Svadobný oblek. Kde požičať? Čo sa nosí?

Ahojte potrebovala by som poradit chceme organizovat svadbu svadobnych salonov je plno pre nevesty ako pozicovna ale existuje nieco take aj pre panov? a zaroven pre aku variacu sa rozhodnut aky oblek kravata viazanka co sa nosi nejake mail.stranky alebo tak kde sa tiez da pozriet co si dakujem vopred za reakcie hori nam to dakujem :-)
Odpovedať
1
2
Kalupinka doplň si do vizitky odkiaľ si, nech vieme, čo máme radiť :-N
Odpovedať
uz som co si doplnila :-)
Odpovedať
no haloooooooooooo kazda rada zlata hlavne ked mozno hori vsetko musim zariadovat sama a neviem ako to zvladnem
Odpovedať
No takl to máš do BA na skok... požičovne v BA pre pánov - salón Nicole, salón Pronuptia a St. Valentino - tam je najväčšia ponuka. Ak máš normálneho chlapa - nie vzsokánsky, nizučký, chudý či pri tele tak by si mala nájsť....
Odpovedať
No a nosí sa najmä francúzka kravata, to kúpiš vo všetkých obchodoch s košeľami pre pánov - viď nákupné strediská Aupark, Avion, Polus, Shopping Park Zlaté Piesky... je to taká širšia a kratšia kravata.....
Odpovedať
No som si spomenula, že vlastne som chcela jednu predať tak Ti hádžem aj foto, ale klasická francúzka je širšia a trošku dlhšia... http://www.mojasvadba.sk/bazar/show_e... Len aby si mla predstavu... ale myslím, že väčšina ženíchov máva bielu, striebornú a pod.
Odpovedať
noto sa mi paci ale asi tak smotanova/zlata co ty nato? :-) vies tie salony su strasne drahe nie? v Pezinku je to lacnejsie a neexistuje nejaka stranka kde si zenichov mozem pozriet nevis o comsi? moj partner ma 172 cm
Odpovedať
nejaku ww.stranku nepoznate kde by boli len muzi v svadobnych oblekoch pre inspiraciu?
Odpovedať
kuk moj pripravny http://www.mojasvadba.sk/album/album.... ;-)
Odpovedať
pozri tento album http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
Profilova fotka
v St. Valentino stoji pozicanie obleku 6500 Sk (co kd sme si ho brali tak sa snazili este tvrdit ze vesta s vreckoukou sa uctuje 1500 Sk viac zvlast ale to som povedala ze to urcite na objednavke mame 6500 komplet) ...ale v zivote by som tam uz nesla (vid prispevok Svadobne oblecenie / Dobre mienena rada a skusenost - Kam nechodit na svadoben saty) boli sme aj v Nikol ale tam pekne panske obleky iba predavaju (cez 20 000 Sk) a maju aj nejake na pozicanie ale to ja osobne by som take obleky polozila akurat tak ku kontajneru ... to stoja 4000 sk a su uplne strasne (kvalitou, vyzerju lacno vyprato a vynosene) ak chces nejaky lacnejsi oblek skoc do trencina do podnikovej predajne ozeta tam mas super oblek za 3 - 4 tisic a mas ho nafurt (my sme poziciavali lebo som chcela sedy ale leskly svadobny oblek a taky do prace clovek nevynosi to je jednorazovka a preto sme ho poziciavali)
Odpovedať
No môj manžel si požičuiaval žaket z nikol a bol krásny... stál 5000Sk /komplet - nohavice, žaket, vesta, kravata/
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Skus ist na stranku gabriela-mercedes, tam maju oblekov a oblekov :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
dievcata, zhanam pozicanie svadobnmeho obleku pre pana kde v BA poziciavaju aj s vestou? a kolko to stoji? dakujem za tipy suuzi
Odpovedať
Suuzi: obleky poziciavaju v kazdom lepsom svadobnom salone. Ak chces nejaky tip-top svihacky oblek, z nejakych lesklejsich materialov, tak odporucam Salon Nicole, ci salon St Valentino. Ak staci aj normalny klasicky oblek (s vestickou), tak Ti viem poradit jeden malicky salon kde poziciavaju obleky.Tym padom ze to nie je velky salon a neplati za drahy prenajom, tak ma myslim velmi priaznive ceny. Je to v budove VŠ internátu na wilsonovej ulici v BA (oproti bernolaku). Presny kontakt Ti poslem do IP, ak chces.
Odpovedať
Kalupinka, obleky su na pozicanie v Nicol v BA, taktiez su aj V NR v Diamonde, od bledej az po ciernu a maju aj dost vesticiek s francuz.kravatami. Oblek komplet aj s vestou je myslím za 5000,- Sk. Dokonca nam hovorili ze sa daju usit priamo na mieru
Odpovedať
Holky a na východnom Slovensku je nejaká požičovňa, resp. predajňa na svadobné obleky? Páčia sa mi mnohé v tom albume od nsoci (kuk vyššie). Len neviem kde také niečo zoženieme :-(
Odpovedať
Moj manzel mal cierny smoking, nie oblek, hoci ma krasny a doma, myslim, ze smoking sa na tuto udalost hodi viac (ak ovsem pod oblekom nerozumiete smoking). Francuzske kravaty sa mi nepacia a jemu zase motyliky nie, tak mal normalnu kravatu. Pozicovna panskych smokingov mu pozicala aj vestu a koselu (vo farbe mojich svadobnych siat), vesta mala podobne vysivanie ako moje vysivanie na satach. Vyberali sme si z katalogu z niekolkych variantov, aj topanky asi zo siestich druhov. Dali mu aj ponozky (tie boli nove:)) Verim, ze aj na Slovensku je pozicovna smokingov.
