Ženíchova košeľa. Musí ladiť so svadobnými šatami?

Prosim poradte. Budem mat maslove saty. Moj buduci manzel tmavy oblek. Ma mat koselu v maslovej farbe alebo moze mat bielu pripadne s maslovou kravatou a vestickou. V nicole mi radili rozhodne maslovu koselu, no nie som si tym ista. Co myslite?
Odpovedať
1
2
kattum, mne aj vizazistka povedala, ze k maslovym satam v ziadnom pripade nie bielu koselu lebo este len potom budu tie saty vyzerat vyprano alebo spinavo. cize asi rozhodne maslovu... ale tie v nicol sa mi zdaju zasa prilis tmave. my sme nasli paknu maslovu manzetovu koselu v "Kosele" v Palace nakupnom centre na Zlatych, aj s kravatou v tom istom tone, takou lesklou, malinko tmavsou. Myslim, ze to vyzera velmi dobre.
Odpovedať
dakujem, asi mas pravdu. A dik z rozpocet!
Odpovedať
RSS! :-) teda rado sa stalo. ;-)
Odpovedať
kattum, urcite maslovu. Perfektna predajna svadobnych doplnkov v Prahe , kde kupis aj takuto manzetovu maslovu koselu, ale aj vsetko ostatne a dokonca k tomu dostanes aj dobre rady je studio Chic-Services Žitná 40. Ja som tam dostala aj topanky c. 42 :-)
Odpovedať
a co si myslite opacne? Ja mam snehobiele saty a oblek sme kupili hnedy. Velmi by sa k nemu hodila maslova kosela, ale neviem, ci by to nevyzeralo divne....
Odpovedať
adena, mas pravdu, maslova by sa hodila k hnedemu obleku, ale zenich ma mat koselu vo farbe nevestinych siat (hmm, bonton). Tak nechces radsej maslove saty?
Odpovedať
Profilova fotka
moj bud bude mat svetli oblek ... (vid album) pod nim bude mat koselu maslovu ako moje saty. tiez sme sa dozvedeli to , co napisala helen, kravata aj vesta su tuho cervene. ako moja kiticka...
Odpovedať
skusala som maslove saty a povedali mi, ze v nich vyzeram akoby som mala zltacku... :-| takze zrejme to vyriesime bielou koselou a nejakou zlato-zltou vestou.
Odpovedať
to je zvlastne, ako kazdemu svedci nieco ine. Mne zas povedali, ze rozhodne maslove saty a naozaj, biele mi vobec nesvedcali.
Odpovedať
adeny, myslim, ze to bede pekne :-)
Odpovedať
janka, dakuejm za tip v Prahe, urcite tam pojdem :-D
Odpovedať
kattum, je to super, ze kazdemu svedci nieco ine, ze? :-) esteze tie maslove saty vobec existuju, v mojom pripade...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Kočky a neviete mi poradiť, kde by som zohnala vestu + kravatu - rovnaký materiál. Dík.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Helen tak som to nasla. Chcem sa Ta opytat kolko Ta vysla ta kosela v Palace, aj kravata. V Nicole kosela stoji okolo 2.000,-Sk a kravata ani neviem. 'Moj' potrebuje ale predlzene rukavy a neviem ci budu mat v Nicole aj take. Nevies ci ich v Palace mali?!! Dakujem
Odpovedať
ahoj baby, rozhodne k maslovym satam maslovu koselu, k bielym zas bielu. Kombinovat by sa mali maximalne 3 rozne pribuzne farby /oblek, kosela, kravata/ a co sa tyka klasickej svadby vraj len jeden vzor - teda, napriklad vzorovanej vesty a vzorovanej kravaty. Len neviem. kde sa da zohnat rovnaka vesta a kravata. Adena, volila by som aj k hnedemu obleku bielu koselu ak teda budes mat snehobiele saty - a kravatu tak ako lusa vo farbe kytice. Zrejme by sa hodila nejaka marhulova. Ozaj, akej farby by si vlastne chcela kvety?
Odpovedať
Profilova fotka
Helen dakujem, nasla som Tvoju odpoved v 'aprilovkach'. Dakujem. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj moniq. kravatu s koselou mozes najst napr v pasazi na obchodnej. tam co ide popri kenvele. ja som tam bola a mali bordovu a maslovu... drzkam palce ... inak ako sa ti dari? ;-)
Odpovedať
Čau kočka. Nemám vôbec čas na prípravy, tak neviem ako to všetko stihnem. A nedarí sa mi chudnúť !!!! Som z toho otrávená. Máš neaké nové materiály ohľadom príprav _ - pošli. Jéj a máme rezervovanú svadobnú cestu.
