Aký oblek pre ženícha? Budeme príliš splývať?

Ahojte baby, prihlásila som sa len dnes a potrebovala by som poradiť. Budem mať maslové šaty a pre ženícha by som chcela buď maslový oblek al. pekný hnedý. Nebudeme moc splývať spolu.
Odpovedať
Co som zatial videla na fotkach aj tu v albumoch, nemala by som ten dojem, ze by nevesta a zenich splyvali, ak mali podobnej farby saty a oblek. Podla mna je kombinacia nevesta v bledom-zenich v tmavom skor klasicka a je vhodna na klasicku, mozno vaznejsiu svadbu. Ak su obaja v bledom, tak potom aj cela svadba byva mozno nekonvencnejsia. To je moj nazor. Ale podla mna je najdolezitejsie, aby ste sa obaja v obleceni citili dobre, teda ak sa tvoj nastavajuci naor. nebude citit dobre v maslovom, tak nech si vyberie iny oblek. Drzim palce, aby ste nasli to, co hladate a v com sa budete citit dobre!
Odpovedať
:-) ďakujem a súhlasím s tebou, len som to potrebovala počuť, lebo každý sa mi snaží ten maslový oblek vyvrátiť. Ja tiež nie som moc za klasiku, chcem skôr niečo výnimočné, keď sa vydávam raz v živote. Ešte raz díky
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj siska, tiez riesime rovnaky problem ako ty, tiez sme sa rozhodli pre maslovy oblek, ja mam tiez maslove saty, a vela ludi mi povedalo, ze budeme splyvat, hlavne na fotkach. Cierny sa mi zda taky obycajny, v ciernom bude na svadbe takmer kazdy chlap. Tak by sme chceli, aby bol zenich aspon trochu iny ako ostatni :-) Snad to bude vyzerat dobre :-)
Odpovedať
marcelline, a ako som si všimla, nemáme len rovnaký problém, ale aj termín svadby :-) . S tou čiernou súhlasím, preto som chcela niečo iné, nech vynikne aj ženích, nielen nevesta. Lebo viem, že všetci hostia budú v čiernom. Ale ako som pozerala svad. albumy, veľmi sa mi páčia maslové kombinácie. A neboj, bude to vyzerať skvele
Odpovedať
Profilova fotka
tak to som si teda nevsimla :-D a este k tomu mame svadbu aj nedaleko od seba :-D Nasli ste uz aj nejaky konkretny oblek? My ho dame asi usit, v TO som sa bola opytat v jednom krajcirskom salone, a maju tam velky vyber slavnostnych bledych oblekoviek, a vraj cely oblek vyjde tak 4-5tis.
Odpovedať
Nič sme ešte nenašli, síce, ani sme ešte nepozerali, lebo doteraz som si vyberala šaty ja. Ináč to je dobrá cena, kamoška pred mesiacom kupovala komplet za 6 tis. My by sme chceli ísť pozrieť do Maďarska al. sme rozmýšľali nad Rakúskom, ale cenovo neviem. A možno ak nič nenájdeme, pôjdeme aj do Topoľčian. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
siska, ja budem mať tiež maslové šaty. Pôvodne sme ženíchovi chceli kúpiť klasický čierny oblek, ale keď vyskúšal svetlý, nebolo o čom rozmýšlať. Podľa mňa to vôbec nebude splývať, ja si myslím, že s mojím drahým budeme pekne ladiť - on má o niečo tmavší odtieň obleku, ako ja šaty. K tomu bude mať maslovej farby vestu a francúzsku viazanku. Takže som nakoniec happy, že sme vyskúšali aj svetlý oblek a nakoniec mu išiel lepšie, ako tmavý. A v lete máš určite dosť príležitosí, aby si ho mohol ešte obliecť.
Odpovedať
suzit, to je super, že už máte vybratý. Po dnešnom dni som aj ja pevne rozhodnutá.No jednoducho, maslová je teraz in :-) Nie sú bledé obleky drahšie ako čierne, lebo ja neviem, koľko asi stojí. My sme ešte nehľadali a naposledy sme kupovali pred 4 rokmi
Odpovedať
Profilova fotka
Siska, nás bude stáť oblek 6-tis. - ušitie. Takže bude drahší asi o 500 Sk, ako keby sme kupovali hotový čierny. Ale to záleží od obchodu, kde to kupuješ, sú obchody, kde majú lecnejšie, inde drahšie. To už závisí od Vás, najprv si popozeraj a urob prehľad. Len pamätaj, cena nie vždy hovorí o kvalite.....
Odpovedať
Suzit, dík. To sú teda pálky. Ale čo už, nemôžem mať len ja fajnové šaty. Budeme sa musieť ísť už pozrieť, ak nenájdem, dáme si aj my ušiť. Ešte ušitie sa mi zdá lepšie, no uvidíme. Ešte nemáme ani obrúčky, oznámenia. Všetko si nechávame na poslednú chvíľu.