Odpovedať
prosim vas poradte mi, my by sme chceli kupit nejaky oblek, ale chcem si nechat poradit, od vas, ktore ste uz boli pozerat, alebo aj kupovat. kam sa oplati ist kupit kvalitu za rozumnu cenu? vieden, madarsko, slovensko? co som odkukala z vasich priprav, tak tam je pekna znacka wilvorst, ale netusim cenu. ale kedze este v january by mali byt akcie.... prosim poradte. a este jedna podstatna vec. hladam na stihlu postavu a vyska 2 metre. a nejaky hnedy, mozno aj pasikavy vzor. nemusi byt klasicky svadobny. aby ho vynosil aj potom. dakujem este raz.
Odpovedať
Profilova fotka
ivuska8: My chodime na obleky v KE do Cassovie,je tam jedna predajna cisto obleky a kosele,kravaty..Neda sa minut.Vcera sme tam boli pre svadobny oblek a mali krasne,dokonca este sa "akciove"ceny.Oblek sme vybrali,vedia tam dokombinovat a rozdielne cisla (sako a nohavice),co nechcu robit vsade.A nakolko mam draheho "nekonfekcneho",tak to velmi ocenujem.Akurat vesty mu nesedia vobec,ale mali tam krasne.Este tam maju aj krasne manzetove gombiky ;-)
Odpovedať
stanka04 • Včera o 11:28 Ahojte kočky,mame problem zohnat vesticku s franc.kravatou,moj drahy nezapne ani XXL cez hrudnik.Rozmyslam nad krajcirstvom,ale bojim sa maleho vyberu latok.Neviete,kde by sa to dalo napr.objednat na mieru alebo nejaku firmu,ktora sa tym vyslovene zaobera? Stanka, moj drahusik je tiez taky macko a potrebuje velkost XXL, zatial mse skusat neboli, tak dufam, ze sa do nich vmesti. Ak o niecom budes vediet, tak mi dat vediet, tiez asi dame sit.. vivere • Dnes o 07:25 stanka, u nas v trnave je predajna, kde predavaju obleky firmy durka, ďurka odniekial z vychodu a nemaju problem usit na mieru. skus ich webstranku, mozno sa dozvies, kde vo vasom okoli predavaju, prip. usiju francuzsku vestu ;-) inak kazda dobra predajna oblekov by mohla mat v ponuke aj sitie, hlavne tychto francuzskych viest. katuska26 • Dnes o 07:54 Ahojte, skúsili ste pozrieť bazár na tejto stránke- tuším svadobné oblečenie, ja som tam videla že niekto ponúka šitie vestičky s kravatou podľa želania, vyberiete si farbu a oni ušijú.No pokukajte ;-) -)
Odpovedať
Viem, ze salon Mercedes sije panske veci, ale aku ma robotu, to fakt netusim....
Odpovedať
katinka0000 • Dnes o 22:18 Ahoj! Vie mi niekto poradiť, v ktorom salóne v okolí Topoľčian požiačiavajú obleky pre pánov? Môj drahý by chcel buď biely, krémový alebo bledohnedý (aj s vestou). Dik!
Odpovedať
stanka04, poznám tu predajňu. Určite sa tam s drahým pôjdeme pozrieť. Ešte sa chcem opýtať, či tam majú tmavé aj svetlé obleky, lebo ešte ani nevieme, čo kúpieme drahému. Musíme zisťiť, v čom vyzerá lepšie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kedy sa odporuca kupovat oblek u nas v obchodoch, kedy su nejake akcie. my sme este nezacali hladat, chceme zacat v polke februara ked budem mat po skuskach
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte! Kedze mi nikto neodpovedal, tak sa pytam este raz. Vie mi niekto poradiť, v ktorom salóne v okolí Topoľčian požiačiavajú obleky pre pánov? Môj drahý by chcel buď biely, krémový alebo bledohnedý (aj s vestou). Dik!
Odpovedať
Ak mozem poradit,my sme si davali sit oblek. V trencine. Maju tam velmi velky vyber latok a druhov! meno firmy J&N Fashion. Pozrite internetovu stranku
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj katinka, a co takto nitra? nemate to z topolcian daleko.... my tiez poziciavame oblek, salon Diamond, skus pozriet ich stranku, maju ich tam vyfotene, mozes si vybrat z katalogu aky chces ty ak nebudu mat jeho velkost, da sa s nimi dohodnut... my sme si vyberali farbu, strih, stepovanie, uplne vsetko !!! ale pozerm ze vy mate svadbu v marci, tak zrejme budete musiet vybrat z existujucich... skus, uvidis, majitelka je strasne zlata..
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
baby, co hovorite na zenicha, ktory nema ani sako, ale ma kravatu a traky? hm?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?