Sobáš, nevesta - posledná v kostole

Ahojte nevesticky. Chcela by som sa s Vami poradit ;-) Predstava svadobneho dna by bola asi takato. Vsetci svadobni hostia by sa stretli v priestoroch kde bude svadobna hostina. Tam by si nieco zahryzli a potom by vsetci spolocne aj so zenichom isli odtial do kostola. Ked budu vsetci usadeni a zenich bude stat pred oltarom, tak zacne hrat hudba a ja by som isla k oltaru so svojim otcom. Ide mi vlastne o to, aby ma zenich 1x videl az u oltara. Odrosovacky nechceme, Vas nazor a skusenosti? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali odobierku, takze sme sa prvykrat videli u mna doma, ked vsetci prisli k nam a potom sme mali sprievod do kostola. Ale ak by som nemala odobierku a hostia by prisli az do kostola, tak by som to urcite spravila tak ako pises. ;-)
Odpovedať
Super nápad ked neplánujete odobierku a hlavne nebudete mat plny dom/byt ludí žiadne stresy navyše ,žiadny neporiadok :D ty sa vklude vychystáš a pred oltárom bude prekvapko pre všetkých :)
Odpovedať
@ivana29 my sme sa so zenichom videli prvy krat u nas v zahrade ked sme sa isli fotit...vsetci hostia ma videli prvy krat az v kostole, kde uz vsetci sedeli a zenich ma cakal pri oltari...potom hrala hudba a vstupila som ja s tatom :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som to najprv tiez tak chcela ale nakoniec sa budeme fotit pred obradom. a som aj rada lebo takto nas pofotia ked sa prvy krat uvidime a budeme mat cas si sa aj '' uzit '', dobre poobzerat lebo v kostole by to nebolo ono keby sme sa tam hned objali ze jej aka si krasna :-D
Odpovedať
@meduzka18 @coralina86 @lili224 @maddalenka baby a aku hudbu, piesen ste mali pri vstupe do kostola? Nepaci sa mi klasicky pochod.
Odpovedať
@ivana29 klasickz pochod som mala a na konci nam spievala spevacka pesnicku hallelujah
Odpovedať
Profilova fotka
mňa videl ženích tiež 1.krát u nás doma pri odobierke, ak nerátam že ma v ten deň videl doobeda len učesanú a nalíčenú lebo sme šli môjmu otcovi na cintorín zaniesť kyticu a zapáliť sviečku. My sme mali svadobný pochod aj na začiatku, aj na konci..:)
Odpovedať
Mna bude zenich vidiet az pri oltari, nechceme ziadnu odobierku a nechcem ani ziadnych hosti predtym u nas, lebo je to len zbytocny stres, my sa vsetci stretneme az v kostole, drahy bude pri oltari a ja bdem vchadzat ako posledna s ocinom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som to tak chcela ale potom neviem kedy by sme sa fotili? nechcela som odchadzat pocas hostiny/zabavy na cca 2-3 hodiny prec :( ako ste to riesili?
Odpovedať
Profilova fotka
@ivana29 ja to budem mat podobne. Nikto okrem rodicov a dvoch kamosiek ma neuvidi pred obradom. Den pred svadbou bude zenich ubytovany v mieste, kde mame hostinu. Pomaly sa tam budu uz v piatok zbiehat aj jeho hostia a moja cast hosti tak isto pride v sobotu priamo na miesto obradu. Bude tam pre nich pripavene male obcerstvenie a ja budem mat prichod par minut pred obradom, ked uz vsetci budu usadeni v zahrade :-) Skusenosti ti poviem po svadbe. Po pravde som sa tiez o tom chcela s niekym poradit, ale nikoho v blizkom okoli, kto by mal takuto skusenost som nenasla. Kazdopadne si myslim, ze je fajn, ak na mieste obradu budes mat niekoho spolahliveho, komu zveris vsetky organizacne zalezitosti. Ci to uz budu vase maminy, kamosky, surodenci. Alebo to zveris do ruk profesionalnej koordinatorky ako som spravila ja a nikto z mojich blizkych a hosti sa nebude stresovat organizovanim. Vsetci si to pridu proste len uzit ;-) Tak ti drzim palce, nech sa to podari zrealizovat.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivana29 budeme mat klasiku : wagner bridal chorus ale povodne som chcela : pachenbel canon in d major https://www.youtube.com/watch?v=Nlpro... uz som sa videla ako budem vchadzat do kostola len nas maly syn spusti rev vzdy ked ju pocuje tak sme to museli zmenit :-N
Odpovedať
@ivana29 my sme to tak mali, manzel ma videl az v kostole:) hostia sa zhromazdili pred kostolom, manzel sa s nimi bavil,ja som cakala v aute az kym nevosli do kostola a ked uz mal vchadzat manzel s maminou,tak ma tatino prisiel vyzdvihnut a isli sme. da sa to,drzim palce,je to super pocit:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@atomkob ake organizacne zalezitosti myslis? :-) napr. info o to ze uz su vsetci usadeni a mozme s otcom ist?
Odpovedať
ojojoooj aj ja by som to tak strasne moc chcela!
Odpovedať
Ja vobec neviem ako to doma chodi..no prvy krat ked ma moj "husband to be" uvidi, bude az ked budem kracat "down the aisle" ..Ide prave o to!! Ten prvy pohlad a hlavne ten jediny..
