, že tie požičovne už nevedia čo pýtať. Ďakujem ;-)
Odpovedať
BB, salon Valery - mrkni na stranku alebo sa chod pozriet, ja som mala saty od nich - kupene za velmi dobru cenu, nikdy nepozicane, krajcirkou upravene (saty boli velmi kvalitne, mali vsity korzet a rozptyl velkosti bol od 40 do 48), fantasticky servis! :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak v ba, odporucam salon fany. Ja som si kupovala, mam ich aj v bazare :) dohoda na cene este mozna :)
Odpovedať
@vavam ahoj :-) popozeraj na nete, co by sa ti pacilo a daj si usit.. Dobra krajcirka ti poradi aj s vyberom latky. Len je problem taku najst :-( ja som cez kolegynu na taku natrafila a chodila som za nou az do Kanianky, co je vyse 30 km, ale vysledok stal za to :-)
Odpovedať
keď čítam a vidím, koľko moletiek - nevestičiek mali šaty bez ramienok a bez bolerka ježia sa mi chlpy :D kde je kritický pohľad nevesty či dotyčnej, ktorá jej šaty v salóne dala? ja mám tú istú veľkosť a bez problémov som si v prvom kole skúšala štvoro šiat a to je ešte len začiatok .. a v každom dobrom salóne by ti mali vedieť urobiť ramienka aké len chceš ... mne dala pani na výber, že buď hladké alebo vyšívané a ešte aj bolerko mi ponúkla, že mi dajú ušiť aké budem chcieť a aké mi bude pasovať ... tiež mám ruky s huspeninkou ale nikdy by mi nenapadlo nedať si bolerko alebo nebodaj pri mojich prsiach a postave bez ramienok ... samovražda a nielen spoločenská :) v každom prípade držím palce :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@januska_7 Dakujem, pojdem sa tam pozriet :) Hadam budu mat to co hladam :)
Odpovedať
ušijeme akékoľvek:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pozývame Vás i k nám do salónu Weda na Námestí SNP 2 v Bratislave. Skúste pozrieť náš album tu na MS, prípadne FB či eshop, máme veľký výber šiat práve vo Vašich veľkostiach. Malá ukážka pre inšpiráciu ;-) :
Odpovedať
Na predaj: http://www.mojasvadba.sk/market/svado...
Odpovedať
Profilova fotka
@vavam táto nevestička mala tie šaty čo asi hľadáš http://www.mojasvadba.sk/blog/kukies/... p.s. aj moje šaty budú na predaj :) ja mám síce veľ. 42-44, ale mne boli veľké a majú šnurovačku
Odpovedať
Profilova fotka
@hydrangeapeony jeeeeeej dakujem... Tuto nevestu smo tu uz videla a vobec som si neuvedomila ze su to tie saty... Dakujem kranse :)
Odpovedať
Profilova fotka
@hydrangeapeony ďakujem :-) @vavam ja som si dala z ebayu šiť šaty podľa toho modelu, ktorý sa ti páči, celkom sa im vydarili :-) budem predávať, len som ich ešte nestihla oprať :-) keby niečo, píš IP
Odpovedať
Profilova fotka
@kukies Hej aj ja som ich videla na ebay a aj som rozmyslala ci si ich neobjednam, ale je to risk... Este uvidim, lebo som nasla aj v salone pekne, ci si dam usit.. :) Ale dakujem, ja mam dost velke prsia, cize tie tvoje mi asi nebudu skoda :( ale boli velmi pekne :) Hadam potesia inu nevestu :)))
Odpovedať
Profilova fotka
@monka635 ja som tiez moletka a tiez som si dovolila dat saty bez ramienok, bez rukavova a bez bolerka, nemam utle paze a nemyslim si, ze by som urobila nejake spolocenske fauxpas , saty som mala 46 +- jedno cislo, dali sa k nim prisit ramienka, ale som toho nazoru, ze ramienka vedia poriadne priputat pozornost tam, kde netreba... tak som zvolila bez nich a dala si 2vrstvovy zavoj. @vavam ja mozem maximalne odporucit salon wedding elegance v Petrzalke a taktiez Betty na Myjave- maju pobocku aj v Trencine a BA tusim, mali velkosti aj okolo 50tky, takze isto by sa pre teba nieco naslo. prikladam svoju drzu fotku bez ramienok a bolerka :-)
Odpovedať
to je len môj osobný názor takže tak :)
Odpovedať
Profilova fotka
@diamontko vsetko je to o tom ako sa clovek citi :) a bola si krasna nevesta :) ... ja by som sa necitila dobre keby nemam zakryte ruky aspon kratkym rukavom, ako je vidno napriklad na foto siat co som sem davala :) uz som nejake saty skusila a uvidime ako to dopadne. Dakujem krasne zatial vsetkym za postrehy a skusenosti... Dam vediet ako to dopadne :)))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Dopadlo to takto, a rozpisujem to pre pripad, ze sa sem dostali nevesty s podobnym problemom a viem ako taketo spravy pomohli mne pri vybere salonov :) Ja nosim velkost 46-48 a obvod hrudnika mam dost (okolo 120)... Cize tiez som bola zo zaciatku zufala. Potom som nasla na inernete a aj tu na mojasvadba.sk rozne odporucania na salony kde maju vacsie velkosti. Hladala som rovno BA a okolie, kedze tam je asi najviac salonov (aj ked som zo stredneho Slovenska). Tu dolu som napisala par salonov v Nitre a v BA ktore som si pozistovala ze maju aj vacsie velkosti (a nie tak ze podaju dvoje saty na skusanie, ale zas nie je to ani ziadne terno, ale co narobime). Do vacsiny salonov v BA sa treba dopredu objednat, ja som si ich obvolala a rovno sa popytala ci maju saty mojej velkosti, nech nechodim zbytocne. Potom sme jeden den behali a boli sme najprv v salone El, tam som si jedny vybrala ale museli by mi ich upravovat, tak sme sli do Wedding elegance, tam som si nasla a tie by mi museli dokonca zmensovat :) (to potesi coo? :)), cize som mala dvoje rezervovane ale zalohu som mohla poslat na ucet, kedze som isla este pozerat inde. No a tak sme sli dalej, saty boli zatial fajn, ale ziadne wow toto su ony. Potom sme prisli do salonu Fany, uzasna predavacka ktora sa fakt vyznala (Mala som svoju predstavu, ale od tej treba trochu upustit a skusit vsetko co maju, lebo nie vzdy sedi vysnivany strih na postavu, ved svadobne saty skusame len raz :)). Prve saty co na mna obliekla... ANO to boli ony :) nic netreba upravovat, 46 z hlbsim korzetom (mala som dilemu este nad jednymi, ktore boli tiez uzasne a perfektne sedeli, cize som si dokonca nevedela vybrat a skusala som ich dookola asi tristvrte hodinu, kym som sa rozhodla), mali aj akciu cize ma vyslo pozicanie 300 eur co je super ked v BB chceli 550 :) vsetky saty mali od cca 180 do 360 ceny v tych salonoch :). Uz sme teda nikam dalej ani nesli a uz sa neviem dockat kedy si saty obleciem na svadbu. :) Takze nevzdavat sa a popozerat, treba si hlavne dopredu zavolat, lebo to riadne demotivuje, ked clovek chodi a vsade ukazu dvoje a aj tie treba presivat aby sedeli. DRZIM PALCE vsetkym nevestam, ktore nie su stihlunke a chcu sa pacit :) Bratislava: Wedding elegance El Diamond WEDA Fany Nitra: Anna Garden Salon Diamond Collete Línia
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?