Biely verzus čierny oblek pre ženícha

Profilova fotka
Ahojte, plánujeme svadbu no nevieme akú farbu oblečenia pre ženícha. Rozhodujeme sa medzi bielou a čiernou ale skôr sa držíme bielej. Ako to bolo u vás? :-N
Odpovedať
1
2
moj manžel mal čierny oblek.. myslím, že je to na každého vkuse..a hlavne aby sa v tom cítil dobre ženích..
Odpovedať
aj môj bude mať čierny:)
Odpovedať
Profilova fotka
môj mal smotanovy :-) lebo v čiernocm chodi často do prace tak chcel mat zmenu. Mali sme ale problem ho zohnat a nakoniec si dal ušit na mieru a vyšlo to za super cenu :-)
Odpovedať
@oleanderik bude jednoznačne čierny, jednak z praktických (on sa tak rýchlo zašpiní, až to bolí, bábatko moje :-D), jednak z estetických dôvodov (nám sa biele obleky veľmi nepáčia, ale to je otázka vkusu samozrejme) :-)
Odpovedať
@macaaa nedalo mi, pozrela som fotky a ten smotanový bol, naopak, zaujímavý :-) veľmi pekne to ukáže, môj by také nemohol, ale s doladenou kravatou to vyzerá veľmi pekne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ak poziciavate, tak je to viac menej jedno, no ak oblek kupujete, lepsia investicia je podla mna kvalitny tmavy oblek. Co som pocula od znamych so svetlymi oblekmi, tak im visia v skrini a od svadby ich nemali na sebe. Topanky detto
Odpovedať
suhlasim s iamhappy, biely oblek vacsinou ostane stat v skrini, ved kam inam ho obliect, na ples, promocie, svadby (ako host) ci nejake rodinne oslavy 50-tky a tak sa to nehodi, takze podla mna ak niekto chce vyslovene biely-smotany, jedine pozicat, investovat radsej do cierneho ci pripadne pekneho sedeho obleku ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mat snehobiely :-D
Odpovedať
no my budeme mat hnedy :) kedze ja mam smotanove saty a k nim sa mi hneda velmi hodi, tak som trvala na hnedom, je to netradicne a vyzera to fakt skvelo ! :-)
Odpovedať
a čo takto niečo do šeda, ako je hneď ten druhý oblek ... niečo z neho by sa dalo ešte využiť, na neskôr čiže to nebude oblek len na jedno použitie .....hm??? :-p http://www.centrumvalentiny.sk/panske...
Odpovedať
biely je vazne len na jedno pouzitie a predsalen, ked je zenich v sivom ci ciernom, nevestine saty vyniknu viac...
Odpovedať
Článok sa načítava...
my budeme mat cierny ... myslim, ze v tychto casoch, ak nie su peniaze navyse ... tak je podla mna biely, alebo vsetky farby na jedno pouzitie su maximalne neprakticke ... ale zas kolko ludi, tolko chuti ... ja som za praktickost ... a ked ... tak ty budes biela ... ty mas ziarit a byt za hviezdu :))) tak si nerob zbytocnu konkurenciu :)))
Odpovedať
@janie84 presne:) podla mna ma byt v bielom nevesta, zenich teda v ciernom - ale je to uz teraz predsa len na vkuse kazdeho z nas.... mne moj manzel povedal, ked som sa ho pytala, ze ci chce aj nejaky iny oblek ako cierny ze ci je je buzik :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D (teraz som nechcela urazit ostatnych, tak to prosim tak neberte, napisala som vam len jeho reakciu! ;-) )
Odpovedať
Profilova fotka
aj my sme mali cierny oblek. Manzel chcel velmi smotanovy, ale... bude to moda asi 2 sezony a potom co s tym? Pamytam si pre par rokmi, a bolo to dlhe obdobie, predstava, ze by mal byt zenich v bielom, alebo smotanovom obleku, pre mna nebola bohvie co. Dnes si to viem predstavit, ale kolkokrat ho po svadbe vyuzije? Ani raz. A ani ten cierny sme nemali cisto novy. Kupil si oblek pred 4 rokmi na moje promocie, panska moda za az tak velmi nemeni, co sa oblekov tyka, no budem ho nutit kupovat si dalsi, na ktorý bude v skrini padat prach? Aj tak si ho oblecie tak 1 za rok ... pre nas by to boli zbytocne vyhodene peniazky. Radsej som ich minula inde :-D
Odpovedať
@lienka.7 dobre si ma pobavila :) u nas to bolo totiz podobne :-D a oblek na svadbe bol teda cierny :-)
Odpovedať
@daarlin :-D :-D :-D :-D dakujem :-D :-D :-D :-D mne ked to povedal, skoro som spadla z noh. ale tak ludia su rozny.... podla mna je pekny aj tmavo modry oblek - ak uz niekto nechce ciernu. ale urcite by mala byt v bielom len nevesta.
