Svadobné šaty pre nevesty veľkosti 50+

Ahojte všetky nevestičky. Svadba je naplanovana na rok 2019 ale nakolko nosim velkost oblečenia 50 možno 52 bojim sa či najdem v salone šaty a ak si dam ušit podla predstav či mi pristanu...či mi ten strih sadne. Prosim ako ste to riešili vy? ako ste vedeli že vam šaty sadnu tie čo vam ušije krajčirka?
Odpovedať
1
2
@patka182 myslim, ze v niektorych salonoch maju aj nadmerne velkosti. Ale v tvojom pripade, by som isla do niecoho jednoduchsieho. Aby ta velke saty zbytocne nerozsirovali este viacej
Odpovedať
Máš dosť času hľadať salon kde majú aj pre moletky ,aby si si mohla vyskúšať šaty ,aby ti sadli a aby si sa v nich cítila dobre.Darmo máme predstavu aké šaty chceme aj obrázok máme ,ale nemôžme vedieť aký bude konečný efekt a či nám sadnú.Ja som si tiež dávala šiť ,netvrdím ,že sa mi nepáčili ,ale predsa len boli iné ako na obrázku na 50kilovej modelke:))) PS postrehla si ,že som nezačala vetou "Máš dosť času schudnúť " .))mám tiež 50ku veľkosť.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Patka, ja tiez nosim velkost 48-50 a v salone som nezapla ani 52 :( cislovanie celkom ine, ako na inych satach, aspon u mna to tak bolo. z tych vaccsich cisel nemaju taky vyber, takze som sa rozhodla ich dat sit na mieru. Tak sama som zvedava, ako to vsetko dopadne.. :)
Odpovedať
odporúčam bazár tu na MS ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Máš ešte rok a pol čas, šaty by som ešte nezajednávala. Ja som pred svadbou cvičila a z nervozity som aj schudla. Nechceš skúsiť ešte popracovať na postave a potom skúšať menšie? :-)
Odpovedať
@mia_von_prag samozrejme ze chcem schudnut ale nemam pevnu volu a ani podporu :(
Odpovedať
Alebo navstiv salon kde poziciavaju a zaroven aj siju saty.Budes mat moznost vyskusat aky strih ti pristane a zaroven si tam mozes usit saty podla svojich predstav :)
Odpovedať
Ja som mala pozicane Velkost 48 kuk v albume
Odpovedať
Profilova fotka
Máš ešte dosť času neboj :) Mne napadlo, že keď sa budeš objednávať na skúšky do salónov tak sa môžeš rovno spýtať či tam majú aj také väčšie šaty aby si tam zbytočne nechodila a myslím, že nejaký salón sa nájde :) Alebo sa vyberte na trhy do Poľska a tam podľa mňa tiež nájdeš. Alebo dobrá krajčírka by ti mala vedieť poradiť aké šaty sú vhodné na tvoju postavu :)
Odpovedať
@cinna ja som s jednou pani dohodnuta že mi ušije ale som jej povedala že sa bojim že mi nehodia že preto asi najskor čosi pohladam kde by som si skusila saty ak budu mat moje cislovanie
Odpovedať
@patka182 je tu taka skupina, ze nevesty baculky, skus sa tam bab opytat aky postup mali so svadobnymi satami, lebo verim, ze nie si jedina, ktora ma takyto problem :)
Odpovedať
@patka182 ja aom si objednala z ebay a to som si ziadne tu na SK neskusala. Tak su saty az do 54 velkosti a dokonca podla teba ich upravia presne. Rozhodne som sa skor bala dat usit lebo som videla taku jednu nevestu a teda bola opticky este vacsia... podla mna cim chce viac zena akoze zakryt, tym horsie to vyzera. Treba pozriet zeny nevesty v svadobnych stach v takej velkosti a usudit co sa ti paci a co nie na takej postave. :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@jaja11111 ja som uz poslala fotky siat ake sa mi pacia a ta hned ze take urcite nie na moju postavu :(
Odpovedať
Profilova fotka
v salónoch by mali vedieť tvoju veľkosť objednať, takže treba asi začať skôr a svoje vysnené určite zoženieš
Odpovedať
@patka182 ako krajcirka ti povedala ze na tvoju postavu nie? No schvapne ich daj sem a povieme ti nazor. Nedaj sa ovplyvnit za kazdu cenu. Poradit ok, usmernit ale nie odradit. Drzim palec.
