Svadobný obrad v zahraničí, hostina tu. Máte s tým skúsenosť?

Profilova fotka
Chcela by som sa spytat ci ste mali niekto svadbu v zahranici myslim tym obrad a hostinu potom tu..Ako to prebiehalo a mali ste tiez svadobne saty_aj na obrade aj na svadbe? ;-)
Odpovedať
viem, ze nejaka babenka mala sobas v rakusku a hostinu kdesi v nitre, pockaj pokukam svadobne albumy, niekde tam je ;-)
Odpovedať
nasla som: idu (wien-nitra): http://www.mojasvadba.sk/album/album.... sasja (v.britania-bratislava): http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj! My smemali sobas v Dansku a svadobnu hostinu na Slovensku (presne pred rokom :-) ). Obliekli sme sa svadobne na obe prilezitosti. Ale na obrad som sa napr. cesala sama. Ak mas otazky, sem s nimi. ;-) Kde to planujete Vy?
Odpovedať
mirka gratulujem k prvemu vyrociu ;-) nahodou ste nemali druhu svadbu v suchohrade? alebo si ta mylim ... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som premyslala nad obradom v Prahe...a svadbu by som mala v Ke...
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem si zivo predstavit ako sa bude odohravat ta cast v Ke...Ci sa stretneme rovno v restauracii alebo ako poslat oznamenie ludom ktory nebudu na hostine a prakticky ani na obrade..
Odpovedať
Profilova fotka
Emjee, dakujem! A ano mali, dobre si pamatas. :-) Co nove na Zahori?
Odpovedať
Profilova fotka
Karinka, mali sme trojake oznamenia. Ludom, ktori neboli ani na obrade ani na hostine sme poslali oznamenie po obrade, ze sme sa zosobasili a svadobnu hostinu sme nespominali. Tim, co sme ich mali na obrade aj na hostine (to bola vlastne len moja sestra s rodinou) sme poslali oznamenie , kde bolo oznamenie o sobasi aj hostine (v buducom case). Ostatnym sme napisali, ze sme sa vtedy a vtedy zosobasili, a ze z tohto dovodu ich pozyvame na oslavu, ktora bude vtedy a vtedy... Oznamenia sme si vyrabali sami, tak nebol ziadny problem urobit niekolko variant. A to nehovorim o tom, ze cast bola po slovensky a cast po rusky. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Inak mi sme mali pred tou oslavou na Slovensku aj taku kratku oficialnu cast na obecnom urade (akoze zapis do kroniky - dlhe roky som sama chodila recitovat na svadby, tak nam to bez problemov spravili). Chceli sme to kvoli rodicom, aby im nebolo luto, ze to naozajstnu oficialnu cast nevideli. Takto to bolo ako ozajstna svadba se vsim vsudy akurat uz bez toho "ANO" a vymeny prstienkov. Vsetci boli super spokojni.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to potom bolo super...Ja si totiz neviem predstavit ze by sme sli s domu rovno do restiky..ale nejako to budeme musiet uhrat..
Odpovedať
Nasi kamarati tiez mali sobas a potom hostinu po 2 rokoch. Vzali sa tajne, len za pritomnosti svedkov - kamaratov. Nevesta nemala svad. saty, len nieco slavnostnejsie a potom to isli oslavit len so svedkami na veceru a tancovat. Po 2 rokoch zorganizovali hostinu pre rodinu a priatelov. Tam uz nevesta zaziarila v satach, zenich tiez vyobliekany, vsetko bolo ako na svadbe, kytica, fotenie, papanie, zabava atd. ale bola to skor party ako svadba kedze obrad chybal, ale bolo to fajn.
Odpovedať
Profilova fotka
A preco az po dvoch rokoch????To sa mi za dlhoooo :-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Aj mne sa to zdalo dlho, ja som o tom obrade vedela kedze moj uz manzel bol jednym zo svedkov. :-D Myslim ze boli do toho dotlaceni rodinou ale inak sa im pacil skor ten maly obrad ako velka svadba. Moja idealna svadba by bola podobna, maly obrad len ja a moj partner a potom by som to oslavila s rodinou a priatelmi a zorganizovala party. Nakoniec to vsak bolo inak ale aj tak dobre.
Odpovedať
tak mi sme sa brali v UK moj manzel je brit,len na urade a svadobnu hostinu mame na SK zo vsetkym ako sa patri-teda svadobne saty a vsetky tradicie a samozrejme cela rodina :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?