Ženích pred svadbou pracovne v zahraničí

Ahojte, máte vo svojich príbehoch aj niečo také, ako ženích sa vráti z pracovnej cesty týždeň pred svadbou? Ako to riešite? Samy si organizujete všetko okolo svadby? Ja komunikujem s milým cez skype...Ale aj tak sa mi niekedy zdá, že je toho na mňa veľa a potrebovala by som aspoň jeho prítomnosť...Ako sa s tým boríte ostatné?
Odpovedať
Ahoj moja tak moj pride 2 dni pred svadbou z nemecka domov.zajtra stretnutie s pani co nam pecie svad.tortu..v stredu do hotela ..skuska ucesu skuska na svadobne saty..ajajaaj musim vsetko sama:-)..to mas este dobre ze tyzden pred to budu ine behacky este vino alko nealko kupit kolace fara posledna nauka 18 sept..hihiii perne to budeme mat..
Odpovedať
@monika_bombicka od februara takto vybavujeme veci lebo chodi raz za mesiac domov a teraz uz je prec 3 tyzden..
Odpovedať
@monika_bombicka môj bol stále na služobkách, len cez víkendy doma, takže som si všetko riešila sama s dostatočnou dávkou nervov. týždeň pred svadbou mal mať voľno a nakoniec to dopadlo tak, že v utorok pred svadbou letel do Švajčiarska a vrátil sa vo štvrtok v noci. A v piatok ešte zháňal vestu. Dnes mi to príde vtipné, no prajem pevné nervy :)
Odpovedať
Dievčatá, ďakujem, tak ste ma upokojili...a že by to mohlo byť aj horšie... :-) Tiež budeme mať náuku, až keď sa vráti. Chcela by som v posledný týždeň už mať kľud a tešiť sa na deň "D"., preto som trochu nervózna, niekedy trochu dosť, keď vidím cez skype v akej pohode je on...
Odpovedať
@monika_bombicka tak to uvidite rachot posledny tyzden:-)..ja si tiez vravim bez stresu ..teraz sa uvidi ako bude lietat moj hore dole tie 2 dni:-)..
Odpovedať
Si zlatá, vďaka za zdieľanie...:o) Ja by som chcela čo sa dá poriešiť ešte pred jeho príchodom. Aj víno idem riešiť tento týždeň... A na posledný týždeň si nechať už iba veci, ktoré si musí sám, resp. budú nevyhnutné a nemohla som ich poriešiť sama. Najmä topánky, ktoré zháňame od marca...:o)
Odpovedať
Baby nestresujte vsetko bude ok, moj ani nie je na sluzobke povedal ze vsetko zariadi ze sa mam postarat len o saty a aj tak to tak nieje, ....takze ziadne stresy si nerobim, jedine ma rozculili s obruckami a momentalne je to v riesenie a mesiac pred svadbou nemam ani obrucky ani peniaze. Moj si mysli ze sak tri dni pred svadbou vojdeme do zlatnictva vyberieme si zaplatime a odnesieme. TAk co nestresuje sa on nebudem ani ja....
Odpovedať
u nás to je zasa naopak,ja sa vrátim zo zahraničia 9 dní pred svadbou. nemáme toho ešte dosť, snažím sa nestresovať, aj keď nie vždy sa mi to darí :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?