Kde v Bratislave poziciavaju pekne svadobne obleky?

Ahojte, prosim Vas, boli sme sa pytat v Bizzare na oblek.. 1100 eur... Rozhodli sme sa, ze radsej poziciame, kedze priatel nie je oblekovy typ a nema ho ani velmi kde vynostit. Kde v Bratislave poziciavaju svadobne obleky a kolko cca. pozicovne vyjde? Googlim, ale nenachadzam akosi. Vdaka!
Odpovedať
@engie2 vykašli sa na požičanie, pekný oblek sa dá zohnať aj podstatnej lacnejšie ako za 1100 eur, skúste zájsť toť za hranice do parndorfu, naozaj pekné značkové obleky 200-300 eur :-) nikdy nevieš kedy sa môže zísť :-)
Odpovedať
@zuska_bluzka mas recht! dakujem, tiez som toho nazoru... ale dokazali mi dnes v tom salone, ze tak nestoji ako pozicovne - to totiz od zaciatku tvrdim priatelovi :-D Ale ten Parndorf nie je zly napad. Ako sa tam prosim vola ten obchod? vdaka
Odpovedať
@engie2 je ich tam viac kde sa dajú nakúpiť obleky, treba trošku pochodiť, z hlavy ma napadá len strelson a hugo boss :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@engie2 Skuste pozriet aj v Zare. Maju tam krasne obleky a v sume okolo 150 EUR. Pripadne aj Mark&Spencer ;-)
Odpovedať
@engie2 oblekový typ neoblekový typ, ver, že sa oplatí investovať do obleku, pretože keď nastanú také životné situácie kde ho potrebuje je lepšie ak ho má, čo už písali, v Zara sú obleky moderné, tak si môžeš vybrať aj taký ktorý je použiteľný aj na iné príležitosti a cenovo super, čo si bude požičiavať obnosený
Odpovedať
Profilova fotka
Skúste u nášho partnera v Bratislave Lombardi fashion house. Vrelo odporúčame ....
Odpovedať
Dakujem vsetkym velmi pekne. Pojdeme teda kupit, ved co citam, novy oblek vyjde ako pozicovne. Ste zlate
Odpovedať
Tiež odporúčam Pardnorf :) je tam veľký vyber a fakt super ceny
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?