Ako sa vyhnúť slzám počas svadobného obradu?

Profilova fotka
Ahojte nevesticky, čo ste robili, aby ste počas obradu neplakali? Ja sa veľmi bojím, že budem revat od začiatku do konca, som hrozna citlivka... ;-(
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
neboj sa za slzy sa nemusis hanbit, je to mile a to predychas. Ja som si stale hovorila aby som neplakala ale aj tak mi slzicka vybehla a dokonca aj mojmu manzelovi, bolo to mile a doteraz nato spominame:-)
Odpovedať
Profilova fotka
no, minule som si len citala slub, co budem musiet citat v kostole a som revala ... ako dufam, ze to bude len jedna slzicka :) tu zvladnem :D
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som sa bala, ze budem plakat ale neplakala som :)
Odpovedať
Profilova fotka
A co ze budes plakat? :-) je to normalne a myslim ze pekne!
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja si myslím že je to úplne normálne, ja som dosť citlivá a myslím si že tiež budem plakať ale vôbec sa zato budem hanbiť:-)
Odpovedať
Profilova fotka
plakat na svadbe je krasne... aspon taky je moj nazor. Mnohe zeny sa za to hanbia a boja sa ze si rozmazu make up ale podla mna su slzy prejavom radosti ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
babulky na slziach nie je nic zle, je to mile a rozkosne:-)
Odpovedať
@miska_andy neboj sa, budeš mať v sebe taký adrenalín, že si to nejak ani neuvedomíš. ja som mala takýýý stres celý čas, že ja sa tam rozrevem.... na všetkých svadbách kamošiek, aj ľudí, kde som išla len ako doprovod, nepoznala som ich, som prerevala obrad. A na vlastnej NIČ. nechápala som, ale vôbec ani jedna slza. no potom keď som pozerala náš svadobný zostrih, spustila som takýýýý rev :-D a vždy keď si ho pozerám, tak revem, aj pri videách ostatných ľudí.... ale na svojom obrade aniii 1 slzička :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@bafka a to som si myslela ze som jedina taka vadna ze placem pri vsetkych kamaratkinych svadbach, ale ako vidim tak som rada ze som neni sama taka:-)
Odpovedať
@nataly4324 nie si sama! :D Ja som odrevala asi 10 svadieb pred našou a už 2 po našej :D A na svojej niiiiič. Až mi je to ľúto, že fakt ani slza :-( :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@bafka tak na svojej to su stresy a ine pocity, preto tie slzby moc von nejdu. Ani ja som na mojej neplakala a na inych mam co robit aby mi neusla slza von:-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby toho sa aj ja obávam ;'(vždy plačem aj keď pozerám ti videá ;-D minulé som bola v kostole kde bola svadba som revala a jedna mi hovorí nič sa neboj samé ti tabletku proti plaču a ja taká je ? A ona Hej lexaurin😂😂😂
Odpovedať
Článok sa načítava...
@bafka presneee. Na nasej som sa citila taka zostresovala a pod tlakom, ze viac pracoval mozog ako emocie
Odpovedať
Profilova fotka
Juj babule dufam ze mne tiez nevyhrknu slzy aby som si nerozmazala hned make up a ja som este taka citliva, no snad to nejako rozdycham:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ariannazara :D :D :D tak to ťa povzbudila :D :D
Odpovedať
Profilova fotka
Hele mne sa muz rozplakal a bol to najkrajsi moment nasej svadby :) slzy ku svadbe patria, je to tak v uplnom poriadku :)
Odpovedať
@bridalicious aj ja si myslim ze je to uplne pekne a uz duplom ked chlapovi vyjde slzicka
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa priznam ze tiez mi vybehla slzicka ale bola to krasna chvila kedy som si uvedomila ze odchadzam od rodicov a zakladam si svoju vlastnu rodinu po ktorej som vzdy tak velmi tuzila, vtedy som sa neudrzala a slzicky isli von
Odpovedať
@danuska262 to si ako krásne napísala ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bridalicious muz? :-) to je mile. Malokedy chlap prejavi svoje pocity az takto
Odpovedať
slzy pocas obradu su normalne. Ba priam nadherne. Myslim ze clovek v zivote nic dojimavejsie nazazije ako narodenie dietata a vlastnu svadbu :-) tak preco si nepoplakat.. od radosti..
Odpovedať
ja som veľká citlivka ale spoliehala som sa na to, ako tu baby píšu, že budem v strese a nejak si to nestihnem všetko uvedomiť tak možno tie slzy nevyjdú ale u mňa toto neplatilo :-D preplakala som polku odobierky aj polku obradu (a pri čepčení! som sa musela veľmi držať a premáhať plač). Ale tiež si nemyslím, že by to bola nejaká katastrofa trošku si poplakať od dojatia, boli to všetko pre mňa nádherné dojemné okamihy, make up vydržal a neplakala som sama :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Veď slzy ku svadbe podľa mňa patria a ja to pre istotu poistím vode odolným make-up-om. Typujem ale, že tak ako som ja plakala pomaly na každej svadbe tak teraz neuroním ani slzu.... A aj keby si sa rozplakala veď je to prejav citov, šťastia nikto sa nad tým nebude pozastavovať ;-)
Odpovedať
@wiwi28 presne tak. Inak je to taky zakon schvalnosti ze ani ja som na svojej vobec neplakala a to som myslela ze tam pojdu zo mna krokodilie slzy a nic:-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si myslela ze preplacem celu svadbu, ale nestalo sa tak. i ked som mala na male, ked som videla ako drahy pred oltarom place, ked ma uvidel. ale ocino ma ukludnil a predychala som to. a aj keby som plakala, alebo ked budes plakat ty, slzy k tomu patria. predsa sa to nedeje kazdy den a je to dojemny moment :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bafka ale to ti nemusi byt luto, mozes byt rada, aspon sa ti make up neroztiekol :D
Odpovedať
Profilova fotka
Vždy lepšie slzy ako ja, čo som sa zasekla v polovici sľubu a cez slzy nie a nie ďalej no... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@rmnka slzy su na svadbe tie najkrajsie a najuprimnejsie emocie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@smoulinaeva dakujem ;-)
Odpovedať
Tak ja sa tiez velmi bojim toho ze si poplacem ze to neudrzim ja len teraz ked kukam videa zo svadieb a to tych ludi ani nepoznam tak mam slzy na krajicku ja som uz aj druzicku poverila tym nech zoberie balik vreckoviek..aj ked ja som si myslela ze budem plakat aj pri narodeni dcerky ale bola som taka umordova ze ani nato som sa nezmohla jedine ma celu triaslo od radosti a stastia ze ju uz mam a mozno aj na svadbe ked budem v strese nevyspata tak si nepoplacem budem len vyklepana
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?