Šaty pre bacuľky

Profilova fotka
Ahojte...mam problem sice mam svadbu tak za necely rok ale rozmyslam nad satami a pozicovne siat na baculky nie su a ak su ta ceny su dostatocne vysoke a krajcirky este drahsie...i ked som chcela mat zelene saty ktore by som dala usit ale priatel by chcel klasiku v bielom...neviete o nejakej pozicovne alebo kupa už nosených do 200eur...prosim ak by ste o niecom vedeli.... :-S
Odpovedať
Profilova fotka
Jedine na nejakom bazári by si asi tak do 200 eur niečo našla .... je tam toho celkom dosť :) V svadobnom salóne Valery v BB majú šaty pre moletky. Len ceny neviem aké sú. Asi sa ísť len opýtať.
Odpovedať
Profilova fotka
@ciernaperla ahoj. ja som mala podobný problém a vyriešila som to tak, že som si dala šaty ušiť, vyšli síce 300, ale stoja zato. po svadbe budú na predaj, tak ak budeš mať záujem, pošlem ti ich fotku mailom, lebo sem ju ešte nechcem do svadby zverejniť. určite by som ich predala do tých 200 E
Odpovedať
Profilova fotka
@ciernaperla skus salon Fany v BA.. ..urcite si vyberies :) aku mas velkost? ja budem pripadne predavat po svadbe - ale smotanove..
Odpovedať
@ciernaperla v BB v svadobnom salone valery su saty pre moletky ako tu uz bolo spominane a ceny tak okolo 400 e, ja sice nemam taky problem ale kamoska sa tam bola pytat tak ceny asi tak nejak okolo 400:) ale aj po bazaroch ked zhanala tak ju vysli tak nejak 250 skus popozerat :))
Odpovedať
Profilova fotka
@maggy13 ahoj urcite by som mala zaujem no ak sa mozem spytat na velkost ci rozmer... :-) dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@majusqa77 to by mi moc nevadilo a ake su rozmery
Odpovedať
Profilova fotka
@ciernaperla je to 46tka, ale tym, ze je snurovacka, tak 44-48. ja mam 160 cm a 5 cm opatky planovane :)
Odpovedať
Profilova fotka
vyska by bola ako moja ale velkost nie :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ak nehladate dlhé a svadobné, tak mam na predaj pekné spoločenské XXL
Odpovedať
Profilova fotka
pozri si moje inzeraty ,predavam lacno svadobne a popolnone saty :-)
Odpovedať
saty pre baculky maju aj v galante salon gabriel a mercedes a pozicovne 180 bez vlecky a su tam velmi ochotne aj s tebou poskusa vsetko mozne :))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ja predavam šatičky..... ak by si šla cez PB zastav sa vyskúšať :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja tiez odporucam salon gabriel a mercedes v DS, sali, galante a tesedikove...maju tam aj vacsie cisla od 180e bez vlecky...ale ako som si obiehala salony tak v kazdom maju tak 2-3 46 alebo 48 cisla...viem ze to nie je nic moc vyber ale mozno by sa naslo nieco co by sa ti pacilo...treba len pochodit :)
Odpovedať
Profilova fotka
všetkym Vam moc dakujem nakoniec sa našli satky nahodou u činana no su fakt super
Odpovedať
cieraperla : ahoj:) chcem sa ta opytat prossim ta pozeram ze sme z toho isteho okresu , kde si kupovala saty? u akeho cinana? :)dakujem za odpoved
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa chystám do salónu Gabriel v Galante, stretla som sa osobne s majiteľkou na výstave v Nitre, veľmi ochotná pani, ja totižto potrebujem až 52 veľkosť a povedala, že mám aj veľké čísla, všetko mi dovezú do Galanty, môžem poskúšať a ak sa nehodia ani jedny, dajú sa ušiť na mieru za cenu požičovného (150-180 euro), dokonca mi povedala, že dookáže spraviť šaty aby vyzerali aj o tri čísla menšie.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som tiez trosku plnsej postavy a este aj vysoka...bola som popozerat nejake tie saty, klasika svadobne...ale ceny sa mi zdali byt dost vysoke...kedze chceme malu svadbu, nechcem nic pompezne a navyse som za to, ze v jednoduchosti je krasa, tak som sa rozhodla pre krajcirku...ukazala mi par siat....empirovy strih...ktore ma nebudu rozsirovat viac, nez som :) a taks om so kupila saten a sifon...ked som sa opytala na cenu, povedala, ze by sa vedela vmestit do 30 eur (neviem ci preto, ze je to znama) ale hlavne, ked som si to vsetko spocitala tak ma saty budu stat cca 80 eur...budu na mieru a take ake chcem... :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
svadobné šaty požičiava aj predáva Šaradínová Kvatka z Dolných Orešian..má aj v TT salónik...je aj na FB..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?