Odpovedať
Profilova fotka
no nic nove nemam. akurat robim oznamka a este nemam kadernicku. zajtra musim volat jednej. no vsetci chcu chudnut -skus delenu stravu... ta je fajn, lebo je aj zdrava. inak satocky ides dat kedy sit? a drzim ti palcoky, nech ti vide cas aj na pripravy, nech je to vsetko typ top. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte nevestičky, podobný problém rieším aj ja. Priateľ bude mať čierný oblek aj vestu, a ja smotanové šaty. V nijakom pripade nechce počuť o smotanovej košely?! Mohla by byť biela so smotanovou kravatou? Ako kyticu by som chcela smotanové ruže... Ja už som fakt zmagorená s toľkého kombinovania :-(
Odpovedať
Ahoj stonozka! Ja by som Ti rozhodne odporucala smotanovu, my to mame tiez tak (cierny oblek, vesta a smotanova kosela, kravata pripadne motylik) Koselu kupuje a dava zenichovi aj tak nevesta, tak kup a postav ho pred hotovu vec, ked je taky tvrdohlavy, no biela by fakt nevyzerala dobre, vid prispevok uplne hore (Tvoje saty by vyzerali ako spinave, nie co na tom je...)
Odpovedať
Moje saty su striebristé, ale s manzelovou ruzovkastou koselou a kravatou su bledulilinko ruzové(tym odleskom). K tomu budem mat pravdepodobne kyticu z ruzovych kal. Cela nasa svadba a svadobna vyzdoba je v ruzovo-fialovo-bordovej farbe, tak sa to pekne doplna. Najdôlezitejsie je, aby sa to pacilo nam-vam, treba skusat kombinovat a urcite najdete, co vam najviac vyhovuje.
Odpovedať
ano borenka, ja viem, ale ked mu ju kúpim a postavim ho pred hotovú vec, bude hrať urazeného, že som ho z toho vynechala a aj tak si ju nedá. Jemu tá farba akosi nesedí :-( Ale snaď ho spracujem... ;-)
Odpovedať
sorry, skomolila som ti meno bosorenka :-(
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, a aký máte názor na to, ak ja budem mať snehobiele šaty, ženích čierny oblek a smehobielu košelu. Ja by som bola rada, keby mal kravatu v tom odtieni ako moja kytica, napr. broskynova, alebo ružová, a čiernu vestu. On chce mať zase stoj čo stoj bielu kravatu, ževraj sa to teraz tak nosí, kravata a košela v tej istej farbe. Páčilo by sa mi keby bola vesta a kravata v tej istej farbe, ale poradte mi v akej?
Odpovedať
stonozka: v poho to meno, nahodou pekna skomoleninka :-D 8-) Mozno by som mu navrhla, ci by to nechcel predsalen nechat na Teba, ze urcite dobre vyberies...Moj najprv tiez, ze ved preco nie bielu, ze to je taka klasika a tak...ale mam pocit, ze chlapom to treba detailnejsie vysvetlit, ze farba siat je ina ako biela a chcela by si to mat tak, aby ste spolu ladili...A ta farba sa mu nepaci alebo mu nesvedci? katka217:Mno v tomto pripade je mnoho variant, otazka je, co chcete dosiahnut, biela kravata a biela kosela, je krasna, hlavne je to slavnostna kombinacia, tipujem, ze uz si taku neda, lebo je to vyslovene svadobne (a hlavne nikto ini nebude tak obleceny ako on), zas na druhej strane, biela s bielou dost splyva...Kravata vo farbe Tvojej kytice je super napad, zas to vyzera trosku vsednejsie...A vesta, tak ked inu ako ciernu, tak len bielu s nejakym jemnuckym bielym vzorom a bielu kravatu najlepsie toho isteho vzoru, skus aj francuzsku kravatu, bude to take ine...Uz by som tam nemiesala ine farby ako vesta v odtieni Tvojej kytice, to by uz bolo vela...Kravata s vestou by mali podla mna byt take istej farby...Co si myslis?
Odpovedať
bosorenka, som rada, že sa nehneváš za tu skomoleninku ;-) Ta smotanová sa mu nepáči, i ked si myslim, že by mu v pohode pasovala, je totiž dosť vysoký a tmavý, vynikol by. No nechám to chvíľu postáť a potom ho snaď spracujem, prípadne postavím pred hotovú vec. ďakujem za pomoc :-)
Odpovedať
:-) Presne taky shnedy typ je i moj a ked som mu povedala, ze by sa mi v tom strasne pacil a ako uzasne v tom bude vyzerat...tak uz mam pre neho kremovu koselu doma... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bosorenka: dik za typ. Myslím ža najlepšie bude ak bude vesta i kravata taj istej farby, čiže biela s nejakým vzorom. Len akým, ked košela je pruhovaná - s bielymi lesklými šikmými pásikmi - pruhmi.
Odpovedať
babulky kedze si to moj drahy nechal naposlednu chvilu a ja som nestihala z prace tak som ho poslala k yvete lederer s tym ze som mu prizvukovala ze budem mat maslove saty a modre doplnky a prisiel s bielou koselou inac velmi peknou je to cista bavlna ale taka leskla stale som na to kukala ako moze byt cista bavlna leskla a s maslovou kravatou takze ked si modna navrharka mysli ze moze byt biela kosela k maslovym satam preco by to nemohli mat aj vasi drahy ;-) mimochodom oni robia aj sety vesty s kravatou namieru ale drahemu povedla ze k jeho saku sa vesta nehodi (je dost vysoko strihane) a za ovela lepsiu cenu ako je v salone nicole v auparku a tie sety som videla aj v pierre cardin v auparku tiez ovela lepsia cena ako nicol len boli take vzorovane ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?