Vlastné svadobné šaty na mieru - upraviť alebo ušiť?

Profilova fotka
Ahojte dievčatá, rada by som mala šaty podľa vlastných predstáv, niečo som si našla na nete. Jedná sa však o šaty z Číny :D Tak neviem, máte s tým niekto skúsenosť? Ide o to, že sa obávam, že mi nesadne veľkosť. Aj keď podľa tabuliek by to sedieť malo, no predsa sa obávam, že čínska 48čka je menšia, ako slovenská 48čka :D No a nechcem si požičiavať šaty zo salóna, chcem svoje vlastné,netuctové. Tie z číny by som si vedela teoreticky upraviť podľa svojich predstáv, ale viem, že najideálnejšie by bolo takéto šaty si nechať ušiť, presne na mieru a presne podľa predstáv. Tu sa ale obávam zase toho, žeby som sa nedoplatila. Takže moja druhá otázka- viete o nejakej šikovnej krajčírke na východnom alebo strednom Slovensku, ktorá by sa na to podujala a nevypýtala by si za to majland? Mám záujem o čo najjednoduchšie šaty :) Ďakujem krásne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj:) v prvom rade, nosim 46 velkost. A pri mojich proporciach jednoduche saty nevyzerali dobre. Vsite korzety robia zazraky a drzia vsetko tak, ako maju.. Saty z ali neviem, ja si tam objednavam vselico, saty (take spolocenske) som si tam objednala podla tabulky velkosti len raz, a prisli take male, ze som ich darovala 13 rocnej sestre😂 Musim povedat, ze som si skusala svadobne saty aj lacnejsie (cena novych asi 800e a pozicania asi 300), a potom aj pronovias ci rosa clara... Bola som v Barcelone:)) Je to ine, hlavne teda tie spominane korzety a prepracovanost, ktora je pri vacsich cislach velmi dolezita. Tiez som si postavila hlavu, ze si chcem saty kupit, dam za ne kolko bude treba, sili mi ich nakoniec na mieru vo viedni, a teraz, tyzden po svadbe, neviem co s nimi:)))) kazdopadne, skus salon irian sam v snv, cenovo idu okolo 400 nove, ale nazivo som ich nevidela, ani neskusala, takze neviem.. Vela stastia:)
Odpovedať
Profilova fotka
Skus salon Renky v Kosiciach. :)
Odpovedať
http://www.rmvogue.sk/ Rado Misiak,kamaratka si dala sit saty podla obrazka z internetu,upravene na tehulku,aj svadobne aj popolnocne a bola velmi spokojna,sedeli s obrazkom 100%,a nazivo posobili naozaj krasne! ja som mala tiez v plane usit,ale nakoniec som naspa svoje vysmivane vo Viedni,ale ako som s nim komunikovala,neskutocne prijemny prostup,obrazok siat ktore som mu poslala a ktore boli naozaj komplikovane ohodnotil na 400-500€ podla materialu kt.vyberiem,plus je casto v BA tak vie spravit skusku aj tam. Velmi ochotny!
Odpovedať
@druidka aj cez ali ti vedia usit na mieru.treba sa dohodnut s predajcom.ja si budem davat sit tiez na mieru z ali.
Odpovedať
@mimi7011 a kolko ta tam budu stat saty usite na mieru? Vies aspon pribliznu cenu?
Odpovedať
Profilova fotka
@rusniacka veru, neviem ešte :D
Odpovedať
@jankagregor ahoj, mozem sa opyta, co sa tyka pana Misiaka, ako bola kamaratka spokojna s pristupom? Dodal saty nacas? Odkial bola? Mozes kludne do IP, lebo mam trochu problem. Dakujem
Odpovedať
@rusniacka saty, ktore chcem s dopravou okolo 120e. komunikovala som s predajkynou a pisala ze to pri doprave oznaci ako darcek, aby sa zbytocne clo neplatilo.ja to risknem i ked budem mat urcite v zalohe aj nejake saty zo salonu
Odpovedať
@mimi7011 za 120€ svadobné šaty? To je super cena, však požičanie stojí väčšie peniaze
Odpovedať
@mimi7011 to je dobra cena, ved tolko stoja lepsie kancelarske saty v marks and spencers. uvidime, aka bude kvalita
Odpovedať
No cena dobra dufam aj kvalita.je to risk takto nadialku usit len sa musim presne odmerat kazdy kusok kriviek :D a preto chcem mat v zalohe nejake zo salonu ak by neboli pekne.ale dufam ze budu fajn.objednavam pol roka dopredu aby som mala cas pre pripadnu druhu verziu.ale oznam baby kt.si objednavala z aliexpres saty a boli spokojne.
Odpovedať
@mimi7011 tak to je super cena a este ked bola aj predavacka taka mila a ochotna ze pri doprave nebudes musiet toto platit tak super:-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kava333 Dej si je usit na miru, ceny nejsou tak hrozne, kamardka platila 430€ i s materialem.
Odpovedať
Profilova fotka
@tuqanqa presne to asi aj urobím, už na to dlhšie myslím :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tuqanqa ja som si davala sit na mieru:) stali sice podstatne viac, ale vyzerala som v nich tak o 20 kil lahsia, takze stalo to za to:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?