Hrad alebo matrika?

Ahojte, mala niektorá z Vás svadbu na Ľubovnianskom hrade? Aké boli Vaše skúsenosti? Viem aj, že na matrike je nová sála a vraj je tam veľmi pekne. Potom by sme na hrade riešili iba fotenie. Čo by ste poradili? Neviem sa z toho rýchlo vymotať. Ďakujeem krásne za rady a skúsenosti ;-)
Odpovedať
:-( Hmm, asi som dala ťažkú otázku, keď nikto nereaguje
Odpovedať
@snigelka matrika! :-) čisto čiste na základe mojich preferencí, ale aspoň ti niekto odpovie :-N svadba na hrade mi príde gýčová
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj @snigelka... nepoznam to u vas a ani nie som z tvojho regionu, takze poradit mozem len teoreticky... uplne na zaciatku planovania sme kedysi uvazovali aj nad jednym miestom - hotelom, kde okrem hostiny aj sobase uradne robia.. a situaciu nam ulahcilo to, ze ten hotel je tak vyhladavany, ze ked som sa spytala zaciatkom marca 2012, ze kedy maju volny termin na sobotu, najradsej na jesen, tak sa ma rovno spytali, ci v roku 2013 ;-) a bolo jasno... :-D no aj tak neviem, ci by sa obrad konal na tomto, aj ked peknom mieste v ich zahrade, lebo predsa len su s tym spojene poplatky za sobas mimo matriky a pod. a... asi rok predtym dorestaurovali krasnu Sobasnu sien na Radnici v BB, takze by som asi bola vahala... a mozno aj kvoli financiam uprednostnila Radnicu pred zahradou hotela.. aj ked, tam by to bolo urcite este romantickejsie a intimnejsie a este viac o nas.. cize u nas by to boli financie kontra intimita, romantika.. Podla mna, pokial je nova sala na matrike a paci sa ti, tak urobte sobas tam a na hrad sa chodte radsej pofotit... chod sa tam ale urcite pozriet, ci pohladaj fotky novej saly.. ale.. to je len moj nazor na vec... ohladom skusenosti so sobasom na hrade sa musi vyjadrit niekto, kto to tam bud mal, alebo sa aspon ako host zucastnil... takze, asi som az tak nepomohla... a konecne rozhodnutie je aj tak na vas... ;-) a tiez som chcela teda aspon odpovedat ako adeala :)
Odpovedať
no ak mate peknu salu na matrike, tak hrad by som asi neriesila..zbytocna investicia ....ja som to tak musela poriesit, nakolko nasa sala v Presove je komunisticka a vobec sa mi nepaci.....no mat peknu salu, tak neriesim....skoda penazi
Odpovedať
Jeej, ďakujem vám...matriku si pôjdeme ešte kuknúť, vraj je prerobená. Už som viac naklonená tejto verzii :)
Odpovedať
Profilova fotka
hrad hrad :)
Odpovedať
@snigelka ked nato mate rozpocet urcite by som riesila hrad, vobec sa mi to nezda gycove, ale romanticke a ine,,,kto sa v sucasnosti sobasi na hrade? ja nepoznam nikoho kto by sa sobasil na hrade a nevidela som take ani albumy,,,ale asi sa mi to paci preto lebo sme sa fotili na Spisskom hrade :)
Odpovedať
Profilova fotka
@snigelka my sme mali obrad na hrade - ale na Trenčianskom - určite by som nemenila za matriku, aj keď v Trenčíne je celkom pekná. Poradila by som ísť sa pozrieť na miesto, kde sa koná obrad na hrade i na matriku a čo Ti viac padne do oka tak to ber ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?