Kde zohnať lesklý oblek pre ženícha?

neviete mi niekto poradit, kde by sme zohnali leskly oblek??? zhaname ho s mojim drahusikom uz dlho a nedari sa nam... v Nitre v Maxe sme nasli jeden taky obchodik kde mali, ale nemali zrovna 52-ku toho, co sa nam paci a uz sa nedal ani doobjednatl... a nikde inde sme ich zial nenasli... prosim prosim ak niekto vie, piste piste...
Odpovedať
Ahoj Mathildica, my sme s drahym mali rovnaky problem, a to sme prešli mnoho mnoho obchodov v Bratislave i v Prahe a nič vhodné sme nenašli. Nakoniec sme si boli kúpiť látku vo Viedni a priateľ si ho nechá ušiť na mieru. Dokonca aj ten pán čo ho bude šiť nám zohnal jednu krásnu lesklú modrú. My sme zohnali takú béžovú. Neviem či som ti pomohla, ak budeš potrebovať vedieť kde kúpiť látku, daj vedieť.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahoj mathildica... Skúste sa informovať v Trenčíne v salóne J&N Fashion, kde šijú obleky i s výberom látky. pošlem kontakt cez IP ak by si mala záujem.
Odpovedať
ahojte. my sme tak isto zháňali lesklý oblek a dlho nič.....nakoniec sme ho kúpili v Poľsku v Nowom Targu a je super:)
Odpovedať
Profilova fotka
ak nemate daleko do PO tak Vam mozem poradit jedno svadobne centrum, kde maju nadherne znackove svadobne obleky. Sice najlacnejsi 15 litrov,, ale stoja za to a vyber je velky.... viac info cez IP
Odpovedať
Profilova fotka
no to z vás bude mít fotograf radost :o)
Odpovedať
Profilova fotka
fotografa mi nie je luto..kto umi ten umi;o) Mne je skor luto peniazkov...lebo musite priznat, ze nieje vela takych prilezitosti, kde by sa takyto oblek dal este otom obliect;o( a standardne vyzerajuci oblek xalanisko vynosi este poriadne..co my so satkami uz nemame velmi prilezitost;o)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?