Kde kúpiť oblek pre ženícha? Poraďte

Profilova fotka
:-) Kde si kupovali Vaši mojkovia obleky? V ZV cena komplet vesta, viazanka, košeľa, oblek - cca 6.000,- a viac...
Odpovedať
1
2
7
moj drahy si kupoval pred 2 rokmi na svadbu v Stupave, uz si nepamatam, co stal mal ho obleceny iba raz, myslite, ze treba novy? my asi investujeme radsej do dalsich veci ako kosela, vesta, viazanka ...
Odpovedať
Profilova fotka
:-) Myslím, že oblek môže byť a investovala by som presne ako TY do viazanky, vesty, košele, však to zmení výzor obleku a kto vie, že Tvoj drahý ten oblek už mal, že?! :o) Presne tak, len vieš mojko má šedý oblek a ten vraj už mal na toľkých svadbách - menil doplnky - ako si spomínala a preto sa mu nielen že zdá, ale už vraj patrí investovať napr. do čierneho obleku takže on skôr musí :o)
Odpovedať
Profilova fotka
my davame sit oblek na mieru. celkovo asi 4.000,- SKK
Odpovedať
Profilova fotka
:-) fifla, pekná cena a nezdá sa mi ani príliš vysoká za šitie...uvidíme, uvidíme...máme ešte myslím "dosť času" aj keď sa niečo skôr vybaví a prichystá, tak je to len a len fajn, no nie?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme kupovali v Del Rey - Otto Berg Komplet oblek aj s vestickou, kosela, kravata 10 000 Skk
Odpovedať
Profilova fotka
3ilinám ho v dielňach nitrianskeho divadla. Aj s látkou osmička. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
do istropolisz chodi jedna pani sit kazdy utorok tam je. ma latky, takze je to bez behaciek. oblek s vestou na 190 cm chlapa 4.000,- SKK. super cena. Inak momentalne su vypredaje aj v MODEVe a ODEMAT v Poluse tiez nie je zly. my sme museli sit, lebo moj nema konfekcnu velkost a predlzene rukavy aj nohavice. a navyse ublek nie s fazonkou ale stojacik, co nie vsade maju. vestu s kravtou mam pozicanu k satam v svadobke. super :o))
Odpovedať
Baby, ja si myslim, ze oblek za 4 az 6 tisic je uplna pohoda. Ved si len zoberte, kolko stoja len damske kostymy, a ak niekto aspon cosi o tom viete, tak uznate, ze za PANI krajcirku sa povazuje prave taka, co dokaze usit pansky oblek, hlavne teda sako, lebo to je dost narocna zalezitost. Takze nie je to take hrozne a urcite kazdy chlap ten cierny oblek este dlho bude nosit (nebudem morbidna, ale viete az dokedy). My mame Hugo Boss a cenu radsej neuvediem, podstatne je to, ze ak kupujete kvalitny oblek, navyse mnohokrat aj sity na mieru, su tie ceny, co tu spominate, velmi pekne a prijatelne. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kocky mi sme mojmu bud rezervovali v pronuptiei oblek Thomas... svetlo bezovi za 2900,- sk s vestou ak viazankou cervenou... supis to vyzera ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam tiez vesu s kravatou a koselu z prunuptie. vyzera ti super, len oblek mame sity, lebo nemali predlzne rukavy. kosela je maslova ako moje saty a vesta s kravatou o 2 odtiene svetlejsie, super to je, uplnyy cukrik
Odpovedať
Profilova fotka
Mojko si kupil oblek v Brne za 8000 CZK, vyuzije ho potom aj do roboty. Akurat som mu upravila dlzku rukavov a nohavic. Aj koselu tam kupil (1800 CZK) a vesticku s kravatou bude mat pozicanu od jednej super babulky - vlastne od jej uz manzela :-D
Odpovedať
Profilova fotka
moj priatel ma svoj oblek, cierny s bielymi pruzkami, do neho biela kosela a biela kravata (ak bielu kravatu zozenieme, lebo u nas je to slabota, v sobotu ideme do SCS do Viedne) vestu nebude mat. a spicate topanky. trosku extravagantne, ale k mojim satam akurat :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Dostat v Nicole kosele s predlzenymi rukavmi? Alebo kde inde by som ju mohla zohnat? V kremovej farbe?
Odpovedať
Hmmm, v Prahe by som Ti poradila, ale... v Ba sme kupili predlzene rukavy len v Tescu a este mali aj v OD Ruzinov, ale nie svadobne. Mame tip na obleky (predlzene, narmene....) v Pezinku, tak tam niekedy skocime ked prideme. A dufam, ze tam budu mat rovno aj kosele. Potom Ti mozem dat vediet. Ale ked sa niekde dalo aj objednat, hovorili ze dodacia lehota je 4-5 tyzdnov :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Janka, ty si vsade!!! :-D :-D :-D Ten Pezinok je lepsi ako Praha! :-) Ak budes vediet nieco blizsie daj mi vediet, prosim Ta! ;-)
Odpovedať
Vcera som mala naladu na rozdavanie rad :-D . Ale mas pravdu, v Pezinku zozenies skoro vsetko a za slusne ceny. Mna tam poslali kamaratky. A je pravda, ze v Prahe toho este moc nepoznam...
