Kde kúpiť košeľu pre ženícha s predĺženým rukávom?

Profilova fotka
Ahojte baby, skusala som vyhladat, ale nic mi to nenaslo, tak zakladam :-D Poradte, kde kupit koselu s predlzenym rukavom, najlepsie aj 2x-predlzenym. Nejako sa nam nedari ju nikde zohnat. Dajte nejake dobre tipy, kde ste zhanali tie, kt. mate doma trosku "atypickych" manzelov al. snubencov ;-)
Odpovedať
Livi, skus obchod Kosele, sidlia v Auparku, Hypernove - dokazu usit koselu s rukavom na mieru, tiež sme potrebovali :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zuzzka1 a v akej cene sa pohybuju? Bo my sme boli dnes v exim carlo sa to tusim vola...a poviem ti, ze som sla odtial velmi sklamana... :-( kosele tam maju za cca. 1300-1500 Sk, nech neklamem..neviem presne, ale to by problem nebol...ale nedovolia ti ich vyskusat...a ta kosela nestoji 200 Sk, ze by som mavla rukou, ze vsak, ak bude mala...tak nevadi... 8-( Al. ako to potom riesia ludia? Ona nic nespomenula o tom, ze ak by bola mala..al. predsa len kratka, ze nam ju zameni...ci vrati peniaze...vyjadrila sa len, ze ta mu musi byt dobra.... :-S no budes sa na take dobre slovo spoliehat....??? Ja teda nie..
Odpovedať
Profilova fotka
zuzzka1 a kde v Auparku? V auparku sme boli dnes..ale nikde som nieco podobne nevidela...a ako dlho to trva to usitie? No ked prideme do obchodu a povieme..hladame koselu: bielu resp. kremovu, na manzetove gombiky, 43 s predlzenym rukavom najlepsie s dva-krat predlzenym rukavom...tak sa na nas usmeju, ze chceme moc 8-( Ved ja stretavam vela vysokych ludi s dlhymi udmi :-D :-D :-D kam chodia nakupovat? Som rada, ze oblek sme zohnali u Blazek-a...ale kosela je problem...
Odpovedať
Profilova fotka
livia - svadobnu koselu na manzetove gombiky maju aj v Avione, myslim ze sa ten obchod vola IQ. A nemali take cislo, ake sme potrebovali, tak nam ho objednali...trvalo to cca 3-4dni. Ale kedze ten strih celkom nesedel, nakoniec sme kupili v Poluse v tom Carlo cecci ci ako.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
cicimon nejde o to kde maju, ale kde maju s predlzenym rukavom... ;-)
Odpovedať
livia333 - s exim carlo mam aj ja nie prave fajn skusenosti - mesiac nas natahovali, ze nam zozenu smotanovu koselu s predlz. rukavmi na manzetove gombiky - najskor, ze to je nic take nieco, ze to do 2 dni tam bude, potom 2 tyzdne, potom im prisli, ale nie spravna velkost a nakoniec tyzden pred svadbou, ze to uz nestihu dodat.... a nakoniec som kupila uplne perfis v modeve, neslala ani 1000,- a rovnako sme u nich pochodili aj s vestou a kravatou. tie sme tiez kupili v modeve a este ju manzelovi upravili ...
Odpovedať
Profilova fotka
v avione je obchod IQ daco sa to vola, v tej ulicke ako je terranova ale oproti, ceny okolo 1000,- ceska vyroba, nasli sme tam koselu na manzetove co nemali ani v znackovych, velky vyber, dobre ceny
Odpovedať
my sme zohnali v Ziaru nad Hronom v KOCKE -panske -damske oblecenie :TINA obchod.EKd nemaju zozenu, myoj drahy tiez poteboval aj koselu a sako predlzene, super vyber. Tu si nnakupuje aj moj ocino ma 2m.
Odpovedať
Profilova fotka
my kupujeme u Delona.. s predlzenym rukavom..
