Aký parfum mali vaši páni na svadbe?

Profilova fotka
Lejdis, aku vonavku mali vaši páni na svadbe? Alebo aku oblubuju? Máte nejake overene ktore milujete na svojich mužoch?Niečo do športovo/elegantneho štýlu.....Ďakujem
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ahoj, môj dlhé roky používa Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme - je to jeho vôňa a vždy a všade ju spoznám... zbožňujeme ju obaja :-) na vianoce ho však prekvapím s Gucci by Gucci, nech je zmena. uvažovala som aj o Gucci Guilty. okrem toho vo Fann mi povedali, že prvý parfém pre pánov teraz vyrobilo Bvlgari, na mňa to bolo moc korenisté.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj moj muz pouziva Hugo Boss ale neviem nazov,pouziva ju uz niekolko rokov je nadherna samizda ze sa vola Bottlet nieco take
Odpovedať
gucci guilty je super. moj mal na svadbe aigner evolution men2 a teraz sa oblieva trussardi my land
Odpovedať
@fantaghiro21 parfumy treba vyskusat lebo na kazdom cloveku inac vonia . to co pasuje inemu nemusi tvojmu priatelovi
Odpovedať
Skus Trussardi - My land :) na prvé ,,čuchnutie´´ to nemusí byť ono ale po pár hodinách je neskutočná :)
Odpovedať
mojou srdcovkou je Bvlgari Aqua :) Ked ju zacitim som uplne mimo :-D
Odpovedať
@hlaura aj môj ju má a ja mám tiež dámsku úžasné vône :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@armi tá je aj u nás favoritom. Veľmi sa podobá na jednu od Abercrom&Fitch. :-) a keď ide manžel na služobku, vždy si navoniam vankúš, aby sa mi dobre spalo. :-)
Odpovedať
Ja som prave dneska bola v parfumerii ;-) Vonala som rozne, aj vacsinu tu spomenutych, ale naozaj ma oslovili len dve: joop homme - pre muza mozno trochu nezvycajna (aspon mne to tak prislo), nakoniec som kupila mont blanc legend intense :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám na predaj pánsku sadu Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme, vôňa 100ml + deostick 75ml, alebo samostatne vôňa po 40 eur... pošlem hneď po pripísaní na účet. vôňa je skvelá, tiež sme sa do nej obaja so snúbencom zamilovali...
Odpovedať
@fantaghiro21 Ahoj :-) Moje obľúbené pánske sú Hugo Boss Boss - táto sadla :-) a Lalique Pour Homme Equus - neokukaná, perfektná. Sú to vône pre mužov, drevisté :-) A nedáme doma na ne dopustiť! Treba skúsiť :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Caute Baby!!!! Jednoznacne Vam vsetkym teda vasim chlapom odporucam vonu od CRED - AVENTUS, nepoznam cloveka, komu by sa nepacila je sice drahsia, ale svadbu mate raz za zivot a tato vona je idelna na jedinecne prilezitosti, a jedinou z nich je predsa Vasa svadba. Kedze my ten den budeme mat 11. 04. ten mój den D sa bez tejto vone na mojom nastavajucom urcite nezaobide! SKUSTE JU!!!!...len vo vybrannych parfumeriach.....
Odpovedať
Článok sa načítava...
panska Benetton, je krasna. A potom joop a Eclat z oriflamu, parada
Odpovedať
Profilova fotka
športovo-elegantná voňavka je podľa mňa Davidoff Cool water používa ju môj otec už roky a je to podľa mňa neskutočná vôňa. Na mojom drahom mi najviac vonia Dunhill Pursuit čo je ale veľmi korenistá vôňa, taká ta silno chlapská :D no ale je pravda že on sa super kožu na ktorej voní všetko super (to nehovorím len preto že je môj )..nie ako ja na mne vonia skoro všetko len veľmi sladko :D :D
Odpovedať
Profilova fotka
Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme je tiež super vôňa, len mi je už do nosa trošku komerčná
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
Babule ake vonavky pouzivaju vasi manzelia alebo snubenci? Moj bude mat zachvilku sviatok a chcela by som mu nejaku kupit ale vobec neviem ktora je pekna. Ja aj ked idem do obchodu a skusam tie vone vsetky mi pridu na jedno kopyto. Dakujem za tipy ;-)
Odpovedať
@nella44 diesel - fuel for life ! uzasna vona ;-)
Odpovedať
Ja na mojom milujem Dior - homme sport. Je draha ale ked sa navonia, tričko mu vonia este 3 dni
Odpovedať
Profilova fotka
a co dior - fahrenheit ??? mne osobne sa zo vsetkych paci najviac x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ani jednu z tych vonaviek co ste mi napisali nepoznam a vobec neviem ako vonaju, budem musiet asi zajst do parfumerii a povonat nejake panske parfemy. Len tam mu nechcem kupovat lebo tam maju dost vysoke ceny a pocula som ze zbytocne to je predrazene. Vy objednavate z internetu, ci?
Odpovedať
Profilova fotka
@nella44 Najlepsie urobis ked pojdes povonat tie vone a potom sa rozhodnes. Ja to tak tiez robim ze idem ovonat a potom si z internetu objednam, alebo sa da z niektorych stranok objednat aj vzorkovnica parfemov, a uz z nich si mozes vybrat akukolvek chces:-)
Odpovedať
Hugo Boss No.6 alebo Dolce Gabbana One :-) nic nimi nepokazis
Odpovedať
Mne veľmi vonia aj Armani Code :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@petronelkamalka tak o tom som nevedela ze sa da objednat aj vzorkovnica parfemov, to su len nejake male ampulky ci ako to je riesene?
Odpovedať
@martinna01 Nikdy si to este nevidela taku vzorkovnicu?? Ja uz jednu doma dokonca mam. Ano su to take male ampulky. Ja som si na zaklade nich vybrala uz viacej parfemov co mam doma :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@betusaaa My doma mame tiez nejaku taku vzorkovnicu, ale ja som si este neobjednavala ziadny parfem z nej ale uz sa chystam dlhsi cas nato len nejako nemam cas..Aku to mas znacku?
Odpovedať
Profilova fotka
@martinna01 Hej presne tak to je rieseene, ja mam iba jednu vzorkovnicu a to mi poradila kamaratka aby som si ju objednala ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@zuzlikkk vies co ja mam doma len jednu vzorkovnicu parfemov a to znacky Uniq. Maju pekne vone, teda aspon mne sa velmi pacia. Ale tak kazdemu sa pacit nemusia, vsak kazdy ma iny druh znacky ale ja som z touto znackou velmi spokojna :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@betusaaa tak to ja mam nejaku inu znacku vzorkovnice a nejako ma neoslovila este ziadna ta vona, preto som si este ziadnu ani neobjednala.. Chcem ale objednat aj mne aj muzovi nejaky parfem, v tej tvojej vzorkovnici su aj panske parfemy?
Odpovedať
@zuzlikkk vsak si pozri aku mas doma, vsak tam mas nazov, ci sa mylim? ja mam cisto len damske parfemy vzorkovnicu ale kludne ak by si chcela tak si mozes objednat aj s panskymi parfemami vzorkovnicu.. ak by si chcela ale damsky parfem tak ti viem tu vzorkovnicu poziciat a mozes si aj cezomna objednat :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?