Odpovedať
Ahoj Maca, aj my sme kupovali oblek (cestovný-nekrcivý) v OTTO Bergu, tize stál bez 1 koruny 10000,-Sk. A skoro ma slaktrafilo, ked som dva dni na to dostala na matrike brozuru kde bola 10% zlava. To je tisicka, mohol mat za to zadarmo krasnu koselu a viazanku ( Koselu som natrafila v Alain Delon v Poluse, zlacnena z 1490,- na 590,- je prekrásna vysivana, a franc. viazanka ma stala 429,- satenovo biela) k.
Odpovedať
Profilova fotka
;-) Fiha babenky, to sú investície ;-) , ale nič v zlom, keď ten môj drahúšik sa nedá presvedčiť, že aj on by mal byť krásnučký, on mi stále tvrdí, že "Ty nech si ako princeznička" ja sa o seba postarám :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Ja len, ze s udivom sledujem, ako nemate problem dat 8000 za POZICANiE svadobnych siat, ktore si obleciete najviac dvakrat v zivote (moj poripad ;-) ), a za oblek, v ktorom verte - neverte vas milovany pojde na vsetky rodinne i nerodinne oslavy v priebehu najblizsich 10 rokov (ak ho nebudete prilis prekrmovat :-D ) sa vam zda 10000 vela. 8-) Ja viem, ze ked toho mojho dostanem raz do takehoto obchodu, treba kupit KVALITU, co tych 10 rokov vydrzi, lebo to je asi tak cas, kedy ho mam sancu opat dotiahnut na takyto nakup :-D
Odpovedať
Profilova fotka
;-) ikke super rada, tak toho môjho už len presvedčiť a spracovať...nechce sa dať nahovoriť, všetko sa mu zdá príliš drahé pre neho, ale ja tvrdím presne čo TY, my dáme za požiadnie svadobných šiat do 10.000,- a máme ich zhruba do polnoci a potom sú fuč a oni to budú využívať nie raz...ako hovoríš...takže idem na spracúvanie :o)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som to velmi do tejto polohy nestavala. nemusim predsa nasilu mat oblek za 10 litrov, ked ho mozem mat za polovicu. a KVALITKA, to Vam poviem. Sije ho clovek, ktory robi roky konfekciu pre Makytu. A saty? usitie by ma vyslo podstatne viac ako pozicovne.
Odpovedať
Profilova fotka
fifla, veď ja mu nič nebudem nanucovať, predsa je len fajn KVALITA, nakoľko ho bude využívať oveľa viac krát ako ja svadobné šaty napr. - stačí zmeniť košeľu, viazanku, vestu napr. a je z toho úplne "nový" oblek ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ale ved to je jasne, len si nemyslim, ze vzdy len cena rozhoduje o kvalite. a to nejde o peniaze.
Odpovedať
Ikke ma pravdu, my davame len za pozicanie aj viac ako 10tisic, preco by muz nemohol mat kupeny za 10tisic?! Teraz si tu morbidnost uz neodpustim: ved ho v tom aj pochovaju!
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite, kvalita nie je o cene! Mimochodom, moje satocky budu asi lacnajsie ako oblek mojho draheho :-D Ja len, ze nema vyznam na obleku zenicha setrit, lebo ho URCITE pouzije viackrat ako my nase krasne biele roby. Mam svagra, ktory nosi obleky asi tak raz za patrocnicu (pokial zrovna nie su v okoli nejake tie svadby) a svoj svadobny oblek mal oblaceny asi 3-krat, kym sa donho zmestil. Stale to bolo ale viac ako svadobne saty mojej sestricky... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
už som to tu písala, Gyor, Lachmann, veľký výber, super personál, dobré ceny :-)
Odpovedať
Ahoj Alenka, Biele kravaty som videla v Poluse v Makyte. Celkom sa mi páčili. Ak budeš mať čas choď sa tam pozrieť. Nepoznám tvoj vkus ale za pokus to stojí. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Katuska, my sme na neho vybavili zlavu 2 000, takze ma drahusikovo komplet oblecenie vyslo na 8 000. A vyzera uzasne :-D
Odpovedať
ahojte, aj ja som toho nazoru, ze kazdy chlap by mal mať doma aspoň jeden (univerzálny) oblek. Moj priateľ tiež nie je ten typ, čo chodí denne do práce v obleku, ba priam ich neznasa. Ale clovek nikdy nevie, kedy ho bude potrebovať, napr. aj ten pohreb sa neda naplanovať. Z dlhodob. hladiska je to urcite vyhodnejsie oblek kupit ako pozicat, lebo keby som mu mala po kazde poziciavať oblek tak uz dnes sme jeden doma mohli mať. Ved len raz za ko ked sa ide na ples, prip. svadba, promocie, a co ja viem ake este mozne prílezitosti. a urcite sa da zohnat kvalitny oblek aj za nizsiu cenu ako 10.000,-. Podla mna je dolezite aby sa ten chlap v nom citil dobre, a asi by to nemalo byt z umeleho materialu, aby to bolo priedusne. k.
Odpovedať
maca ako sa vam to podarilo, ja som na toho predavaca robila oci, usmievala, skusala som uplne vsetko vymenovala som vsetky karty, nic nezabralo. A ked som potom nasla v tej brozure tu zlavu skor som od jedu pukla. k.
Odpovedať
1
2
7
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?