Civilny sobas vonku

Profilova fotka
Dobry den, planujeme civilny obrad vonku v parku, tak sa chcem spytat, ak s tym ma niekto skusenost, ako ste si zabezpecili hudbu na tychto par minut? Viem ze na prichod a odchod ju treba, myslim ze aj pri vymene obrucok. Ziadnu zivu hudbu ani kapelu nechceme.
Odpovedať
tak popros nejakú kamošku, nech ti ju pustí z magneťáku
Odpovedať
Profilova fotka
tiež sme riešili tento problém pretože obrad mal byť vonku (nakoniec nebol, lebo počasie) a zvažovali sme dlho či to pustíme nejakým spôsobom z nejakých reproduktorov, alebo z mobilu alebo AKO? všetko nám prišlo príliš zložité a málo efektívne, nakoniec to vyhralo sláčikové kvarteto, jedine s ľudmi sa dokážeš presne dohodnúť kedy hrať a kedy nie a kedy čo. nezabúdaj tiež aj na to, kde presne sobáš plánujete, pokiaľ to bude na nejakom verejnejšom priestranstve tak je možné že budete musieť vybavovať aj na to povolenie od mestskej časti.
Odpovedať
Profilova fotka
to je dobry postreh, aj my planujeme sobas pod holym nebom :) dufam, ze nam to priroda nepokazi... a na hudbu som nemyslela veru... ;-) ja som teda nemyslela vlastne skoro na nic este, dnes som zacala tym, ze som sa tu zacala hrabat vo forach :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?