Povedat si ANO na specialnom mieste - hory ... hrebienok, chopok,lomnicky stit.....

Ahojte babule prosim Vas mate skusenost s obradom mimo uradu a mimo mesta cize niekde na horach na nejakom specialnom mieste / vrchu.... Kolko to cca skoji a ake su podmienky? Mate s tym niektora skusenosti? Dakujem Krasne Lucia :)
Odpovedať
Ahoj....no najprv si vyber to miesto, najdi prislusnu matriku pod ktoru patri a chod sa opytat rovno na matrike, uz aj s datumom svadby kedy by si ju chcela mat. Matrika ti povie ci je ochotna alebo nie akceptovat tvoje vybrane miesto. Poplatok ti potom vyrataju. Kazda matrika to ma inak takze sa takto tazko dozvies konkretne info. A ake su podmienky? tak mat platny obciansky, rodny list, pripadne rozhodnutie o pravoplatnosti rozvodu, vypisanu ziadost, a potom zaplatenie poplatku. Dohodnete sa presne na mieste a hodine a tiez vyzdobe miesta - kto to zabezpeci ci matrika ci ty.
Odpovedať
Ano miesto uz mame vybrate :) Krivan len som este v zahranici tak preto sa takto informujem dopredu ak mala nejaka baba uz takyto crazy sobas :) Dakujem ti krasne za informaviu :) pekny den
Odpovedať
Profilova fotka
@cia23 to budete mat riadny crazy sobas ak sa vam to podari vybavit.. ale to budes mat asi malu svadbu, ze? ci vsetci suhlasia ze pojdu na krivan? :-)
Odpovedať
@zuzlikkk Dakujeme no veru crazy :) chceme to preto lebo nase spolocne priezvisko bude Krivaňovci a rodicia suhlasili s mensou turov na vrch a aj surodenci takze ti su pre nas najdolezitejsi a mensiu oslavu tu budeme riesit neskor pre najblizsich a kamaratov :)
Odpovedať
Profilova fotka
My mame take specialne miesto daleko od civilizacie, ale to by bolo prilis komplikovane organizovat tam sobas, preto tam pojdeme sami dvaja par dni pred svadbou a povieme si vlastne sluby, drahy to vymyslel, aby sme mali obaja srdce na mieste, ze sme si povedali ano tam pod stromami, kde sme chceli a mne sa ten napad velmi paci :-) Viem, ze to asi nie je to, co si predstavujes, ale aj to je moznost, ak sa neda inak ;-)
Odpovedať
@mimca77 Moja predstava bola presne ako pises ze len my dvaja bez nikoho :) a potom origos svadbu .... ale viem ze je moznost ak by sme mali obrad na krivani potom riesit vola sa to uznanie svadby a to potom bude pre vsettkych co chceme mat v ten den s nami a vyzera to ako normal svadba ....vsetko sa dozviem ked pridem na SR a zistim detaily :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mimca77 wau normalne mam zimomriavky ako som si precitala tvoj prispevok.. to je velmi pekne a este ze to vymyslel chlap.. wau nemam slov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@stanka45 Tiez ma prekvapil, strasne som sa rozplakala, ked to navrhol :-) A hned na druhy den som narazila na krasne saty vo vypredaji, takze aj pod stromami budem nevesta...sice troska ina, ale nevesta :-)
Odpovedať
@stanka45 Dakujeme krasne no bol to povodne moj navrh :) moj chlap sa chcel brat v australii ale toto si myslim je originalnejsie a sluhlasil a dokonca ak s tym ze by sme mohli mat obrad v krojoch :-) tak uvidime ako to nakoniec dopadne :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?