Svadba narychlo - poradte utulne miesto pre mini svadbu

Ahojte, my sme taky zvlastny pripad.. Sme zasnubeni uz nejaky ten cas a svadbu sme planovali na buduci rok, ale do toho sa nam postastilo dietatko splodit :) takze velku svadbu uz nestihame zorganizovat. Preto by sme sa chceli vziat v sukromi, len my dvaja a svedkovia a velku svadbu urobit uz s dcerkou. Chceme byt zobrati ked sa malinka narodi. Mate niektora nejaky dobry napad co sa tyka miesta obradu hocikde na slovensku? Priatel je Rusnak a ja z ba, miesto nam je fakt ukradnute. Len by sme radi nieco romanticke, utulne, nie socialisticku obradnu sien. Poradte mi prosim aj co sa tyka vybavovania formalit, potrebujeme nejaky papier z nasich rodnych matrik? Asi sa neda len tak niekde prist, ze caute, zosobaste nas prosim :) :) Dakujem pekne za vsetky vase rady a napady a uz teraz vas mam vsetky za to rada 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Svadbu mozete mat naozaj kdekolvek. Je to len na Vas co sa Vam paci... Potrebujete si vypisat ziadost na Vasej matrike s tym, ze uz viete kde budete mat obrad (tamojsia matrika) a viete termin. Nasledne dokumenty poslete postou na tamojsiu matriku... a oni Vam uz na termin pripravia dokumenty (idealny postup je zacat riesit termin s tou vzdialenou matrikou az potom ist na tu svoju). Za obrad mimo socialisticku sien sa plati panovi s medailou poplatok cca 60 Eur... ak si spravne pamatam. My sme mali obrad na kopci, na luke, pod stromom... :-) ...my, svedkovia, fotograf, ...hotovo. Ak by ste potrebovali fotografa, rad posluzim. Ak by ste potrebovali pekne kvety a ostatne pekne dekoracie, ktore Vam dotvoria atmosferu, rad poradim...
Odpovedať
Profilova fotka
@danielabrts krasna obradna sien je v pezinku v starej radnici. My sme tam mali malucku svadbu a obed potom u Ludvika v Modre.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
http://www.villanecas.sk/sk/svadby/sv... :)
Odpovedať
Jej dakujem vam vsetkym velmi pekne, poradim sa so svojim nastavajucim a dam vediet ako sme sa rozhodli :) Super napady
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa pacila aj obradna sien v ziline, kde sme boli pozvani na svadbu a mate to tak niekde na polceste :)
Odpovedať
kaštieľ Topoľčianky, tam sa dá mať aj civilný obrad pod kupolou, aj cirkevný v zámockej kaplnke
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?