Zo svadobného fotenia rovno na obrad. Vaše skúsenosti?

Ahojte, bude sa niektorá z vás fotiť tesne pred obradom a z fotenia sa pojde rovno do kostola? Naša fotografka už má ráno nejaké fotenie a preto si to musíme zorganizovať takto, len mám z toho trochu strach, ci vydržím v topánkach, či mi nebude treba ísť na záchod, či nebudem hladná....
Odpovedať
Profilova fotka
renattka, my sme sa boli fotiť tiež pred obradom, v podstate nejaké dve hodinky pred ním, strach som tiež mala či to vydržím v topánkach a tak podobne.. ale nakoniec to šlo celkom rýchlo, topánky vydržali a moje nohy tiež :-) na jedlo som ani nepomyslela (ale celý deň som papala ako normálne, takže klasické raňajky a obed) :-) ak sa bojíš hladu, tak si vezmi pre istotu nejakú tyčinku so sebou, veď to dáš aj manželovi do vrecka :-D
Odpovedať
Ahoj. Máme svadbu v rovnaký deň :-) My sa tiež plánujeme fotiť tesne pred obradom a rovno z fotenia ideme do kostola, takže aj naše rodiny sa stretnú až tam. U nás to bolo z časti aj pre nedostatok času aj z časti zámer. Fotenie by malo trvať ževraj zhruba niečo do 2 hodín (záleží koľko a akých fotiek chcete) takže myslím, že sa to bude dať vydržať a obrad tiež trvá zhruba pol hodinku plus fotenie pred kostolom. Takže také 3 hodinky. To by sa malo dať zvládnuť. Pekne sa pred odchodom napapaj ;-) prípadne si zober so sebou nejakú drobnosť. No s topánkami neviem. Musíš si ich asi "vychodiť", lebo v nich pravdepodobne stráviš celý deň aj večer.
Odpovedať
ahoj renattka: my sme sa fotili tiež pred obradom... v topánkach som vydržala, na WC som musela, takže našťastie bolo po ruke 8-) len si nezabudni zobrať niečo piť so sebou.. my sme mali chvíľu čas, takže sme skončili v bare a museli sme si kúpiť piť, lebo asi ani to "áno" by som nepovedala s takým vyprahnutým krkom :-D Pitie a nejaké tyčinky hodíš aj do auta ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
renatka, neboj, fotenie je pred obradom celkom zábava, posledné okamihy pred vážnym aktom, tak si ich užite x-) ...pre nás to bolo dosť fun, lebo fotografka mala sklz tak na nás vycvakala 1,5 filmu a za štvrť hodinku sme boli hotovka... x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, čo sa týka topánok aj ja som sa bála či v nich vydržím, ale bolo to v pohode, kúpila som si gélové vložky do nich a bola to paráda. Neboj fotenie je fakt zábava :-)
Odpovedať
dík kočky, to ste ma fakt ukludnili :-) katrin ako si to vyriesila s tym veckom? lebo ja urcite nebudem mat chut ist niekam na verejne a zaspinit si tam saty
Odpovedať
renattka: máš to v IP, do verejného fora sa to nehodí :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojkooo renatka aj my sa budem fotit pred sobasom a pravdu povedat vobec netusim ako to vsetko dopadne.Zakial sa budeme fotit tak sa budu pripinat pierka hostom. :-| :-|
Odpovedať
Profilova fotka
cafte aj my sa budeme fotit pred svadbou obrad mame o 17:00 hod fotit sa ideme o 14:00 hod (fotak povedal ze aby boli super foto treba vela fotit aby bolo z coho vyberat a ze tak cca 2,5 hodiny je tak akurat + este sa chcem fotit aj so psikmi tak to bude chciet trosku casu :o))) ono da sa vsetko nafotit aj za 20 min to zavisi ake foto chces a ja chcem aj vselijake sialene a salene foto :o)) osobne si na fotenie beriem aj nejake tapky tj pohodlne topanky na fotky v ktorych nebude vidiet topanky aby som neumrela hned do svadby :o)) ale mam sandale tak by to malo byt v pohode a nemalo by nic tlacit ibaze my sa fotime na devine tj aj na trave tak tam to bude aj makky povrch tak preto nahradna obuv :o) no a potom v aute upravim make up a rovno odtial nas auto dovezie na obrad ked tam uz vsetci budu takze my vystupime a hned moze svadba zacat :o) este musim pouvazovat nad planom B ak by prsalo :o)))
Odpovedať
ahoj aj my sme to takto absolvovali o 13.00 hod fotograf tam sme boli do 14.30 a o 15.00 sup do kostola uz som sa domov nevracala - nebolo kedy a myslim z to tak bolo aj lepsie / ved aj v aute mame zrkadlo / :-) :-) :-)
Odpovedať
reni presne tatko sme to mali my a fotografi nam este odsuvali ludi z parkoviska aby sme vchadzali posledny a bolo to fajn ;-) hladna som bola ale ked si zoberies napriklad banan ten pomaha ;-) a na wc som v tej atmosfere ani nepomyslela fotit sme mali zacat o 11,00 zacali sme 13,20 a obrad bol 15,30 z jedneho kastiela do do druheho sme sa presuvali 15,20 casova rezerva chybala jedine preto ze sme zabudli kyticu ale ochotni svadobcania vypomohli ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?