Kde kúpim pánsky drevený motýlik?

Ahojte dievčatá, dáte mi tip, kde zohnať drevený motýlik pre môjho ženícha? Kde ste kupovali vy? Máte aj foto, ako vyzerá v skutočnosti (nie tie produktové fotky, čo sú na webe). Ďakujem pekne!
Odpovedať
Profilova fotka
Akurát dnes sa tu na to jedna nevesta pýtala, ja odporúčam drevených motýlikov z BeWooden https://www.bewooden.sk/muzi/dreveny-... - reálnu fotku nemám, ale tu na Mojej svadbe sme s nimi raz mali súťaž a jedna z výhier bol aj tento motýlik, tak som mala možnosť vidieť ho naživo. Bol prekvapivo ľahký a pekne spracovaný, zabalený vo vkusnej krabičke. Mne sa veľmi páčil :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my sme kupovali tu: https://www.sashe.sk/Woodoo_motyliky a velka spokojnost motylik vyzeral uplne rovnako ako na foto a bol aj pomerne rychlo doruceny, konkretne sme kupovali tento: https://www.sashe.sk/Woodoo_motyliky/... len s inou farbou latky. Foto bohuzial nemam ale ak sa k tomu cez vikend doma dostanem mozem ti poslat :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som taketo motyliky videla normalne v ozete :)
Odpovedať
@adrianna88 tento motýlik vyzerá krásne :) foto veľmi poteší, lebo na stránke na niektorých fotkách vyzerá tak bledo, ale na tom modelovi vyzerá úplne tmavo. Ďakujem!
Odpovedať
minule som niekde videla aj drevenú kravatu a ešte bola aj krásne vyrezávaná. ozaj niektoré pôsobia ako pánske šperky pomaly
Odpovedať
@zuzicka_zuzka my už jedného motýlika dreveného doma máme a kupovali sme ho v predajni v Prievidzi, kde predávajú aj obleky. Ale už si nepamätám ako sa volal ten obchod
Odpovedať
Profilova fotka
@pribinka333 a za kolko ich tam mali? tiez chcem teraz taky priatelovi kupit ale najradsej by som ho videla nazivo pred tym ako ho kupim
Odpovedať
Profilova fotka
@vilmika kamarat si objednaval bewooden alebo nejako tak sa to vola, to, ze robia rucne tie motyliky, len niektore tam su celkom drahe, on co si kupoval tak ten ho vysiel na 50 euro, co sa mi zda akoze celkom dost, ale tak niekomu mozno nie :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?