Odpovedať
Profilova fotka
@maddalenka:D vsak to je dobre, ze spusti rev, aj mne je vzdy do placu, ked ju pocujem:D
Odpovedať
Profilova fotka
@ivana29 aj to, ale aj kopec dalsich veci, ktore bude treba od rana riesit, ked tam ja nebudem. Ale ak mas niekoho, kto sa postara o to, aby kolace boli prevzane, DJ/hudobnici prisli nacas, usadil ludi a hrala spravna piesen ked budes vchadzat tak nemas o com :-D Myslim, ze to bude carovny moment pre nas oboch, kedze sa prvy krat v ten den uvidime. No a dufam, ze sa tam nerozplacem, ked po prvykrat zbadam jeho svadobny oblek :-D :-D :-D
Odpovedať
Aj ja tak budem mat v septembri. Vsak rano ja tam budem na organizaciu v civilnom. My sa chceme fotit az v pondelok po svadbe tak bude casu na kadernicku a pripravu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@vodavodickova Ahoj. No aj ja by som si to tak predstavovala ako si napisala :-) bol to teda krasny pocit ked ta vsetci videli vratane zenich 1x az v kostole? A aku sis zvolila priesen na prichod?
Odpovedať
v pohode. my sme to mali jednoducho, kazdy dostal oznamenie, na nom nebolo nic len nase mena, den miesto a cas obradu, kazdy prisiel priamo na obrad a s manzelom sme sa videli az pri oltari. inak by som to nechcela, osobne nedokazem prist na chut vsetkym tym ceremoniam predtym.
Odpovedať
Aj my sme to tak mali:o) bol to moj splneny sen - bolo to prekrasne rozpravkove -navzdy si to budeme pamatat:o)Stoji to za to***
Odpovedať
@ivana29 ano, bol to velmi velmi silny pocit:) pre nas oboch. Verim tomu, ze aj napriklad pri odobierke su tie emocie silne, ale v tom kostole, uz ked kracas tou ulickou a hra ti ta hudba, je to podla mna este silnejsie:) Musim povedat, ze som velmi nevnimala hosti, viem, ze vsetci pozerali na mna s tatinom, ked ma viedol k oltaru, dokonca viem aj, ze maminy a babiny plakali, ale ja som v tu chvilu mala naozaj oci len pre mojho manzela, ktory na mna cakal tam vpredu a bol strasne dojaty a nevedeli sme od seba odtrhnut oci:) Ja tuto variantu naozaj odporucam:) No a hral mi Canon od Pachebela, mal mi sice hrat Paradise od Coldplay, ale asi som farara zle pochopila, lebo povedal, ze ked dohra organ, uz musime stat pred oltarom obaja a tatino mi pred vchodom hovori "nemali by sme uz ist?" a ja stale ze nie nie, ze este mii nehra Coldplay:)), ale mi tatino hovori ze, ale vsetci uz cakaju, asi by sme mali ist, tak ja ze ok a sli sme:) A dobre sme urobili, lebo skladba vysla presne, takze nakoniec som mala Pachebela a Coldplay po vymene obrucok a manzelskom slube a bolo to uplne super, lebo zevraj to vyznelo este krajsie:)
Odpovedať
@asaela @monikafialka babulky a vasi chlapi ked vas videli ako idete tak ake reakcie? verim ze to muselo byt naadherne :-) a mali ste klasicky svadobny pochod ci aku piesen? @vodavodickova jej super tak krasny obrad ste isto mali :-) na 99% som rozhodnuta tiez tak, ze ma snubenec bude cakat az pri oltári, ostatni svadobcania budu uz tiez v kostole a ja pridem s otcom do kostola ako posledna s tym ze by spevacka spievala ave mariu..taka je zatial predstava alebo je to este dalekoo tak sa mozno nieco zmeni.. uvidime
Odpovedať
@ivana29 drzim ti palce, ale naozaj sa neboj to zrealizovat, neni to nic tazke, vsetci to zvladnu bez toho, aby si v satach musela nieco pred kostolom organizovat alebo riesit:)
Odpovedať
Moj nazor je taky, ze je to krasne ako si to predstavujete. Drzim palce, aby to bolo aj skutocnostou. A prajem stastny zivot.
Odpovedať
@ivana29 u mna to bolo podobne, odobierka u nas bez zenicha. Vsetci v kostole a ja som prisla k oltaru k mm a tam ma uvidel prvy krat.
Odpovedať
@ivana29 Prajem Ti aby si to zazila lebo sa to neda dost dobre opisat slovami Ivanka vies-nech je ten Tvoj zazitok len Tvoj, originalny:o) Prajem Ti tu najkrajsiu svadbu Vasich snov aj celyyy zivot;o)
Odpovedať
@ivana29 Este som zabudla :o)my sme mali klasiku:o) Velmi som ju chcela:o)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@atomkob Ahoj :) Čítam si spätne našu konverzáciu a zaujíma ma ako sa to vydarilo s tým, že ťa manžel videl až pri oltári :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivana29 Ahoj, vyslo to perfektne. Mali sme vsetko dohodnute s koordinatorkou, takze pre nu nebol problem zabezbecit, aby vsetko prebehlo hladko. Bolo to krasne a velmi emotivne. :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?