Svadobné pierka. Ako ich upevniť ?

Babenky, ako robíte svadobné pierka tak, aby sa vám nerozpadli? Čím ich v strede upevníte? To drží v strede len ten špendlík?
Odpovedať
Záleží na tom, o aké pierka ide...daj link na niečo podobné a možno ti poradím ;-)
Odpovedať
http://www.svadobneozdoby.sk/index.ph...
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si vyrabala svoje pierka sama (vid moj album). z prednej strany do stredu som dala koralku a z druhej strany zatvaraci spendlík. a ked som tie pierka prisivala, z prednej cez koralku a zo zadnej som prisivala zatvaraci spendlik. neviem ci to dobre vysvetlujem a ci sa to da pochopit.
Odpovedať
Máš pravdu, zicherka bude najlepšia :-).
Odpovedať
janin- bud to mozes spojit goralkou, alebo zicherkou (aj ked to asi nebude velmi pekne :-N ), aj ked tie, ktore som kukla na tej stranke tak su podla mna zosite bielou nitou a ten kvietok na vrchu to zakryva...inak su velmi pekne...skus zbehnut do galanterky, tam zvyknu mat vzory...mohla by si si jednu kupit a podla toho robit 8-)
Odpovedať
ked som robila perka segre, tak som vlastne priviazala bielu stuzku k vetvicke a zo zicherku som zo zadnej strany stuzky, v podstate v mieste, kde bola priviazana k vetvicke, prepichla zicherkou, tak, aby to spredu nebolo vidiet. Apripadne, ze by to bolo vidiet, tak to vpredu zakrit koralkou.. Dufam, ze som to vysvetlila dobre...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?