Slim fit oblek z Polska (Nowy targ)

Profilova fotka
Ahojte, maju prosim vas v Polsku na trhoch aj kvalitne slim fit obleky nie z umeliny? Ci len leskle nemoderne ?! :) Pripadne je niekde v Nowom Targu aj krajcir, ktory by usil oblek na mieru a podla moznosti vedel oblek potom poslat postou? (aby sme tam pren nemuseli chodit)
Odpovedať
ja ti poradim v polsku v niznych lapsoch( celkom blizko pri targu mozno takych 20 min cesty) maju krasne obleky aj slim fit je to sukromnik ma predajnu v dome ale uzasny vyber a uzasny pristup a hned na mieste aj upravia oblek my sme tam kupili uplne vsetko aj kosele topanky manzetove gombiky ponozky :D kravatu odporucam a tu aj ich stranka http://www.ankargarnitury.pl/
Odpovedať
Profilova fotka
My sme kupovali v Nowom Targu, kde v kamenných obchodoch upravujú obleky na mieru... Ale sú aj dvojnásobne drahšie ako lacnejšie obleky na Slovensku :-D
Odpovedať
no renya3 neviem kde ste boli vy nakupovat ale tam kde sme boli my sme nakupili za taku cenu tolko veci ze na slovensku za taku cenu kupis mozno ten oblek bez nicoho....co sme pozerali len vesty na slovensku 2krat drahsie ako tam....
Odpovedať
Profilova fotka
@impag A prosim ta, kolko vas vysiel oblek? a celkovo cela suprava? aj s ponozkami :D
Odpovedať
Na Vašom mieste by som nekupovala oblek z Poľska, ak chcete pekný oblek slimkový, stačí si zájsť do Tesca a kuknúť si oblek v obchodíku Michael collection, sú to obleky šité na Slovensku a k ním Vám dajú k obleku aj kravatu, košeľu a opasok a tiež vak na oblek. Výber je celkom solidný a ceny sú viac ako priaznivé. Môj drahý má odtiaľ oblek a komplet celý aj s doplnkami nás vyšiel na 139 eur, pričom nemali jeho veľkosť a oni boli veľmi ochotný a z Košíc nám to dopravili až do PP behom pár dní, tak že nie je problém a sú veľmi ústretoví.
Odpovedať
70 eur, ale iba oblek, nohavice(slim, nevidim rozdiel medzi tym co skusal doma za 150). Koselu, kravatu a vestu som objednavala satenove z UK a bolo asi dalsich 30-35 eur. Topanky uz mal. Nechcel drahy oblek, lebo ma tendenciu priberat (asi rok tomu schudol) a, ze ho uz pravdepodobne neoblecie druhy krat.
Odpovedať
no oblek stal myslim ze 80 eur plus dve kosele k tomu opasok topanky tak to bolo priblizne okolo tych 100 az 120 eur neviem presne lebo kupoval aj ine oblecenie a kravaty a dazdnik a penazenku...a nemyslim zeby sa neoplatilo ist do polska naozaj su tam tie obleky krasne a velmi moderne podla najnovsej mody aj tie slim fit netreba mat predsudky ze to je polsko to bude smejd lebo si tam kupovali aj moj svokor aj dvaja svagrovia uz minuly rok a su to naozaj super veci odtial
Odpovedať
Profilova fotka
@impag A materialove zlozenie je ake? Maju aj take z prevazne prirodnych materialov (vlna), alebo len polyester?
Odpovedať
fuh tak to sa teraz fakt ospravedlnujem ale toto neviem ale ked mozem vam tento tyzden u priatela pozriet na oblek ze s coho je a napisem vam:)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme kúpili pred dvomi týždňami a sme maximálne spokojný. za 75€
Odpovedať
@zuzanka21 a kde ste ho kúpili?
Odpovedať
My sme boli vcera v targu na trhu, a svagor si tam kupil za 75 eur nadherny slimovy oblek. Pani nam vravela, ze maju kdesi aj kamennu predajnu a tam tie obleky stoja 85 eur. Nemala dokonca problem nam nakombinovat ine cislo saka a ine nohavic, ze oni si to siju. Neviem, ake zlozenie mal ten, co sme nakoniec kupili, ale iny ktory skusla predtym mal 50% vlny.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Polsko to nie su len trhy!!! Priamo v Targu su predajne a v blizkych dedinach a mestach tiez. pouzite hlavu, google a slovo "garnitury". Pozrite na nete a rozhodnite sa. Ps: obleky na trhoch su aj rovnakych znaciek ako v predajniach (neviem a neriesim preco na trhu stoja polovicu oproti obchodu, ktory je kilometer dalej) a na stitkoch je velmi casto - vzdy ked som sa pozrel, v zlozeni cca polovica vlny. Ochotou poliaci len prijemne prekvapuju..
Odpovedať
@maly_kukolar @impag aj my sme nakupovali v tomzo obchode, Manzel aj brat si davali sit u nich oblek na mieru za 110 eur!!! Nohavice mu usili trochu velke a zadarmo nam ich opravili. Paradny pristup a este lepsie ceny. vrelo odporucam.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?