Odpovedať
Profilova fotka
my tiez siska este nemame ani obrucky, ani oznamenia, ale ved este stihame, no nie? :-D
Odpovedať
ale jasné, veď obrúčky aj oznámenia ti spravia behom mesiaca, takže za také 2 týždne už pôjdeme vyberať. No to je tak, keď drahý je stále v práci a jedine cez víkend. Zajtra sa ozvem, zatiaľ sa majte, konečne idem domov z práce.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Obrúčky ako aj oznámenia robia do dvoch týždňov - aspoň nám tak urobili, dali sme si už obrúčky robiť. MYslím, že do septembra je ozaj ešte čas......... MY sme drahému dávali oblek šiť preto, lebo mu žiadna konfekčná veľkosť nesedela, v jednej bol ako po mladšom bratovi a o číslo väčší oblek mu už bol obrovský...takže dať na mieru ušiť bola jediná možnosť.
Odpovedať
To už potom máte skoro všetko? My len tie najpodstatnejšie veci, ako sála, kameraman.. Ja som zvedavá, keď si bude môj skúšať oblek, lebo je chudý, ale pupok má.
Odpovedať
siska11 my sme dali palinovi šiť oblek na mieru v nitre. na mostnej je pánska konfekcia. celý oblek aj s vestou nás vyšiel na 7500. boli sme veľmi spokojní ;-)
Odpovedať
janino: dobré vedieť, aspoň viem, kam mám ísť. díky
Odpovedať
Profilova fotka
siska, ten môj je tiež chudý a strašne dlhý...a pupček tiež má..dlhé ruky, proste asymetrická postava. A ani zďaleka nemáme všetko. Napríklad sme ešte neboli ani na jednom zo šiestich náučenstiev, čo máme chodiť na faru...
Odpovedať
suzit: to ani my. Len sme to oznámili farárovi, ale nejak sme sa k nemu ešte nedostali. Zo máte mať taki veľa náuk (6), my máme ísť len 3x. A to sa mi zdá už veľa.
Odpovedať
Profilova fotka
siska, je to šesť náuk, lebo nie sú všetky len farárom, ale aj s doktorom ( sexuológom ), psychológom ...a s ktovie ešte s kým.
Odpovedať
to počujem 1x, že s doktorom...
Odpovedať
Profilova fotka
Siska, no vidíš, my sme v tom zvolene pokrokoví...to aby nás farár nenudil, tak to trošku oživili :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my mame v TO tiez poucenie aj s lekarom - gynekologom a potom aj s psychologom :-)
Odpovedať
ahojte, som rada, že som natrafila do tejto témy, petože my tiež riešime pdobnú dilemu. Svadbu máme 11.8., v NR, a tiež toho veľa zabepečeného ešte nemáme. Len sobáš, reštaur., DJ, a nič viac. Šaty som už nejaké skúšala, ale ešte som si nevybrala. Tiež budú krémové, požičiam ich v BA, cca 7000sk alebo 10 000,- Sk. A ženíchovi oblek neviem - čierny má (celkom pekný), ale tiež sa mi páči svetlý. Som rada, že píšete aj ceny (to je dosť dôležité a sú to veľké sumy). Pôjdeme pozrieť a potom napíšem aké majú ceny. Vy máte odkiaľ šaty a v akej cene?
Odpovedať
ja mám z nicol za 16 tis., skoro som tam v salóne padla na zadok, ale čo už? Vydávame sa raz, no nie? Aspoň dúfam :-D To ste ma teda prekvapili? Nikto zatiaľ nemal iné poučenie, len s farárom. Mohli by to zaviesť aj v NR, bola by som zvedavá na také sedenie. Dajte vedieť :-D
Odpovedať
v Nicole som tiež bola (BA), a tiež sa mi hodili šaty, kt. stáli 16 tis. Možno to boli tie isté :-) (hore srdiečkový strih na prsiach, nakrčené a sukňa dosť našichorená, vrchná časť látky stiahnutá do boku...) Potom som šla do iných salonov, a mali tam taký istý strih + podobné ale za 7 -10 tis.
Odpovedať
Ako si ich opýsala, určite to boli tie.Ja som z NR a tu také podobné nemali, len v Nicol. Inde mali lacnejšie, ale ja som chcela tento typ sukne
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem mat saty za 10.5 tis. -mám v tom okrem siat pozicanie závoja, rukaviciek, pelerínky,korunku, náhrdelník+náusnice,pompadúrku( taštičku), podväzok a vankúšik na obrúčky. Celkom dobre, si myslím. Ale salón Nicol u nás vo zvolene som radšej obišla, tam by som za rovnaké saty dala aspoň o päť tisíc viac.....a to je už neúnosné,aspoň pre mňa, aj keď sa snáď vydávam len raz.....
Odpovedať
suzit: to máš veľmi dobré, ak by som chcela závoj, tak + ešte 700Sk, v cene šiat ani pravdupovediac neviem, či mám niečo
Odpovedať
pomýlila som sa : za štólu 700,-, závoj asi v cene. Už ani sama neviem
Odpovedať
Profilova fotka
Salón Nicol je vo všeobecnosti veľmi drahý a zbytočne, predražujú tie šaty tam, lebo vedia, že nevesty, keď sú v eufórií z krásnych šiat, zaplatia hocičo. Tak ja som tam radšej, pre istotu ani nešla.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?