Svadba bez birmovky v okrese kezmarok?

nevie mi niekto poradit v ktorej dedine alebo v meste v okrese kezmarok by nas vedeli zosobasit v kostole ked manzel ma vsetky sviatosti / krst, prve svate prijimanie , a birmovku / a ja mam len krst a prve svate prijimanie ... boli sme sa uz pytat v dedine kde manzel zije a to v lendaku a tam nas bez stej birmovky nezosobasia .. :( a o dorabani birmovky ? zijeme v taliansku mam malinke dieta bolo by to casovo narocne pre mna .. tak sme sa rozhodli ze by sme sa sli opytat po okoli ,.,, ale fakt neviem kde zacat .. ked aj od buducej svokry som sa dozvedela ze to nieje mozno svadba bez birmovky :( som zufala velmi po tom tuzime .. keby ste mi niekto vedel poradit pls
Odpovedať
Birmovka nie je podmienkou k sobášu.
Odpovedať
Dokonca ani krst nieje podmienkou k sobasu. Staci ze jeden z vas je pokrsteny a mozete byt sobaseni v kostole. Rozdiel je len v tom, ze ak ste obaja pokrsteni krestania, tak je sobas pre vas ako sviatost.
Odpovedať
Profilova fotka
Chapem, ze v lendaku s tym maju problem, leb je to velmi tradicna obec a silno dodrziava tradicie, ale birmovka naozaj nie je podmienkou cirkevneho sobasa. Birmovka je nutna iba v pripade, keby dotycny clovek chcel byt krstnym rodicom. Takze som si ista, ze v hociktorom kostole v kezmarku vas bez problemov zosobasia, ked je problem len v tom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?