Odpovedať
Ja som sa tiez dobre pobavila :-D :-D :-D Ja som mala cremove svadobne saty a chcela som aby mal moj manzel cierny oblek aj sme uz v katalogu vybrali. A potom sme sa isli prejst v meste a v znackovom vyklade som uvidela prekrasny smotanovy alebo cremovy oblek neviem aka to je farba ale ladi s mojimi svadobnymi satami. Zakricala som na manzela ze ,, pod oblec si ho chcem ta v nom vidiet,, on sa tesil lebo si mysli ze je prekrasny :-D A poviem vam , ten oblek sedel. Aj ta farba, strih aj dlzka. No bola som hotova. Manzel si este obliekol aj jeden tmavy ale ten mu nejako nepristal. Viete, on je ako slniecko .Keby nemal usi presmeje si celu hlavu. Takze sme ten oblek kupili. Nechaj ho vyskusat oboje. A v tom v ktorom zaziari beriete.
Odpovedať
joooj, len nie cisto biely. Svetly, letny ano, ale co som ja videla zenicha v ultra bielom obleku tak cista katastrofa. Vyzeralo to desne, zle sa na ten par divalo.
Odpovedať
@zuzana6666 tak toto je skvely kompromis. Hneda je dobra volba ak sa ziada zmena oproti tmavej klasike.
Odpovedať
Profilova fotka
@oleanderik Jednoznacne tmavy- je jedno, ci cierny, hnedy, tmavomodry, sivy... Vsetky su skvele, len nie ziadny bledy ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@alenquita A ked bude bledy kvalitny? Ci aj tak nie?
Odpovedať
Baby a co keby ste nechali vyber na muzovi? Ved nech si oblecie co mu paci ... popripade mu len trosku poradit?
Odpovedať
jednoznacne cierny! ja som to nechala na nom, opytala som sa: vsak chces cierny? a on ze ano :-D
Odpovedať
jednoznacne CIERNY!!!!! :-D
Odpovedať
urcite cierny. biele obleky su podla mna jeden velky gyc, velmi nevkusne, detto aj stieborne leskle. myslim, ze tieto svetle obleky su skor vymyslom a naplnenim sna neviest nez by sa pre ne rozhodol sam chlap (aj ked samozrejme su chlapi ktori maju radi extravaganciu). ale na svadbu v exotike je zase svetly oblek v pohode (ci uz biely, strieborny, alebo bezovy) , tam si zase neviem predstavit cierny spolu so svadobnou vestickou a fr.kravatkou (tieto vesticky a kravatkyja tiez velmi nemusim, viac sa mi pacia uplne obycajne slavnostne obleky, s bielou koselou a bud tmavou alebo svetlou viazankou). myslim, ze ti chlapi, co si zvolili biele alebo strieborne obleky, sa za svoje fotky budu za takych 10 rokov riadne hanbit, budu si pripadat ako slon v porcelane... preto si myslim, ze klasika je klasika, je vkusna, nadcasova.
Odpovedať
Profilova fotka
@mishinecek @cherrymania Absolutne suhlasim s @anairda - do bodky :-)
Odpovedať
@alenquita ja si tiez myslím, že biely/svetlý oblek je na 95% výmysel nevesty, tiež som za tmavé . Sú krajšie , štýlovejšie, vkusnejšie. Chcela som len povedať, že by som chlapovi určite nenútila niečo , čo by sám nechcel.... Keď mám byť úprimná, som rada , že ten môj nechce žiaden bledý alebo biely oblek... Podľa mňa sa 95% mužov sám rozhodne pre tmavý... Tie zvyšné percentá mi nevadia , neriešim... Možno o tom sami snívajú....:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@alenquita Ved ani j nie som zastancom svetlych oblekov, ale take nie su iba biele a strieborne, ktore su fakt otrasne, ale patria sem aj bezove, svetlohnede atd.... a tu uz zalezi podla mna na kvalite obleku. Ale tiez zdielam nazor, ze cierny, resp. tmavy oblek je na svadbu najlepsi, zenich je elegantny, stylovy a nie smesny :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@cherrymania No keby ten moj chcel nejaky svetly, tak v ziadnom pripade mu nic take nedovolim!! Obaja mame podobny vkus, hoci kazdy na ine veci, ale vzajomne sa vieme korigovat. Ak to jeden z nas prezenie a vyberie si nieco "moc", tak ten druhy mu jemne povie svoj nazor a takmer vzdy to ma ten ucinok, ze dotycny si uvedomi, ze to naozaj prepiskol a v konecnom dosledku sa mu to vlastne naozaj nepaci... Takze ak by aj chcel svetly oblek, nepochodil by :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?