Obrad na Bratislavskom hrade

Zdravím vás, budeme sa brať budúci rok v auguste a postupne si vyberáme miesta na obrad aj hostinu. Páči sa nám zrekonštruovaný Bratislavský hrad. Chcem sa opýtať, či niekto máte skúsenosti s obradom na tomto hrade, či už ako ženích/nevesta alebo hosť. Vopred ďakujem za vaše príspevky :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, co sa tyka samotneho hradu, tak po rekonstrukcii zatial nie je k dispozicii ziadna sobasna sien. Je ale mozne mat obrad vonku na terase restauracie Hrad, co je rovno pri hrade. Na zapadnej terase hned pod hradom je aj novsia restauracia Hradna Hviezda, kde by tiez mohli vediet usporiadat obrad aj hostinu. Pri obradoch mimo oficialnych sien matriky Stare Mesto je vsak treba ratat s vyssimi nakladmi na obrad.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som sa informovala pred mesiacom ohladom obradu na nadvorí hradu a chcu cca 4000 e za prenajom celeho nadvoria na cely den - inak sa to vraj neda len prenajat si cele nadvorie a v cene nic nie je, len ten prenajom..vsetko si musite zabezpecit sami....proste uplne odveci:-/ ale restauracia Hrad bola nas favorit...je tzo tam nadherne honosne...krasna sala a ceny nie su najhorsie. Obrad na ich terase je tiez nadhera:)) Jedine co ma odradilo bol pristup jedine presporacikom- autami sa neda a neda sa tam ani ubytovat.
Odpovedať
@petragergelyova Do restauracie HRAD sa da ist autami, iba autobus sa nezmesti cez vstupnu branu. Pre info nas rozpocet pre 70 ludi je 2700 EUR + korkovne 3 EUR vino a 15 EUR tvrde. a po polnoci sa plati 100 EUR na hodinu za casnikov.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivetd no pokial ja viem Ivet, tak neda...presne na toto som sa pýtala a pani manažérka mi doslovne povedala, že: Prístup autami je možný, ale nie všetkými. Len auto novomanželov a auto dodávatelov napr cukrár. atd...a ostatní hostia jedine prešporáčikom.
Odpovedať
Profilova fotka
@petragergelyova Ja som tam mala svadbu teraz v auguste - autom sa tam da dostat uplne bez problemov, ved tam tak chodia aj hostia do restauracie. Len je tam obmedzeny pocet parkovacich miest a nemozu sa nechavat nasledne auta cez noc do druheho dna. Inac nebol problem.
Odpovedať
Ďakujem, Bratislavský hrad je z kola von...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@ivetd nam sa tiez restauracia Hrad paci, mame dohodnuty termin obhliadky, ale kedze zatial som od manazerky nedostala cennik, tvoje info su pre mna uzitocne. Ako je to s nealko? Mozte si doniest svoje?
Odpovedať
Profilova fotka
@sslavulka Ahoj, ja som tam mala svadbu minuly rok v auguste ... Nealko si nemozes doniest vlastne, iba vino, tvrdy alkohol, kolace a slane.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahoj @ myska44, prosím ťa, koľko Vás vyšlo čisto nealko na tom hrade? koľko ste mali hostí? lebo to nealko tam je strašne drahé, a keď si rozrátame, koľko sa asi nealka na takej svadbe vypije, napríklad pre 100 hostí (rátam, že v priemere za celý čas každý vypije min.3litre), tak to výchadza aj 1000 eur na nealko, čo mi príde strašne veľa...ale snažila som sa s nimi pohnúť, ale asi sa nedá, čo sa týka nealka....lebo za 0,75 l flašu pýtajú 3,9€, čo mi príde strašne veľa...
Odpovedať
@myska44 ahoj miška prosím ťa, koľko Vás vyšlo čisto nealko na tom hrade? koľko ste mali hostí? lebo to nealko tam je strašne drahé, a keď si rozrátame, koľko sa asi nealka na takej svadbe vypije, napríklad pre 100 hostí (rátam, že v priemere za celý čas každý vypije min.3litre), tak to výchadza aj 1000 eur na nealko, čo mi príde strašne veľa...ale snažila som sa s nimi pohnúť, ale asi sa nedá, čo sa týka nealka....lebo za 0,75 l flašu pýtajú 3,9€, čo mi príde strašne veľa..
Odpovedať
Ahoj, skus si pozriet aj hotel Hradna brana v Devine. Je tam nadherne, mame svadbu v juli. Su velmi ustretovy a mozes si priniest aj vino a tvrde kolko chces :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@simcaaa123 ahoj simči, vies co na restauraciu hrad, si môžeš tiež prineisť víno aj tvrdé svoje,čo je super, síce pýtajú korkovné 15 eur za flašu, ale to sa dá, len ma štve to nealko, že flaša vody stoji 3,9 eur, 0,75 l, a ako mám skúsenosti tak na svadbe sa vypije strašne veľa nealka a hlavne v teplých mesiacoch...ale asi takto to bude všade s tým nealkom tu v ba a v okolí, že musíš ho brať z reštiky...
Odpovedať
Profilova fotka
@simcaaa123 Ahoj, skusim niekde pozriet vyuctovanie, nealka sa vypije vela a tiez som mala najprv problem s tymi drahymi flasami s vodou ale nakoniec sa mi ich podarilo ukecat na dzbany s citronovou vodou za celkom normalnu cenu. Ale to mi povolila iba jedna z tych manazeriek a tiez len 3 dni pred svadbou. Ale vyskusaj.
Odpovedať
@myska44 ahoj, dakujem, no asi viem,ktorú sa ti podarilo ukecat, lebo s jednou som komunikovala mailom tá sa javila taká zlatá, a tá s ktorou som sa stretla, už bola menej milá, takže budeme to musieť tiež nejako uhrať na nich...a inak boli ste tam so všetkým spokojní áno? koľko ste mali ľudí?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte kocky, prosim, viete poradit, ako by som mala postupovat, keby som chcela mat obrad na hrade, idealne na nadvori alebo v okoli (vonku)? Na hostinu mam zabookovanu Hradnu hviezdu, no tam s obradom nevedeli poradit.. pripadne mate nejake tipy na svadbu vonku (park atd.) v ramci Bratislavy? nejake pekne miesto.. dakujem!
Odpovedať
@milliondollarbaby pekne miesta na obrad - Botanicka zahrada, hrad Devin (tam sme mali my), urcite aj Sad Janka Krala... Obrad vzdy zabezpecuje matrika miestnej casti, v ktorej sa obrad bude konat.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@milliondollarbaby ahoj:) prosím ťa ako si bola spokojná so svadbou v hradnej hviezde? dakujem
Odpovedať
@lucy_lulu cauko, no u nas sa to vsetko nakoniec uplne zmenilo, mali sme obrad aj hostinu vo Velkej Pake☺️
Odpovedať
@milliondollarbaby a to čo že nastal u vás taký zvrat? :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?