Obrad o 14h.,stíha sa aj fotenie predtým?

Profilova fotka
Ahojte..chcem sa spýtať, dohodli sme termín o 14h. A neviem či sa to reálne dá stihnúť,aj s fotenim,bez odobierky..baby,čo máte skúsenosti, píšte..Diky.
Odpovedať
da sa to stihnut uplne s prehladom ;)
Odpovedať
Profilova fotka
bez odobierky určite áno, my sme mali obrad o 15 h ale mali sme aj odobierku a stihli sme aj fotenie pred tým...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my sme mali obrad o 14.30 a boli sme aj n'a foteni pred dalo sa stihnut trochu nervozne ale stihli sme
Odpovedať
my máme o 15:00 a tiež by sme chceli stihnúť fotenie pred tým.. počítam s tým, že holt budem u kaderníčky už o osmej ráno a o desiatej by sme sa chceli ísť fotiť - myslím, že keď sa vrátime do jednej, tak to bude bohate stačiť aj na odobierku - do kostola to máme tak na 15 minút cesty. Čo myslíte? Budeme stíhať?
Odpovedať
Profilova fotka
No ja neviem :) ja som pohodačka na všetko mam cas...ja by som sobas chcela co najpozdejsie :) aj o 17 by stacilo :)
Odpovedať
@marshmallow No to som ja chcela tiež najskoro o štvrtej. Ale priateľ je Čech a tu sú zvyknutí na obrady o jedenástej, dvanástej... Už to bol celkom boj ho presvedčiť na tú 15.00, to je pre neho strašne neskoro :) Moji rodičia pre zmenu, keď sme im povedali, že o koľkej je obrad, tak v šoku, že "tak skoro" :D no si nevyberieš :) Ale ja som optimista, proste to stihneme a basta.
Odpovedať
Profilova fotka
@calvera25 ved to je skoro ze doobeda....to sa ludia aj nudia...a najlepsia zabava je vecer
Odpovedať
@marshmallow Češi to majú inak - obrad o jedenástej, potom obed s najbližšou rodinou a večer zábava pre všetkých. Iný kraj, iný mrav :)
Odpovedať
ahoj, urcite stihnete - my sme mali obrad o 13:30 - odobierku sme nemali, ale fotenie sme v pohode stihali :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@calvera25 aj tak by nebolo zle :)
Odpovedať
my sme mali o 14.30h bez odobierky a doobeda fotenie a uz o 13.30h sme boli aj odfoteni a mali sme este polhodinu pred sobasom cas, dokonca sme ratali sekundy kedy uz pojdeme :D
Odpovedať
Profilova fotka
Pokial sa pojdes len ucesat a namalovat stihas este aj kavu po foteni :) hlavne si uzivajte kazdu chvilku vazho dna...lebno to utecie rycho...
Odpovedať
Článok sa načítava...
my sme mali obrad o 14tej a stihli sme to v pohode .. aj ked ja som si musela privstat, o piatej som uz sedela u kadernicky, a vizazistky, odtial odchadzala o pol 8, o deviatej bolo fotenie do 12tej a potom som chvilku bola doma a o stvrt na 2 sme odchadzali na obrad :-) odobierku sme nemali
Odpovedať
Profilova fotka
No podla toho kto a ako, my sme mali o 15. a nestihali sme skoro nic :D
Odpovedať
Profilova fotka
Ľudia,ja som aj na to, že som tu otvárala diskusiu, aj zabudla a čítam to až dnes po takej dobe..;-) Diky moc za postrehy a rady..ale predsa som sa poistila a posunula obrad na 15h.predsa sa radšej vyspim,ako sedieť už skoro ráno u kadernícky /vizazistky..
Odpovedať
My sme mali obrad o 15tej a stíhali sme všetko s prehľadom. Ak sa dohodneš na skoro ráno u kaderníčky a vizážistky, tak by to nemal byť najmenší problém :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?