Priebeh na urade.

Profilova fotka
Baby, viete, ako to presne prebieha na urade? Zenich vchadza, alebo stoji a caka na nevestu? Kto vchadza a kedy? Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som bola dohodnúť posledné veci na matrike pred pár dňami a u nás v BB je to tak ako chceš. Tradične vchádza "úradník" za ním kráčajú spolu ženích s nevestou a za nimi svedkovia. My sme zvažovali ešte možnosť že prví prídu svedkovia, za nimi pôjde ženích s mamou a nakoniec nevesta s otcom - to vraj stačí keď si povieme tesne pred obradom... ale asi nakoniec necháme klasiku.....
Odpovedať
my sme to doriešili až tam, najprv išla švagriná s prsteňmi, potom ženích s mamou, potom ja s otcom a nakoniec svedkovia
Odpovedať
nás oddávajúci a matrikárka už čakali, išiel ženích s jeho mamou, svedkovia a nakoniec ja s otcom
Odpovedať
my sme to mali takto - najprv siel zenich s jeho mamou, za nimi ja s ocinom, potom svedkovia a nakoniec teta matrikarka...prebehla niejaka piesen, par teplych slov a az potom prisiel oddavajuci (primator, ci starosta ci co on vlastne je)
Odpovedať
Profilova fotka
asi u každého inak :-) Nás oddávajúci s pani matrikárkou čakali, najskôr išla moja malá neter a rozhadzovala lupienky, potom išiel drahý s mamou a nakoniec ja s otcom. Svedkov sme mali medzi hosťami a keď už sme boli obidvaja spolu, tak sa za nás postavili. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?