Poznáte miesta na civilný obrad pod holým nebom v okolí Bratislavy

Profilova fotka
Ahojte, nepoznáte niekto takéto miesto, kde by sa dal obrad zrealizovať? Údajne to musí byť nejaké posvätné miesto? Ďakujem za rady...
Odpovedať
Profilova fotka
@kristinkasavydava ked civilny obrad tak posvatne miesto urcite netreba, musi to byt ked ide o cirkevny obrad. Znama mala civilny obrad v citarni u cerveneho raka v BA
Odpovedať
Civilný obrad pod holým nebom ti v podstate urobia hocikde - v záhrade reštaurácie, na terase hotela/reštiky, v parku, v Botanickej záhrade, na Devíne... všetko závisí od ochoty príslušnej matriky a samozrejme ťa za to aj patrične skasírujú, budeš platiť za obrad mimo úradne určenej miestnosti. Ako píše @luciamic , nemusí to byť posvätné miesto (načo aj, keď ide o civilný obrad), ale skôr ide o to, že by to malo byť nejaké dôstojné miesto. Na matrike ti potom aj povedia, čo vyžadujú, aby bolo zabezpečené na takýto obrad.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem baby, áno, o tom som si čítala, že tam musí byť znak a podobné formality...
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali vo velkej pake- penzion pri rybniku :) odporucam krasna zahrada, zvieratka, neskutocne nebo :)
Odpovedať
Profilova fotka
Fotografovali sme sobáš aj v Sade Janka Kráľa v Petržalke.
Odpovedať
Napr. Art hotel kastiel Tomasov. Alebo kastiel v Studenom. Ci na plazi na Seneckych jazerach :-)
Odpovedať
@kristinkasavydava tie formality si zabezpeci matrika sama. Nikto neocakava,ze mas doma statny znak :-) samozrejme sa za vsetko plati. Nas to vyslo do 70eur.
Odpovedať
Vzdy sa musis pytat matriky pod ktoru spada to miesto ktore si si vybrala. A kazda matrika ma iny poplatok za sobas mimo ich sobasnej siene. Zo zakona je to 66e, ale matriky si to mozu zmenit, napr. v karlovke (kam spada Devin a Botanicka) nas to vyjde 200e. Plus este poplatok vlastnikovi miesta, kde to chces mat (Devin a Botanicka 300e).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?