Sobáš v Marianke - nauky

Ahojte, nemali ste niektora sobas v bazilike v Marianke? Neviete kolkokrat tam p.kaplan robi nauky a ako prebiehaju? Dakujem pekne
Odpovedať
ahoj uz si to absolvovala? ja si chcem u nich zaregistrovat termin na buduci rok.. ako si si zaregistrovala u nich ten termin Ty a co od Teba vsetko chceli? dakujem moc
Odpovedať
Ahoj, je to úplne v pohode, mladý farár, Marek Vadrna, on to vedie veľmi neformálne, zavolala som mu,že vtedy a vtedy by sme chceli sobáš, on si pozrel či majú voľné,potvrdil, povedal čo si máme zaobstarať a že len prísť, utorky o 18:00 alebo 19:00(nespomínam si)má stretka so snubencami na fare. Boli sme 3x :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ahojte chcela som sa vas spytat 9.9 mam svadbu a hostinu mame v marianke takze zvazujem aj kostol v marianke viete mi prosim poradit co vsetko si treba zaobstarať pokial chcem dohodnut termin a asi kolko predtym treba prist a rezervovať termin v kostole ? Dakujem moc :-)
Odpovedať
Ja som zavolala asi v júni kaplanovi Vadrnovi a on mi povedal co treba, 3x sme boli na pouceni a hotovka :)
Odpovedať
ahoj aj ja som uz bola akurat minuly tyzden a potvrdili sme si termin.. mne povedal ze od nas potrebuje krstne listy a tym ze obaja byvame v BA tak ked sme si isli pytat na fary kde nas krstili tie krstne listy tak snubencovi vydali aj licenciu na sobas..no a mne brat Marek povedal ze potrebuje aj nejaku zapisnucu z matriky v Marianke.. takze zozen si krstne listy, urob zapisnicu v Marianke a zavolaj bratovi Marekovi (na nete najdes cislo) a dohodni si s nim termin svadby. A potom asi tak dva tri mesiace pred svadbou si urobite tie tri sedenia s nim a hotovo btw ma strasne specificky humor podla mna tak to ber s rezervou:)
Odpovedať
@spanielka2 presne ten humor 😀😀 ale obrad sme mali pekný, príjemný
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?