3 ročné dieťa na svadbe. Zvládneme to?

Profilova fotka
Ahoj baby. Máme so snúbencom takmer 3-ročného syna a v apríli budeme mať svadbu :-) Máte skúsenosti,ako to také malé dieťa zvládne? A ako to zvládnem ja :-| ? Na druhej strane si myslím,že aj to má svoje čaro,keď s nami pôjde k "oltáru" náš malý džentlmen v obleku :-)
Odpovedať
jani, no malý vám určite nevydrží do rána, tak si zaobstarajte niekoho, kto sa vám oňho postará, keď pôjde spinkať, a keď ho budete mať pri oltári, bude to krásne. Naša malá (sestrina) má skoro 3 a pol roka a vydržala asi tak do pol jedenástej a potom sa už tešila so postielky, ale spala u jej svokrovcov. A ty, keď budeš vedieť, že je oňho postarané zvládneš to a zabavíš sa, neboj ;-)
Odpovedať
janka001, 3 roky to uz v pohode, vydrzi dokedy vydrzi a potom pojde spinkat :) Myslim, ze je to jednoduchsie s takym 3 rocnym, ako keby ste mali len niekolkomesacne babo.A aj on bude mat zo svadby urcite zazitok:)
Odpovedať
Ahojte, aj ja sa pridavam do vasej debaty. Vydavam sa 29.oktobra a vsetko to s nami bude prezivat aj nasa 8-mesacna dcerka. Tiez mam obavy ako to vsetko zvladne, ale myslim, ze jej tam bude najlepsie. Budu si ju podavat z ruky do ruky a ja ani nebudem vediet kde mam dieta. :-D Preistotu som sa vsak poistila a zavolala som jednu kocku, ktora tam bude len kôli malej. Aspon viem, ze ju nemusim kazdych 5 minut kontrolovat.
Odpovedať
janka, my sme mali na svadbe 4-rocneho synovca a ten vydrzal do polnoci.. potom si s nim musela ist lahnut aj jeho mamina..
Odpovedať
Profilova fotka
my sme zase na sestrinej svadbe mali nasho maleho brata,na ktoreho v priebehu celeho dna dohliadala velmi mila suseda, ktoru poznal a poznal aj jej deti, takze to bolo super, nebol sice v kostole, ale prisiel potom na svadbu, trosku potancoval a znovu ho vzali prec. V podstate si take malicke dieta pravdepodobne aj tak samotnu udalost nepameta :-) Aj ked u 3-rocneho je to mozno uz trosku ine. Ale Janka drzim palce, ved potom si asi napiseme, kedze sa vydavame v jeden den ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 rokoch
Profilova fotka
@janka001 My sme mali svadbu s nasimi 2 detmi, 22 mesiacov a 4 a pol roka. O deti sa mi starali striedavo moji rodicia a moja krstna s krstnym. Bolo to dost narocne cely den, fotenie s nimi, obrad v kostole............. Na maleho som mala opatrovatelku, ktora tam uz pred obradom bola. Ak by nahodou v kostole vystrajal, isla by sa s nim von prechadzat. Ale nebolo treba. Maly zaspal pocas obradu v kostole. Sedel mojej krstnej na kolenach a zaspal. Opatrovatelka potom isla navecer s malym k nam domov a bola tam s nim az do rana, kym sme neprisli. O toho vacsieho sa mi starali striedavo rodicia a krstni rodicia. Vacsi bol hore az do 1 v noci. Zabaval sa. Potom s nim isla krstna domov. Takze rada! Oplati sa opatrovatelka. Ja si to bez nej neviem predstavit
Odpovedať
Profilova fotka
@mili dobre robis. Aj ja som mala opatrovatelku
Odpovedať
@janajag toto je 10 rokov stara tema :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@slniecko154 tak sa tu musela stat chyba, lebo mne tu pise 26.jan.2015............
Odpovedať
@janajag no ano, dnes je 26.1.2015 :-D ale tema je zo septembra 2005 a tie,ktorym si odpovedala, tu tiez pisali naposledy v roku 2005 :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte Zenicky tiež mám synčeka ktorý bude mať 3 roky svadbu budeme mať 2.7.2016 a chcem sa len opýtať či sedeli V sále pri vás alebo medzi vami .... lebo fakt neviem.skôr by som ho dala medzi nas sadnúť Ďakujem za rady
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?