Svadobná vesta. Kde sa dá kúpiť v Prešove a Košiciach?

Ahojte poradte niekto kde sa da vyhodne kupit svadobna vesta s fran. kravatou PO alebo KE dakujem
Odpovedať
nie som síce odtiaľ ako píšeš, ale mi sme kupovali priamo v salone za celkom dobrú cenu, myslím že vo všetkých salonoch je to rovnako, oni ti ju objednajú u svojho dodávateľa vo veľkosti a farbe akej chceš.
Odpovedať
zamilovana :mozem sa opytat kolko asi tak je dobra cena??? ;-) dakujem
Odpovedať
malo by to byť okolo 1300 sk aj s kravatou
Odpovedať
no my sme tiez zhanali vestu, nakoniec nam to usije jedna pani za cca 30 eur aj s kravatou... a material kupuje ona, teda latku a vsetko...to uz je v cene...
Odpovedať
tak to máte lepšie ;-)
Odpovedať
tiez si myslim :) ona je z trebisova, keby niekto xel...
Odpovedať
Minulý týždeň som prebehla Košice a čo sa týka viest: - Mlynská ulica - na pravej strane od Dómu sv. Alžbety, vedľa bankomatu Slovenskej sporiteľne - cena 1600 Sk - Alžbetina ulica - taký taliansky obchod, vo výklade majú 3 figuríny chlapov - cena 2000 Sk - OD Dargov - na hornom poschodí - cena okolo 1600 Sk sa mi zdá Asi toľko sme zistili my :-) Ak ti nevadí, že bude raz oblečená alebo nosená, skús pozrieť ešte bazár tu na mojasvadba, alebo aj iné, napr. mimibazar, bazos, inzercia.. Ak nájdeš správnu veľkosť, môžeš si vypýtať aj miery a premerať pre istotu či bude sedieť, tak dosť ušetríš, niektoré baby predávajú skoro za polovičné ceny.. Dúfam, že som aspoň trošku pomohla.. Prajem veľa šťastia pri hľadaní ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?