Civilný sobáš v Nitre

Ahojte, viete mi poradiť kde by sme mohli mať civilný sobáš v Nitre a blízkom okolí? Nechceme to mať na úrade, najlepšie niekde vonku, alebo proste v pekných priestoroch.
Odpovedať
Auto Jas Nitra https://www.youtube.com/watch?v=-4uc0...
Odpovedať
Zámok u Grófa Nitra
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ludia si velmi chvalia Mlyn u Anastazie- Pohranice, vhodne aj na velku svadbu a ze vyborne tam varia :)
Odpovedať
my budeme mat v palenici v jelsovciach, treba si pozriet aspon fotky, na zivo je to este ovela lepsie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@domi74 Botanická záhrada, napr. :-)
Odpovedať
@ivka2711 už som mala objednaná botanickú záhradu, všetko vybavené a keď som prišla na matriku si to len zahlásiť, tak ma zrušili, že v môj dátum majú všetko obsadené a iba keby chcem na úrade, tak som si zmenila dátum a zas mi povedali, že ok, ale iba o 17:00 lebo, že záhradné svadby sa robia posledné. No ale to sa mi zdalo byť už veľmi neskoro, takže od zúfalstva som všetko zrušila, pani na matrike poďakovala a nakoniec to máme na drážovskom kostolíku.
Odpovedať
Profilova fotka
@domi74 A do Mlynu u Anastazie si pisala? No keby mi hento matrikarka povie tak som riadne vytocena.
Odpovedať
Profilova fotka
@domi74 Alebo Arboretum Mlynany. Dufam, ze som to dobre napisala :-D
Odpovedať
@domi74 Ahoj , ja tiež niečo hľadám v Nitre nepáčia sa mi tie obradné siene tak by som chcela mať sobáš vonku... aj v botanickej záhrade sobášia? a ešte kde ? prosím ťa poraď mi niečo ja vôbec takto Nitru nepoznám ...iba viem kde je aký obchod :-D ...a kedy mate svadbu ? ďakujem
Odpovedať
@mima_vanes Ahoj, no ja mám veľmi zlé skúsenosti s nitrianskou matrikou. Mala som vybavenú botanickú záhradu a na matrike ma odmietli zosobášiť v botanickej, že keď tak iba o 17:00 a to sa mi zdalo byť veľmi neskoro. Chcela som mať sobáš skôr okolo obeda a nie podvečer. Takže som musela zrušiť botanickú a iné krajšie miesto na civilný sobáš som v Nitre nenašla. Nakoniec máme cirkevný sobáš na dražovskom kostolíku 27.6.
Odpovedať
My sa mame fotit pri drazovskom kostoliku...no super hned by nas mohli zosobasi tam .. A ako to prebieha tam ? Nevies? Mam nieco ja zabezpecit ? Dakujem
Odpovedať
No popravde ešte neviem ako to tam prebieha, my osobne neplánujeme ani zdobiť ten kostol keďže je to historická pamiatka, myslím si že je pekný aj sám o sebe... Čo viem, tak netreba nič vybavovať len sa kontaktovať s miestnym farárom a ten sa o všetko postará :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@domi74 a ako sa ide na drazovsky kostolik? da sa tam autom? som z nitry, ale nikdy som tam nebola. mimochodom, my mame svadbu v palenici. dufam, ze bude pekne pocasie, obrad bude potom vonku. ak nie, tak vnutri pri kozube.
Odpovedať
Dá sa ísť aj autom, ale nie úplne ku kostolíku lebo je tam závora, ale farár to vie otvoriť na vyžiadanie.... Treba sa tam ísť pozrieť, je tam krásne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?