Odpovedať
@jaja11111 take ake sa mne pačia že take si ja k mojej postave nemožem dovolit
Odpovedať

Odpovedať
a toto som ja
Odpovedať
@patka182
Odpovedať
Profilova fotka
@patka182 budes krasna nevesta, urcite!:) skus pozriet moje saty v bazare, mozno sa ti budu pacit;)
Odpovedať
Profilova fotka
@patka182 poznam krajcirku ktora ti vie usit saty a sije aj na moletky. Kukni fb lena paulik alebo mi napis postu a dam ti na nu mail
Odpovedať
@cawes a ako vychadza cenovo či neviete?
Odpovedať
Profilova fotka
@patka182 vsetko zalezi od siat, krajky atd. Najlepsie je sa s nou osobne stretnut vybrat alebo povedat strop max cenu a ci sa da.
Odpovedať
Profilova fotka
Odporucam na FB Timeas s.r.o. ona ti poradi. Ja som tiez baculka a uz my sila viac siat . Aj na svadobnych sa s nou dohodujem.
Odpovedať
@patka182 podla mna si ktorekolvek z nich mozes dovolit. Uplne v klude. A nepovedala by som ze mas az 50 velkost. Tie druhe saty opticky zvacsuju hrudnik, mozno tou brosnou..ale ostatne v klude. Skus si realne vyskusat saty v salone, uvidis ze budu ti sediet aj budes v nich super vyzerat. A nedavaj na rady hentakych krajcirok ze si nemozes dovolit. Poslem ti co som si ja objednala z ebay a to teda bolo ovela odvaznejsie. A myslim ze som vacaia ako ty.
Odpovedať
Podla mna tie posledné šaty by ti šli, doležite je zohnať materiál, ktorý ti to bruško spevní a nie taký, v ktorom bude vidno každu nedokonalosť . Ale preistotu by som tiež skúšala šaty v salone. Pod to nejake dobre pradlo aj ked nie stahujuce ale kvalitne - to vie urobiť tiež vela. Hlavne tak, aby si sa ty cítila príjemne a komfortne. :)
Odpovedať
Som podobny pripad, svadba v r. 2019 a aktualna velkost 50, no zatial ma ani nenapadlo pozerat saty v tejto velkosti, viem ze musim zhodit, bez toho to nepojde..
Odpovedať
Profilova fotka
Dámy, svadobné šaty až do veľkosti 62 nájdete i u nás v Salóne Weda v Bratislave. Dajú sa kúpiť i požičať, nové kolekcie už máme v salóne. Šaty sa stále dopĺňajú a predávajú, najaktuálnejšie info o sortimente je vždy na našom Facebooku v albume Svadobné šaty pre moletky. Na rok 2019 je skúšať ešte zbytočné, ale aprílové/májové nevesty už majú najvyšší čas ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja som veľkosť cca 50 (burdová) plus vysoká a plánovala som si dať šaty ušiť. Bola som ale v panike, čo ak si dám ušiť a nebudem spokojná a reálne som v našich salónoch výber veľkostí na mňa nenašla. Ale náhodou (vďaka tv kanálu TLC) som natrafila na salón v UK, relatívne blízko letiska Stanstead (letenka ryanair), ktorý sa špecifikuje na veľkosti od cca 44 vyššie. A tam to bolo o inom, min 30 rôznych druhov šiat od cca 500 libier. Jediný problém, čakačka na šaty je 6 mesiacov ak si chcete objednať a žiadne tam k dispozícii nesedia.
Odpovedať
@patka182 ahoj ja som nasla salon kde prerabaju saty ked su na zips tak na viazačku. Skus pohladat . Ja ked som aj nejake nezapla povedala ze neni problem prerobit na vacsiu viazačku. Ušit šaty je super len ako vies aky strih?by som presla vsetky salony.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?