4 mesiace do svadby - stihneme ju zorganizovať?

Ahojte. Zasnubili sme sa. Ale nasa kapela ma volny len jeden jediny datum. 4mesiace by nam ostali. Stihame vsetko? Nechceme nic extra nobl. Klasika :).
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@ivakat Aj za 2 tyzdne sa to da :-) Stihas v pohode, neboj sa
Odpovedať
Záleží čo je pre teba priorita:-) Podľa mňa, je kapela to najmenej na základe čoho by si sa mala riadit s výberom dátumu.
Odpovedať
Ahoj..my to mali tak isto..vybrali sme si termin zajednali miestnost a potom mi muzikanti povedali jeden jediny volny termin a hned som ho brala.kedze som ich chcela mat na svadbe tak som zmenila datum.a neboj v pohode to stihas.
Odpovedať
Profilova fotka
Vsetko sa da ak sa chce...ja mam svadbu az v auguste,ale od septembra mam uz vacsinu veci nachystanu...takze sa to da v pohode
Odpovedať
No ja som hudobnicka, takze kapela je dost podstatna pre mna. A na rok 2018 je psychiatria najst nieco volne. Ale nasli sme aj salu, aj hudbu v tom termine jednom termine o 4mesiace potom az rok 2019, uz len ostava fotograf a kameraman. A snubenec povedal, ze do roku 2019 sa mu cakat nechce. Tak aj ja verim, ze stihame. Ved su aj slecny s bruskom a vsetko stihaju :) :D :D :D :D.
Odpovedať
Raz som naplanovala so sesternicou jej svadbu za mesiac 😊 ja mam svadbu v maji a riadili sme sa podla datumu saly lebo mali len 4 volne terminy a potom az v roku 2019. A to sa nam čakat nechce. Ale dost tažko sa nam hladala kapela, lebo všetky dobre kapely už obsadene. Ale aj tak tu co sme chcelinod zaciatku tak mame. Vela štastia😍
Odpovedať
Dakujem za podporu :). Mamka mi vo vsetkom bude pomahat :) :) :). A mi tu vravi, ze podla nej stihame, ked mame salu a kapelu ako tak istu. len do utorka to mame potvrdit :).
Odpovedať
Profilova fotka
Myslím si, že úplne v pohodičke.. Poznám babu, ktorá si zorganizovala svadbu za dva mesiace lebo sa nechcela vydávať s bruškom a všetko stihla, takže 4 mesiace sú oproti tomu luxus keď máte kapelu a sálu na hostinu ;-) Len treba ísť aj termín na úrad alebo do kostola zajednať lebo to je fakt jediná vec, bez ktorej sa na 100% nepohnete :-)
Odpovedať
tak my brusko nemame, ale mame seba, tak sa chceme brat. a chcela som pocut, ze sa to da :).
Odpovedať
Profilova fotka
@ivakat uplne v pohode to stihate. Neboj nic:-) Pokial mate uz zistenu aj salu, tak treba este kostol a ostatne veci uz v pohode doladite:-)
Odpovedať
@ivakat ono to vždy záleží aj od toho, ako veľmi náročná si - ak máš predstavu o hostine, kostole, kapele, fotografovi, vizážistke a všetkom možnom, tak je to času málo, lebo šanca, že všetko bude voľné je malá. ak máš predstavu len o kapele a ostatné ti je viacmenej jedno a zoberieš, čo bude voľné, tak to stíhaš v pohode.