Odpovedať
Profilova fotka
dadka u Delona sme nepochodili....lebo normalny predlzeny rukav ma cca.68 cm a my potrebujeme minim. 70 aj to je este malo...ak to ma byt na manzety... a tu su uz kosele s 2x-predlz.rukavom, kt. niet. Ale skusim baby este tam, co ste pisali...sa popytat...snad zozenieme :-D teda budeme musiet. Ste zlate, dakujem. Velmi ste mi pomohli ;-)
Odpovedať
Livi, pozrela som do rozpočtu, košelu sme kupovali 1.8., Šitá na mieru, Avion Košele, maslová farba, na manžetové gombičky, predĺžený rukáv, skrytá léga, veľkosť 43, cena rovnaká ako ostatné v predajni - 890 Sk, boli sme spokojní - presne sme riešili A. Delona - MM boli prikrátke rukávy... čo už s nimi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zuzi, dakujem :) Zbehneme tam...este tento tyzden.. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
tak baby, kt. do buducna budu tiez zhanat kosele pre skoromanzelov x-) v Auparku v obchode "kosele" nemaju dva-krat predlzeny rukav...ani nesiju :-( ale pojdeme este aj do Avionu vyskusat....statie. Poreferujem :-N
Odpovedať
livia...neviem, ci uz mate, ale viem ,ze marks&spencer robi urcite kosele s predlzenymi rukavmi. daju sa objednat aj cez net, alebo (aspon v zahranici ,neviem ci aj na slovensku) ti to objednaju aj priamo do obchodu zdarma
Odpovedať
Profilova fotka
Mrkni na košile AMJ na košile-kravaty.cézet. Můj manžel má vel.45 a ještě prodlouženou délka a tady mají i různé barvy a za slušnou cenu. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tak idem pridat svoje skusenosti. Po dlhom hladani... :-N kosele AMJ - maju v obchode IQ v Avione, no na mojho fesacika neboli dobre...stoja okolo 800 Sk mozno o nieco viac, ale materialovo nic moc...ale ak vy sadla, boli by sme vzali. A v tom obchode nikdy kosele nesili...pytali sme sa na to.., neviem Zuzi, mozno ste ju kupovali inde... Ale s tymto obchodom velka spokojnost. Velmi ustretova majitelka aj predavacky :) Takze ak niekto ma podobny problem ako my: Exim Carlo neodporucam, ak natrafite na prijemnu predavacku, tak hej...my sme to stastie nemali, predavacka nam chcela predat drahu koselu so slovami, ze to musi byt dobre...takze neodporucam..bola dost neprijemna na moj vkus.. Dnes som zistila, ze v prostejove maju tiez "predlzene" kosele...na manzety (bavime sa stale o manzetovych koseliach) a stoja tusim do 1000 Sk a je to 100%-na bavlna. Ale my uz mame..takze len davam na znamost, kde mozete popozerat x-) Urcite odporucam obchod Marks&Spencer, tu sme kupili koselu, chceli sme povodne kremovu, ale vzdali sme to...tu sme vzali bielu...ale materialovo super aj dlzka fajn. A kupili sme tam este jedno, popolnocnu, takze velka spokojnost. Fajn pristup. Odporucam. Cenovo vyjdu 1000 Sk A medzicasom som zistila, ze v Tom Steed-e siju na mieru...a cena kosele je do 1300 Sk, co je fajn, ak clovek vezme do uvahy, ze je mu usita na mieru..do slova a do pismena. Takze to by boli moje odporucania. Ale uz aj v Blazekovi budu sit kosele, len im sa to este len rozbieha..cenovo neviem, ako sa to bude pohybovat, to si musite pozistovat ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ahojte,takze po dlhsom patrani,sme nasli skvely obchod s predlzenymi koselami v NR na mostnej ulici a,predavaju tam AMJ kosele ,vyber je bohate velky co sa tyka farebnosti ,pokial nemaju tak objednaju! Zatial sa nam nestalo.ze by sme odtial odisli na prazdno! Cenovo cca 1000,-Sk a viac! Dufam,ze sme aspon niekomu poradili...! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja mozem doporucit AMJ kosele, aj kvalitovo.... zehlia sa fine :) - kupovali sme v Maxe v Ziline, a tam stoja 750,- skk, ale videla som ich aj v Novom Meste nad Vahom za 1.200,-... uplne to iste... :-|
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Kocky dnes som bola s mojim milackom kupovat koselu na svadbu, ideme jeho kamosovi na buduci tyzden. Boli sme v Laugariciu v Trencine, v AMJ , pani ochotna, kosele s predlzenym rukavom maju aj na sklade, a aj ich objednavaju, tak do tyzdna...lenze su tam dost drahe, okolo 30 E co sa mi zda dost....viem ze v Maxe v TN boli este v starej cene tak za 750- 800...tak este pojdeme zajtra aj tam.... takze tak ;-)
Odpovedať
V Bratislave dostanete kosele s predlzenym rukavom v jednej pasazi na Obchodnej - oproti mcDonaldu, mila pani :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ja kupujem kosele s predlzenym rukavom v aupraku v BA u Blazeka. To su jedine, ktore polovicke sadnu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
košele s predlzenym rukavom maju v predajnach Prostejov, ale dobre skusenosti mam aj skoselami z Pavlech, tie maju predlzene rukavy este dlhsie, Prostejov ma predlzeny rukav okolo 73cm takze to by ti mohlo stacit, a este nieco na obale kosele je presne napisane kolko centimetrov ma rukav takze vela stastia pri nakupovani
Odpovedať
Profilova fotka
Kosele s predlzenym rukavom dostanete v Parndorfe v obchode Olymp. Maju tam aj kosele so stojacikom do smokingov,biele aj kremove, normalna cena.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
poznam jeden obchod na Slovensku s panskymi koselami, ktory ponuka aj predlzene rukavy na 70cm a dokonca tie kosele nemusite ani zehlit.. skuste si vyguglit kosele seidensticker
Odpovedať
Profilova fotka
Prešov - kosele s predlženým rukávom biele majú určite v M22 keby niekto hladal a tiež sa dajú ušiť na mieru v predajni pri Kauflande. priatel si daval šiť na štátnice a bola dokonca lacnejšia ako v obchode. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj v Marks&Spencer naju predlzene rukavy na koseliach...a k tomu su to kosele s manzetovymi gombickami ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Aj ja som mala s priatelom rovnaky problem, nasli sme internetovy ochod - all4men.sk v ktorom to dokazu zabezpecit aj do 10 dni..kvalita a rychlost zabezpecnia bola uplne bezproblemova. Kosele sa daju uplne modelovat co potrebujes. Najder tam aj manzetove gombicky..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?