Je v poriadku čas obradu o 12:30?

Prosím o radu, myslíte si že čas 12,30 na začatie obradu v kostole je priskoro ? ja som chcela neskorší ale majú v náš vybratí termín iba tento a nie som s tým časom nejak stotožnená. Prosím vás myslíte že všetko sa dá do vtedy stihnúť? Napríklad aj fotenie ? Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Myslim si ze stihnut sa to bude dat aj ked budes musiet mat skor aj kadernicku aj kozmeticku. Je to sice skoro, ale zase vidim tam aj pozitivum ze sa budete dlhsie bavit a ze budes mat aspon dlhsiu svadbu :-)
Odpovedať
Pokiaľ budete hodinu v kostole minimálne + gratulacie + presun na hostinu tak zacnete s hostinou tak zhruba ako my sme mali. My sme mali obrad 14.30, civilný bol asi 10min + gratulacie + presun do sály asi päť metrov a začali sme hostinu o 15.10 :-D a poviem ti že super 👌 👌 veľa sme si užili, ľudia sa bavili do tretej rana, nikto nebol unavený a aj tak mám pocit že to neskutočne rýchlo ubehlo a bolo to krátke. Preto mne sa napríklad nepáči ak má niekto obrad o piatej a obed začne cca o 18.30, to je neskoro. Mne sa to takto veľmi páčilo že sme mali toľko času. Ale zase fotenie sme mali dva dni pred obradom, takže to mi odpadlo v deň svadby a tým pádom mi stačilo začať sa chystať 11.15 a úplne že lážo plážo. Na fotenie si vyhrať aspon hodinu a pol minimálne
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali obrad o 15:00, u kadernicky a kozmeticky som bola objednana na ôsmu aj s mojou druzickou, domov sme došli po 11:30, rýchlo do šiat, rýchlo na fotenie a rýchlo na obrad, stihnúť sa to da, ale byť tebou na fotenie si odbehnem po obrade, inak budeš mať fakt stres ;-)
Odpovedať
My sme mali obrad v kostole o 11tej a teda bolo to o hubu ale stihla som sa nachystat, aj kadernicku rano o osmej,uces som nemala zlozity, mala som kratsie vlasy, make up som zvladla sama :)) nejake fotenie sme stihli este pred obradom,neisli sme daleko od kostola, ostatne po tom :)
Odpovedať
My sme mali obrad o 11hod. Kaderníčka a kozmeticka prišli za mnou domov. Fotili sa prípravy, obrad, hostina, nejaké portréty počas hostiny. Samotné fotenie bolo v iný deň. A hodnotím to ako fajn rozhodnutie ( navrhol nám to samotný knaz - kamarát. Vraj okukal v zahraničí. Je to lepšie pre svadobných hostí: keď idú na svadbu, spravidla v daný deň už nič nerobia, len "čakajú" na odbrad atd.)
Odpovedať
preco by nemal byt.. ako ty si tym nejak hlavu nelam.. je to tvoje rozhodnutie a myslim si ze kazdy sa zariadil tak aby mohol prist.. predsa je to svadba a tam sa nejak nedohaduje ze to niekomu nevyhovuje.. len sa treba pripravit na to ze s pripravou ako su saty make up a tak budete musiet zacat dost za vcasu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nuž, pre mňa to je strašne skoro, ak plánujete mať klasickú svadbu do rána. Boli sme na najskoršej svadbe o pol 3tej, do sály sme prišli už pred 4tou a ten čas sa strašne vliekol.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez mi to pride nejak skoro. Neviem ci by som dokazala postihat vlasy, make up a este aj fotenie. To by bolo vsetko tak neviem na rychlo vsetko ze by som si to poriadne ani neuzila. A ak sa smiem spytat @tina992017 preco to chces mat takto skoro? Ako nevravim stihnut sa to da len to bude take no ltt ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak budete mat obrad takyto skorsi cas, tak by bolo lepsie fotit sa v iny den. Mne sa nepaci, ked nevesta so zenichom odidu na 2 hodky pocas hostiny prec fotit sa, na svadbe je potom nuda, netancuje sa, ludia sa nebavia. Ak by ste chceli stihnut doobeda aj fotenie, tak potom si kadernicku a makeup musis dat na veeeelmi skoro, povedzme uz o 7:00. O 9:00 budes hotova, 9:30 oblecena, sup sup fotit sa 2 hodky (my sme boli 3, podla mna 2 hod je minimum a s kratkymi presunmi medzi miestami). Potom to stihas a uzijes si dlhu svadbu :) nasa ubehla velmi rychlo a to sme mali obrad o 16:00. A mysli este na to, ze bude potrebne zabezpecit hostom aj obed, nielen veceru a druhu veceru.
Odpovedať
Profilova fotka
Je to dost skor ale ked nemate na vyber tak si to zariadis tak, aby to fajn bolo a aby si vsetko stihala. Sesternica mala s tymto tiez problem. Chcela obrad tak ako byvavaju okolo tej 15:00 ale uz nemali volne a tak bude mat o 13:00. Ale datum nechcela menit, tak sa museli s tymto zmierit
Odpovedať
V poriadku je. Veď každá žena/nevesta nech si dá obrad vtedy, keď jej vyhovuje. A keď nemáš na výber tak moc nenašpekuľuješ toho. My sme mali o 14:00 obrad a bolo to tak akurát. Akurát som sa stíhala aj nachystať a aj sme sa ešte pomerne dosť dlho zabávali
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?