Svadobná košeľa. Dlhý či krátky rukáv?

Profilova fotka
Aky mate nazor na koselu s kratkym rukavom pre zenicha? Suhlasite so mnou, ze v nas najkrajsi den sa ma dodrzat "bonton" a ma byt kosela s dlhym rukavom?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Mirkah, moj nazor je taky, ze by na oficialnu cast mal mat zenich dlhu koselu. Akonahle sa rozbehne zabava a samozrejme poteniu sa nevyhne, je dobre mat pripravene kosele na prezlecenie a to podla mna uz moze mat aj s kratkym rukavom, ved aj kravatu a vestu uz nemusi mat. Pekne vyzera kosela s dlhym rukavom vo veste ako s kratkym rukavom. :-)
Odpovedať
Podla etikety by mal ostat zenich cely vecer aj v saku...a to podla mna ani jedna nevesticka nevyzaduje od svojho mileho...Chudak, ved by sa uvaril... A tiez suhlasil s Henulkou, ze treba mat pripravene viacere kosele (my mame vsetky s dlhym rukavom), no podla mna kosela s kratkym rukavom po poloci vyzera uplne v pohode... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
No moj drahy bude mat koselu s dlhym rukavom a vestu a to si potom sako moze vyzliect, lenze moja milovana svagrinka ma presviedcala, ze kosela s kratkym rukavom moze byt v pohode, asi preto, lebo to mal jej manzel. Dik za rady.
Odpovedať
Môj sám hneď vravel, že chce košeľu s dlhým rukávom, ale na prezlečenie dokúpime ešte jednu smotanovú, ale už s krátkym rukávom, košeľa s dlhým rukávom vyzerá predsa len slávnostnejšie a elegantnejšie :-)
Odpovedať
Mirkah, tak ako pise Mirka, i my mame na obrad a zaciatok hostiny bielu koselu s dlhym rukavom a po polonoci si prezlecie koselu s kratkym rukavom do bordova, aby ladil k mojim popolnocnym satam.
Odpovedať
moja polovicka tiez bude mat najprv koselu s dlhym rukavom-myslime si ze je to krajsie a po polnoci uz bude mat s kratkym.aj ked sme sa sice rozhodovali ci s dlhym alebo kratkym,ale nakoniec to dopadlo tak,ze ak som chcela aby so mnou po polnoci ladil musela byt s kratkym,lebo taku farbu a hlavne jeho velkost maju len s kratkym rukavom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem babenky za rady a vase nazory. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aj tu sa o tom debatilo... ;-) http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Dievcata, kosela s kratkym rukavom sa k obleku (najma slavnostnemu, svadobnemu) nieto este ku smokingu NEHODI. A ani bonton to nepovoluje. Kosela s kratkym rukavom sa nosi k lezernejsiemu stylu oblecenia (bud bez saka alebo k obleku na "volne chvile"). Takze, ak mozem odporucit, aby to nevyzeralo cudne, urcite nech ma vas nastavajuci koselu s dlhym rukavom. Vyborne ukaze s manzetovymi gombikmi, to je teraz velmi moderne. Vsak aj vy mate dlhe slavnostne saty (svadobne) a po polnoci tiez nejaku viac-menej vecernu robu, nie? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
moj drahy ma koselu s dlhym rukavom, ale kupili sme aj s kratkym. ked bude velmi teplo a on sa spoti, nech sa moze prezliect...a po polnoci ma dalsiu s kratkym rukavom, ale to uz taku, aby sme spolu ladili... :-)
Odpovedať
Ahojte - suhlasim so zvedavou ;-) Kosela s kratkym rukavom sa do obleku podla bontonu nema davat a uz vobec nie k svadobnemu. :-D Ved mozu nieco ti chlapi vydrzat, nie? Myslite ze nam v tych satach ktore vazia 5 kilo teplo nebude???
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babenky, možno trochu neskôr, ale súhlasím so všetkými, ktoré tvrdia, že keď ja vydržím 3/4 dňa stiahnutá v korzete, s dlhou ťažkou sukňou a v topkách na vysokom opätku, nemôže byť predsa pre chlapa až také utrpenie vydržať v košeli s dlhým rukávom. Bola som na svadbe, kde ženích už po večeri vyzliekol sako, dal dole vestu a rukávy vykásal nad lakte. Nič v zlom ale bol to des. Takže, aby to nevyzeralo, že vodu kážem a víno pijem, tak ten môj je s tým, že do polnoci vydrží v obleku celkom uzrozumeny, i keď frfle...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 12 mesiacoch
Profilova fotka
holkz, lisi sa nejak svadobna biela kosela pre zenicha od klasickej bielej kosele? zajtra ideme kupovat, tak ze ci mam mat nejake zvlastne poziadavky na nu. dik
Odpovedať
zalezi na zenichovi, ale ja si predstavujem ze bude ina od normalne aspon v tom ze bude na nej manzetove gombiky a nie na normalne
Odpovedať
Profilova fotka
nad nimi som uvazovala aj ja.a este nieco? co sa tyka vzhladu, potlac na manzetach alebo co
Odpovedať
Profilova fotka
Catyka - ma prekryte gombiky vpredu a na rukavy idu manzetove gombiky. A je samozrejme drahsia ;-)
Odpovedať
majcik ja som tiez taku kupila.....a ty mas aku farbu? co stala?
Odpovedať
Profilova fotka
urcite hlasujem za koselu s dlhym rukavom, pre tip top klientov, francuzsky golier aby vynikla kravata, s manzetovymi gombikami samozrejme ;-) chlap je v tom uplne neodolatelny:-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem. tak budem o nieco mudrejsia :) ze je drahsia, na to som uz zvyknuta, vsetko je drahsie, pri com je privlastok svadobna ... ;-) :-N
Odpovedať
cestovatelka som tiez za x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ako vyzera francuzsky golier? tiez chcem neodolatelneho muza :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som kupovala cisto bielu, nakolko budem mat cisto-biele svadobne saty, stala cosi okolo 800. Popolnocnu bude mat oranzovu s kratkym rukavom, ta stala okolo 400 Sk, to sme chytili akciu.
Odpovedať
na nasa maslova tiez tusim cca 700 ,- Sk
Odpovedať
Profilova fotka
na francuzsky golier, kuki moj album, drahy ju mal...spicky goliera su kratsie a smeruju sikmo von nie dole...zaviazanie/trojuholnik kravaty tym lepsie vynikne ...potom treba ale tiez mysliet na dobru/hrubsiu/pevnejsiu kravatu...my sme obe nakupili v Pietro Fillipi...trosku drahsie ale stalo za to ;-)
Odpovedať
cestovatelka presne.......mne sa strasne paci ta kravata so sirokym uzlom
Odpovedať
Profilova fotka
Aj mne - draheho ujo vie velmi pekne viazat kravaty, tak aj svadobnu mu uviaze on.
Odpovedať
jej, uz sa tak tesim x-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak vela stastia ;-)
Odpovedať
my sme kupili koselu so stojacikom a francuzsku kravatu, vyzera to krasne a kravata v takejto koseli velmi vynikne...tak aj tak sa da ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
urcite by mal mat zenich koselu s dlhym rukavom. Skus salon Stefanie na Hlavnej v KE maju presne k farbe svadobnych siat,stala ked si dobre pamatam 690,- a maju aj presne kravaty a franc.viazanky pre zenichov.Fakt to potom super vyzera ked ste spolu zladeny a hned si to prirovnaz aj k farbe siat (ja mam saty odtial),usetri ti to kopu casu so zhananim a nervaky ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?