Čierna kravata pre ženícha

Ahojte, no vcera som si vypocula od rodicov, zevraj cierna kravata je len a len na pohreb. A to inak nie su az take konzervy, ale zrazu, odkedy pripravujeme svadbu, tak stale im nieco vadi a nepaci sa im. Najnovsia vec je, ze je nemyslitelne, aby mal zenich ciernu kravatu. Ako, mne sa to paci a priatelovi tiez, takze nebudeme kupovat inu, len by ma zaujimalo, ci to je fakt nieco tak "strasne". Lebo uz zacinam mat pocit, ze rodicia len vymyslaju, len aby mali iny nazor :))) Dakujem za odpovede :)
Odpovedať
Profilova fotka
myslim, ze rodicia vymyslaju a premyslaju az moc..ale predpokladam, ze to vsade, u nas je to iste, takze to treba len zniest a pretrpiet, som s tym chvilu bojovala, ale potom som to vzdala a teraz s úsmevom pocuvam a prikyvujem, inak to nejde:)co sa tyka ciernej kravaty, o tom sme premyslali aj my...na SVK nie je trend mat ciernu kravatu a je pravda, ze na pohreb sa pouziva biela kosela a cierna kravata..je to styl skor z ameriky a pomaly sa dostava k nam..my sme nakoniec zvolili kratku francuzsku kravatu..ale je to len a len na vas, ako sa rozhodnete, tak budete mat:)
Odpovedať
@benyse ahoj, moj snubenec bude mat ciernu francuzsku kravatu http://www.obleknamieru.sk/index.php/.... tiez si myslim, ze nazory rodicov na to, co sa ma a co nema nemaju byt pre nas alfou a omegou. Drzim prsty, aby ste mali priestor robit si podla seba.
Odpovedať
Profilova fotka
@benyse moj ma tiez ciernu s bordovou,ale viac ta cierna :)
Odpovedať
@heregova ahojky, dakujem za povzbudenie, som rada, ze nie som sama. No mna pomaly uz kazdy den niecim sokuju, stale nieco vymyslaju, ale idem na to, ako radis, usmev a jednym uchom dnu a druhym von. Presne, mozno na Slovensku je to fakt neobvykle, ale mne sa to fakt paci, my moc nie sme na farby. Tak dufam, ze tie 2 tyzdne do svadby rychlo prejdu a ze tych "dobre mienenych rad" bude stale menej, najlepsie ziadne :-p Vsetko dobre na svadbu prajem :)
Odpovedať
@sslavulka ahoj! snubenec bude urcite fesak! my chceme uplne klasicku ciernu, taku trolilinku uzsiu, biela kosela a cierny oblek. Paci sa nam taky jednoduchy styl. Ja budem mat tiez jednoduche saty, takze sa to bude hodit. Vdaka za pozitivne zelania. Hahaha, no, rodicia nevedia asi co od dobroty, tak "vymyslaju", asi to patri k tomu celemu "cirkusu". Aj ja drzim palce, aby vsetko vyslo tak, ako si zelate!
Odpovedať
@lucyaa super :) urcite budete krasne zladeni! No nasi by urcite prezili, ak by ta cierna bola kombinovana s nejakou inou farbou. No ale budu si musiet zvyknut :) Nie je to vobec jednoduche vyhoviet kazdemu a asi sa to ani neda. Nedajme si pokazit krasny den, ktory je o nas a nie o tom, ako sa zblaznime zo vsetkych :))) vsetko dobre prajem a krasnu svadbu!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
tak podľa mňa by na svadbe malo byť ženícha vidno na sto honov, také rozpoznanie v dave myslím a napríklad práve biela kravata by mu v tom pomohla. Však tú čiernu si užije na každom pohrebe. Ale samozrejme ak sa vám to tak páči, nenechajte si to pokaziť, zviditeľniť môžeš ženícha aj reflexnou vestou :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?