Čo si myslíte o týchto manžetových gombíkoch?

Profilova fotka
Vyzerajú tieto manžetové gombíky žensky? Mne sa veľmi páčia, ale snúbenec pochybuje. Čo si myslíte vy? Zaujíma ma aj názor mužov :) Tá kombinácia bieloružovej kvetinky so stredom štvorčekom z druhého obrázka.
Odpovedať
Videla si uz muza s kvietkami ak to nebol havajsky cavo, student na party alebo gay?? Kvietkovane manzety pre muzov,...kto toto vymyslel?? No ak ich tvoj chlap nechce urcite ho nenut. Ja mam tiez chlapa ako sa patri a nad kvietkovanymi manzetami by som neuvazovala ani na sekundu. Pride mi to moc...zzenstile az teple. Su pekne, ale urcite nie pre ozajstneho chlapa, tot moj nazor.
Odpovedať
tak na nejakú party , krstiny ale nie na svadbu..tam už bude dosť kvetov
Odpovedať
keby si nenapisala, ze su to manzetove gombiky, tak myslim, ze su to nausnice alebo sponky do vlasov. takze pre muza ako gombiky urcite nie ;-)
Odpovedať
petrofka, to je vtip, ze?:)Vlastneho chlapa by si chcela tak potupit? Prepac, ale to naozaj nemozes mysliet vazne:)
Odpovedať
tiež dúfam, že slečna to nemyslí vážne a hádam skutočne rozumie, prečo jej snúbenec pochybuje :-D a ak nie, tak to potom veeeeeeeľa šťastia do spoločného manželského života :-P
Odpovedať
Profilova fotka
Jednoznačne sa prikláňam na stranu snúbenca. :)
Odpovedať
moj by si tieto v zivote nedal :) mne sa tiez pacia,ale nie pre chlapa :)
Odpovedať
zaujimave, no tiez by si ich moja polovicka urcite nedala
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa páčia ale keby boli viac do mužských farieb! tmavých kovových!! :-) milujem origami tie ružové mi pridu pupušské ale iná farba ??!! by to uplne zmenila. Nebudem ti hovoriť že ti šibe vieš ako povedal raz moja mama konečne tu bude niečo nové!! Len je škoda že všetko nové robí ľudom strach. Tak veľa šťastia :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?