Kde kúpiť pekný oblek pre ženícha ?

Profilova fotka
Ahojte,kde ste kupovali oblek,kam sa oplatí ísť pozrieť v okolí Ba?
Odpovedať
Profilova fotka
my sme kupili Blazek v Auparku
Odpovedať
My sme kúpili v Marco Mirelli v Tornali a pokiaľ viem majú predajňu aj v BA tak skús pozrieť kde to tam je. Budete maximálne spokojni :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Blazek, Ozeta, Prostejov, MIchael, Otto Berg, ked ma konfekcnu velkost tak pripadne aj Peek & Cloppenburg, Zara... Najdes ich skoro v kazdych nakupnuch centrach v BA.
Odpovedať
Profilova fotka
@cemax Aké sú ceny oblekov v Marco Mirelli?
Odpovedať
Profilova fotka
obleky Michael v heper Tescu Lamac a Petrzalka. Oblek+kosela+kravata kupis cca za 100 Eur
Odpovedať
pekný oblek? to je aký .... preboha baby veď trošku špecifikujte svoje požiadavky ... keď je pre niekoho pekný modrý s pásikmi tak nemusí byť pre druhého ... krásne šaty, pekný oblek ... nádherné oznámenia ... zleťte z oblakov do reality a píšte konkrétne a nie takto v básničkách
Odpovedať
Profilova fotka
A este treba stanovit cenovu hladinu. V Marco Mirelli maju krasne a kvalitne obleky, super servis a snazia sa vyjst v ustrety. Clovek sa tam citi naozaj ako zakaznik a nie, ze otravuje :) Tot skusenost z BA predajne. Ale cena nie je 100EUR za oblek, koslu a kravatu. Skor tak jednu nulu k tomu :) Maju tam napriklad aj krasne topanky. Take, ako sa maju spravne kozene topanky robit. Ale tiez, cena nebude 50eur za par. Skor este nula k tomu :) Cize treba co najpresnejsie specifikovat poziadavku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?