Máte záujem o rôzne druhy pánskych motýlikov?

Chcem sa spýtať či by ste mali záujem o rôzne druhy pánskych motýlikov (textilné, drevené, extravagantné...) hlavne na svadbu, zásnuby, oslavu alebo kamkoľvek :) Ani neviem, či teraz letia viac motýliky alebo kravaty.....hm... Každopádne čakám na odpoveďe. pekný deň praje Zojka
Odpovedať
ja by som mala :) ak by boli pekne a kvalitne, tak si predstavujem nieco ako textilny motylik+traky v roznych farbach, vzoroch, kombinaciach farieb, aj extravagantnejsie a pod., sama budem neskor zhanat taku kombinaciu na zenichov popolnocny outfit...pripadne ak by sa dali aj vyrobit podla navrhu to by bolo tiez super :)
Odpovedať
Tak isto by som mala zaujem. Motylikov mam velmi rada na chlapov a bola by som rada keby si pridavala nejake inspiracie nejakych inych motylikov, nie len take tie klasiky:-) Som za;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň Drevené motýliky ponúkame za nízku cenu. Veľký výber s možnosťou voľby stužky, aj vlastné motívy. Objednávky prijímame v eshope. Jaroslav H.
Odpovedať
Áno mali by sme záujem:-) Tie drevené motýliky sú krásne, koľko stojí jeden taký motýlik? A dajú sa cez internet objednať?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?