Odpovedať
Profilova fotka
Samozrejme,že sa dá :) moja sestra sa zasnúbila v polovici júna a koncom septembra mali svadbu a bola krásna! :) bude to trošku zhon,ale všetko sa dá stihnúť :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ale jasné, že stíhate. inak je zaujímavé, že sa prispôsobujete dátumu kapely. s tým som sa zatiaľ ešte nestretla. no neboj sa ty nič, všetko isto s prehľadom stihnete ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Stihate s prehladom, my sme zacali s planovanim pred mesiacom a v podstate máme vsetko zajednane len sa este rozhodujeme medzi 2 djmi a agenturami na vyzdobu inak vsetko mame dokonca aj svadobné saty a oblek. Len sa potrebujes rychlejsie zorientovat v ponuke a musi to odsypat..nemaj strach ;)
Odpovedať
@sdenicka písala vyššie, že je muzikantka a preto si dá tak záležať na tom, aby mala dobrú kapelu a dobrú hudbu. Vôbec sa jej nečudujem, keď má dobré uši nebude predsa počúvať nejaké falošné kapely ako jej hraju na svadbe
Odpovedať
Profilova fotka
No asi sa budes, v niektorych veciach musiet trosku prisposobit tak ako si to urobila pri kapele lebo sa moze stat, ze tvoja vysnivana kozmeticka alebo kadernicka uz nebude mat volny termin vtedy takze asi skor bude musiet hladat podla toho kto ma volno a nie podla toho co by si ty chcela, ale tak ti nevadi tak v pohodicke sa to zvladnut, za 4 mesiace aj bez stresov :)
Odpovedať
styri mesiace to uplne v pohodicke, bez stresu :) len ako baby pisali bude sa treba vela prisposobovat, pri niektorych veciach aby tiez boli volne v ten datum ale pokial mate uz salu na hostinu tak to ti moze velky kamen zo srdca spadnut lebo to byvy najtazsie zohnat :)
Odpovedať
ked mate salu, kapelu a fotografa, mate to hlavne vybavene. uz len vybrat saty :) a teraz vazne, moka kamoska spravila svadbu za mesiac a pol a pekne to mali cele. stihate :)
Odpovedať
Baby, uz mame aj kameramana a fotografa. Vysnivaneho mam buduceho manzela, taze to je podla mna podstatne. Ale aj tak budeme mat vsetko krasne - kapelu TOP zo vsetkych topov, sala je v pohode, ale si ju vyzdobime a kameraman a fotograf vyzeraju byt ok :). A my sme pekni, taze fotky budu paradne. Dakujem za povzbudenie :) :) :).
Odpovedať
@sdenicka no ja som hudobnivka a vsetko, co nie je mojmu uchu lahodiace mi vadi :D. Takze u nas je kapela to najdrahsie, ale najdolezitejsie :D
Odpovedať
Profilova fotka
nie je dôvod na to aby si stresovala, ak si spravíš nejaký zoznam a pôjdeš pekne postupne, tak to bude dobré, zvládneš to, len musíš si v tom spraviť poriadok :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Preco nie, ja naprilad nemam v plane dlhsie cakat. Proste ked sa raz rozhodneme, ze ideme do toho a drahy ma poziada tak viac ako 5 mesiacov sa nechcem svadbe venovat.
Odpovedať
Ojoj to ked mate uz salu na hostinu tak to bude malina, este zarezervovat termin na obrad a uz to pojde ako pomasle, ani nahanat sa nemusis.
Odpovedať
Profilova fotka
Stíhate len asi vás výde trochu viac peňazí ako by vás vyšla keby ste mali viac času :/
Odpovedať
Profilova fotka
Nevidím v tom nijaký problém, aby sa to nestihlo. Najskôr si zajednajte všetky miestnosti a ostatné to sa už potom len dopasuje. Netreba hneď stresovať a všetko pôjde tak ako si to predstavuješ ;-)
Odpovedať
to je času a času. to sa ti len zdá, že je ho málo. keď si to pekne všetko rozplánuješ, tak ti na konci ešte ostane aj nejaký ten čas
Odpovedať
Profilova fotka
bolo by fajn, ak by si si spravila planovac. ono sa to nemusi na prvy pohlad zdat, no vie cele to planovanie o moc ulahcit. budes mat vsetko na ociach. co uz mas, co nie a co este treba a hlavne, kolko casu ti do svadby este ostava
Odpovedať
Profilova fotka
Aj za mesiac :D To máte si myslím ešte luxus keď máte štyri. Keď pomôžu kamošky, rodina, rozhodia sa siete tak nájdete všetko rýchlo a keď máte sálu tak to už ani nevravím, to býva najťažšie takto "narýchlo" zohnať
Odpovedať
fakt sa to odvija od tvojej predstavy :) ci budes chciet veci, ktore sa tazko zhanaju alebo to bude vsetko lahko dostupne. no 4 mesiace je dost dlha doba, to sa ti mozno len teraz vidi, ze to je kratko
Odpovedať
@ivakat zmáknete, 4 mesiace je dosť dlhá doba. Aspoň nebudeš musieť dlho prežívať tie stresy! :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?